Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Akčné TV TIPY na týždeň: Chýbať nebude ani Eštebák, Seagal či Vražda v Bielom dome

(Zdroj: Youtube)

Pokiaľ máte chuť na rýchlu akciu či dobrú komédiu, tento týždeň je pre vás ako stvorený. Okrem toho si môžete vychutnať aj trochu noir klasiky v podobe Maxa Payna, životopisného filmu Práskač s Dwaynom Johnsonom, ale aj českej nostalgickej klasiky Eštebák.

PONDELOK 20:15 Joj Plus - Max Payne

Max Payne je svojský policajt, ktorého ženie vpred pomsta. Chce dostať tých, ktorí brutálne zavraždili jeho rodinu. Posadnutosť ho zavedie do temného podsvetia New Yorku. Musí bojovať s nepriateľmi a vyrovnať sa so zradou. Max neuznáva pravidlá, pretože už nemá čo stratiť. V úlohe Maxa Payna zažiaril Mark Wahlberg a po jeho boku sa objaví Mila Kunis.

UTOROK 22:40 Joj - Na úteku

Rodinu amerického obchodníka Jacka Dwyera, ktorá sa presťahovala do juhovýchodnej Ázie, zastihne násilný štátny prevrat. Američania sa ocitnú priamo uprostred krvavého násilia, chaosu, represií, popráv a všadeprítomnej smrti. Z mesta, ktoré čelí útokom nemilosrdných povstalcov, sa zúfalo snažia dostať na bezpečné miesto a zachrániť si život. Nebude to však ľahké.

STREDA 20:15 Dajto - Vražda v Bielom dome

Napriek tomu, že je Biely dom jedným z najprísnejšie strážených objektov na svete, na záchodoch objavili mŕtvolu pôvabnej úradníčky. Išlo o zločin z neovládateľnej vášne alebo o rafinovanú snahu zdiskreditovať najsilnejšieho muža sveta? Práve po tom pátra policajt z oddelenia vrážd Harlan Regis a tajná agentka Nina Chance. Záleží len na nich, ako zaistia, aby vrah neunikol spravodlivosti.

ŠTVRTOK 20:00 ČT2 - Eštebák

Eštebák je autentickým prienikom do doby budovania socializmu v Československu, a zároveň umelecko-sarkastickým pohľadom do mocenských a politických štruktúr štátu, ktorý si na dlhé desaťročia uzurpoval moc nad svojimi občanmi.Odohráva sa v čase okupácie ČŠSR vojskami Varšavskej zmluvy a následnom období zmien v spoločnosti. Adam je civilnýzamestnanec, označenýprevierkami za dôveryhodnú osobu. Prevelili ho z letiska na ministerstvo vnútra, priamo na oddelenie odposluchov. Stal sa z neho eštebák a musí bojovať s mnohými otázkami.

PIATOK 20:15 Dajto -Tajný život Waltera Mittyho

Prestaňte snívať, začnite žiť.Walter Mitty - obyčajný človek, ktorý sa oddáva snívaniu o vlastných veľkolepých dobrodružstvách viac než reálnemu životu. Fotoeditor časopisu Lifesa vo svojom jednotvárnom živote totiž len ťažko vyrovnáva s realitou. Vsvojich snoch samení na dokonalého romantického hrdinu bojujúceho za lepší, spravodlivejší svet. Trestá zloduchov, zachraňuje psíkov z horiacich domov a ochraňuje bezbranné ženy. Prichádza deň, kedy však musí precitnúť do reálneho života a riešiť svoje vážne pracovné problémy.

SOBOTA 20:30 Markíza - Život je raz taký

Romantická komédia odhaľuje životy Holly Berenson, úspešnej podnikateľky v cateringu, a Erica Messera, ktorý je nádejným režisérom športového kanálu. Po katastrofálnom prvom rande majú spoločnú len jednu vec - vzájomnú nenávisť a lásku pre ich spoločnú neter Sophie. Tragické udalosti však pripravia maličkú Sophie o rodičov a Holly a Eric musia odložiť rozpory stranou a postarať sa o ňu. Počas manévrovania medzi kariérou a spoločenským životom musia nájsť spoločnú reč, keď už žijú pod jednou strechou.

NEDEĽA 20:30 Markíza - Práskač

Ako ďaleko ste schopní zájsť, aby ste zachránili svojich blízkych? Dwayne Johnson v úlohe ďalšieho drsňáka musí zachrániť svojho pubertálneho syna pred nespravodlivým uväznením. Infiltruje sa preto do nebezpečného drogového kartelu. Film sa inšpiroval skutočnými udalosťami z 80. rokov minulého storočia.

22:45 Markíza - Lovec policajtov

Päťdesiat kíl zabaveného heroínu ešte včera odpočívalo v uzamknutom a zrejme najprísnejšie stráženom policajnom sklade v Detroite. Dnes ho však nevedia nájsť. Isté je len to, že niekto je bohatší o päť miliónov dolárov... A ten niekto možno nosí policajnú uniformu. Na policajtov to nevrhá dobré svetlo a celá situácia nahráva na smeč ľuďom, ktorí s policajtami nikdy neboli zadobre. Presne takým je aj obchodník s drogami Latrell Walker (DMX), ktorý sa len utvrdí v tom, že policajti sú banda predajných a skorumpovaných gaunerov. Myslí si to však len do chvíle, než sa objaví Orin Boyd (Steven Seagal).Vtedy zistí, že nič nie je také, ako to na prvý pohľad vyzerá.

Viac o téme: Ben StillerOwen WilsonKatherine HeiglEštebákSteven SegalMax Payne
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu