Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

TV TIPY plné overených kúskov: Tieto filmy vám spravia príjemný týždeň

koláž tv tipy Zobraziť galériu (2)
koláž tv tipy (Zdroj: koláž Telkáč)

Sherlock Holmes bude riešiť záhady, Margo Roth Spiegelman zase bude záhadou sama o sebe. Príbehy rozprávkových postáv nebudú také, ako ich poznáme a spoznáme nové silné príbehy. Tento filmový týždeň totiž bude poriadne pestrý.

PONDELOK 20:20 Nova - Sherlock Holmes

V tomto spracovaní najznámejšieho diela Sira Arthura Conana Doyla si Sherlocka Holmesa užijete nielen ako muža jedinečného intelektu, ale aj ako akčného hrdinu. Film z dielne Guya Ritchieho je plný zvučných mien, tajomstiev, výziev a akcie. Jednoducho stojí za pozretie.


Mohlo by vás zaujímať:Najočakávanejšie horory do konca roku: Čaká nás návrat Pennywisea či pokračovanie Žiarenia


UTOROK 20:15 JOJ Plus - Papierové mestá

Utorok praje tínedžerom. Film Papierové mestá je totiž príbehom o dospievaní, skutočnom priateľstve aj romantickej láske. Quentin Jacobsen je od detstva pobláznený svojou susedkou Margo Roth Spiegelman. Margo miluje záhady a dobrodružstvá, preto keď jedného dňa zmizne, čaká Quentina a jeho najlepších kamarátov napínavá výprava po zanechaných stopách a šifrovaných odkazoch.

STREDA 18:20 HBO - Vládkyňa zla

Zlá a krutá kráľovná Zloba bola vždy známa len ako tá, čo zakliala Šípkovú Ruženku. Každá minca však má dve strany a ani jej príbeh nemusí byť taký jednoznačný. Príbeh lásky a zrady, ktorá z kráľovninho čistého srdca spravilo kameň, dostane malých aj veľkých.


Mohlo by vás zaujímať:Sú v pohode a nechcú zničiť Zem: Týchto filmových mimozemšťanov milujeme


ŠTVRTOK 20:00 ČT2 - Rukojemník

Slovenský film Rukojemník sa odohráva v šesťdesiatych rokoch minulého storočia na československo-rakúskom pohraničí. Hlavným hrdinom príbehu je malý Peter, ktorý vyrastá s prarodičmi, pretože jeho rodičia emigrovali do Viedne a nedarí sa im ho ani cez úrady získať k sebe. On sám však prežíva aj iné problémy, napríklad partia čiernogardistov, ktorá trápi slabšie deti.

PIATOK 20:15 Prima - Slunce, seno a pár facek

Stará známa rodina Škopkových má problémy s pripravovanou svadbou dcéry Blaženy s Vencom Konopníkom. Ohrdnutá a závistlivá sokyňa Miluna totiž robí všetko, aby svadbu prekazila. Dokonca si vymyslí, že Venco má dieťa s inou. Spor medzi rodinou Škopkových a Konopníkových vyvolá poriadny zmätok. A do toho príde ešte správa, že televízia chystá reportáž z miestneho JZD...


Mohlo by vás zaujímať:Lepší než originál? Do svojich postáv vložili všetko: FOTO Neskutočná podoba a brilantné výkony


SOBOTA 20:30 Markíza - Kocúr v čižmách

Aj príbeh kocúra v čižmách je iný, ako sme kedysi poznali. Jeho najlepší kamarát z detstva Hupky Dupky, z ktorého sa jedného dňa stal nepriateľ, sa takisto ženie za tromi kúzelnými fazuľkami. Aj napriek tomu sa s ním a mačacou zlodejkou Cicou Labkou vydáva na poriadne dobrodružstvo, na ktorom sa mu možno podarí zachrániť rodné mesto a očistiť svoje meno.

NEDEĽA 20:35 JOJ - Farba víťazstva

Silný film na nedeľný večer. Jesse Owens sa chce stať najväčšou bežeckou hviezdou a tak sa rozhodne zúčastniť Olympijských hier v roku 1936 v Berlíne. Okrem konkurencie však musí čeliť rasovej neznášanlivosti Hitlerovho nacistického Nemecka...

Viac o téme: MaleficentSherlock HolmesTv tipyKocúr v čižmáchSlunceSeno a pár facekPapierové mestá
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu