Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Akčné septembrové TV TIPY: VIDEO Drsná misia v džungli i nevybavené účty

(Zdroj: Youtube)

Prvý septembrový týždeň sa bude niesť v duchu poriadnej akcie, ale aj trochou romantiky. Štyria muži budú musieť čeliť zrade vo vlastných radoch, dvaja vojnoví veteráni si budú vybavovať účty z minulosti, no týždeň si môžete spríjemniť aj rozprávkovou klasikou v podaní Popolušky.

PONDELOK 20:15 Joj Plus - Mechanik zabijak 2

Pomsta je sladká. Keď si najnebezpečnejší nájomný vrah na svete Arthur Bishop myslí, že svoju vražednú minulosť má dávno za sebou, jeden z jeho najobávanejších nepriateľov nechá uniesť jeho priateľku. Aby ju zachránil, musí sa Arthur vydať na šialenú misiu. Má za úlohu spáchať tri takmer nemožné vraždy a využiť všetky svoje schopnosti, aby to vyzeralo ako nehody s následkom smrti.

UTOROK 20:15 Dajto - Parchanti

Príbeh plný akcie, napätia, zrady a pomsty, ktorý rozpráva príbeh o členoch elitnej špeciálnej jednotky, ktorá je vyslaná na misiu do bolívijskej džungle. Skupina, ktorú tvoria štyria muži však čoskoro zistí, že sa stali obeťou zrady a sú nastrčený úmyselne na smrteľnú misiu. Všetko zinscenoval silný nepriateľ známy len ako Max. Využijú to, že ich považujú za mŕtvych a vymyslia svoj vlastný riskantný plán, ako očistiť svoje mená a dostať Maxa.

STREDA 20:15 Joj Plus - Kým prišla búrka

Tami Oldham a Richard Sharp sú dobrodružné povahy. Vďaka náhode sa stretli, zamilovali sa a teraz si užívajú jeden druhého. Obaja milujú plavbu po mori, a preto sa vo dvojici vydajú na dlhú cestu cez oceán. Netušia, že sa blíži jeden z najsilnejších hurikánov v histórii ľudstva. Keď sa búrka upokojí, Tami sa preberie a zistí, že Richard je ťažko zranený a ich loď v troskách. V beznádejne zúfalej situácii musí Tami pozbierať všetky svoje sily, aby zachránila seba a jediného muža, ktorého kedy milovala.

PIATOK 20:35 Joj - Popoluška

Po smrti otecka je Popoluška vydaná na milosť a nemilosť krutej macoche a jej dvom dcéram. Našťastie je tu čarovná víla, ktorá jej život naveky zmení. Vyčarí Popoluške zlatý koč, krásne šaty aj krištáľové črievičky a vyšle ju do zámku na kráľovský ples. Mamička prezradí dcérke Elle tajomstvo, ktoré ju prevedie všetkými skúškami života. Musí mať odvahu a byť milá. Polnoc je len začiatok! Večný príbeh znovu ožíva.

SOBOTA 22:35 Markíza - Súboj zabijakov

Prvýkrát v histórii sa na filmovom plátne zišli dve herecké hviezdy - držiteľ Oscara Robert De Niro a na Oscara dvakrát nominovaný John Travolta. V akčnom thrilleri Marka Stevena Johnsona sa dvaja veteráni z vojny v Bosne opäť stretávajú v akcii. V hre mačky s myšou sa stretne Američan Benjamin Ford (De Niro) a bývalý srbský vojak Emil Kovac (Travolta). V odľahlej divočine Apalačského pohoroia, ktoré naháňa hrôzu, si spolu vyrovnávajú nevyriešené účty, otvárajú staré rany a odhaľujú dlho skryté tajomstvá.

NEDEĽA 20:30 Jednotka - Colette

Strhujúci ľúbostný príbeh Viliho a krásnej belgičanky Colette z prostredia koncentračného tábora v Osvienčime hovorí o osude tajnej lásky v prostredí hrôz, krutosti a smrti, aj o tenkej hranici medzi dobrom a zlom,pravdou a lžou. V likvidačnom tábore sa pred nami odhaľuje neuveriteľný svet každodenného boja o prežitie, kde vládne hierarchia aj medzi samotnými väzňami a obchoduje sa so všetkým, čo môže zachrániť život. Postupne sa rozohrá nemilosrdná hra trojuholníka medzi Vilim, krásnou Colette a ambicióznym dôstojníkom SS Weisackerom.

22:50 Joj - Berlínsky syndróm

Austrálska fotografka a novinárka Clare Havelová prežíva na dovolenke v Berlíne vášnivý románik s charizmatickým Andim Wernerom. Spočiatku pozorný a slušný Andi však rozhodne nie je tým, za koho sa vydáva. Keď sa Clare v jedno ráno prebudí sama, zamknutá v cudzom byte, musí sa postaviť posadnutému mužovi, ktorý má jasný cieľ.

Viac o téme: Jason StathamRobert De NiroJohn TravoltaMechanik zabijak
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu