Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

TV TIPY plné drámy a dobrodružstva: VIDEO Napätie sa bude dať krájať

Interstellar
Interstellar

Trochu drámy a napätia nikdy nezaškodí. A tento týždeň si jej v televízii užijete viac ako dosť. Stačí si len vybrať ten správny film.

PONDELOK 22:00 Filmbox - Dôstojník a džentlmen

Mladý Zack Mayo sa aj navzdory svojmu neľahkému osudu rozhodne splniť si sen, a to stať sa pilotom vojenského námorníctva. Dôstojnícky kurz je však kvôli vedeniu skúseného a tvrdého seržanta Emila Foleya poriadnym peklom. Z budúcich dôstojníkov chce totiž vykresať to najlepšie, navyše má pocit, že by z Maya mohol byť veľmi dobrý dôstojník, tak si naňho zasadne.


Mohlo by vás zaujímať:Vynikajúce filmy s LGBT tematikou: Sú kvalitné a učia tolerancii


UTOROK 21:00 HBO2 - Interstellar

Skupina výskumníkov je poveraná veľkým poslaním. Musia sa vypraviť za hranice našej galaxie, aby našli pre ľudský druh nový domov. Na svete totiž dochádza jedlo, voda aj zdroje energie.

STREDA 20:15 Joj Plus - Let 93

11. september 2001 sa zapísal do histórie ako deň, kedy teroristi uniesli štyri lietadlá. Tri z nich pritom zasiahli svoje cieľ. Let číslo 93 mal zasiahnuť Biely dom vo Washingtone, ale vďaka odvahe posádky a statočných cestujúcich sa to nepodarilo, a štvrté lietadlo tak havarovalo mimo obývanú oblasť.


Mohlo by vás zaujímať:Hercov zmenili na nepoznanie: Toto sú najlepšie a najpamätnejšie masky vo filmovej histórii


ŠTVRTOK 22:15 Nova - Sedem

Poslednou úlohou detektíva Somerseta pre koncom kariéry je zaučiť mladého detektíva Davida Millsa. Spoločne sú nasadení na vyšetrovanie brutálnej vraždy. Tento prípad ich vtiahne do zvráteného sveta inteligentného a rafinovaného, no psychicky narušeného zločinca John Doa.

PIATOK 20:15 Joj Plus - Van Helsing

Osamelý lovec monštier slávny Van Helsing je vyslaný do Transylvánie, ktorú sužuje Dracula. Z vymierajúceho rodu cigánskych kráľov Valeriovcov žije už len princ Velkan a jeho sestra princezná Anna. Dracula však nie je jediným nebezpečným tvorom, ktorý na nich číha.


Mohlo by vás zaujímať:Podľahli ste Černobyľu? Potom sú minisérie pre vás ako stvorené: VIDEO Stačí si vybrať


SOBOTA 20:30 Markíza - Cudzinec

Londýnsky obchodník Quan skrýva temnú minulosť, ktorá vypláva na povrch, keď sa jeho dcéra stane obeťou politicky motivovaného terorizmu. Popri odhaľovania identity páchateľov musí hrať aj nebezpečnú hru s vládnym predstaviteľom. Ten sa totiž v minulosti spájal s nebezpečnýými zabijakmi.

NEDEĽA 20:35 JOJ - Láska stojí za všetko

V nedeľu večer si užite romantickú drámu o Madeline, ktorá má sedemnásť a nemôže robiť nič, len sedieť doma a čítať. Jej imunita jej totiž nedovoľuje vychádzať von, preto musí sedieť vo svojej sterilnej izbe. Všetko sa zmení, keď sa jej novým susedom stane Olly, s ktorým sa síce nemôže stretnúť, no môžu si vymieňať emaily. To však vôbec nie je dosť.

Viac o téme: InterstellarSedemDôstojník a džentlmenLet 93
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu