Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Nadupané TV TIPY, ktoré stoja za to: Nenechajte si ujsť prvú časť Trhliny a TOP filmové trháky

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Photo © TV JOJ / Stana Topolska, Photo © Universal Pictures, Photo © 1994 Columbia Pictures, )

Pred nami je ďalší týždeň a s ním vám prinášame aj nové TV TIPY, ktoré vás rozhodne zaujmú. Nájdu si v nich svoje milovníci akcie, humoru, drámy a aj tí najmenší. Tešiť sa môžete na prvú časť dvojdielneho filmu Trhlina, najlepší film Vykúpenie z väznice Shawshank či Ja zloduch 3. Bude to jednoducho nadupaný týždeň.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Víno nás spája

Jean je tridsiatnik, ktorý posledných desať rokov cestuje po svete. Pretrhol všetky putá, ktorá ho spájala s rodinou žijúci v Burgundsku. Jeho otec ale vážne ochorie, a tak sa po rokoch musí vrátiť do krajiny svojho detstva. Je koniec leta, blíži sa vinobranie a Jean sa musí spolu so svojimi súrodencami Juliettou a Jeremym dohodnúť, čo bude s rodinným vinohradom po otcovej smrti. Traja súrodenci počas jedného vinárskeho roka postupne obnovujú svoj vzťah aj vzťah k vinohradu v rytme striedajúcich sa ročných období. Postupne ich spojí spoločná práca, vášeň pre víno a vinárske remeslo.

UTOROK 20:35 JOJ - Trhlina

Nezamestnaný absolvent vysokej školy Igor objaví záznamy výpovedí psychiatrického pacienta Waltera Fischera. Ten pred sedemdesiatimi rokmi záhadne zmizol v pohorí Tribeč, a keď sa po vyše dvoch mesiacoch rovnako záhadne objavil, mal na tele čudné popáleniny a zranenia. Bol dezorientovaný, nedokázal vysvetliť, čo sa mu stalo, už nikdy sa nespamätal. Igor pátra ďalej a s údivom zisťuje, že Fischerov prípad nie je ojedinelý - zmienky o tajomnom miznutí ľudí v tomto pohorí siahajú hlboko do histórie.

Hrôzostrašných prípadov pribúda. Igor s priateľkou Miou, konšpirátorom Andrejom a tvrdým skeptikom Dávidom prenikajú čoraz hlbšie do problematiky a odhaľujú skutočnosti, ktoré sú oveľa desivejšie než akákoľvek fantázia. Vyberú sa na výpravu priamo do tribečských lesov, kde zažijú udalosti, ktoré sa vymykajú ľudskému chápaniu. Spočiatku nevinné pátranie sa končí tragicky. Toto tajomstvo má totiž príšerne ostré zuby.

STREDA 20:15 JOJ Plus - Vykúpenie z väznice Shawshank

Strach robí z ľudí väzňov.Nádej im dáva krídla.Film natočený podľa novelyStephena Kinga.Strhujúci príbeh o priateľstve, nádeji a múdrosti s veľmi výraznými hereckými i charakterovými osobnosťami.Andy Dufresne (Tim Robbins) prichádza do väzenia v Shawshanku ako nový väzeň neprávom odsúdenýza vraždu manželky na doživotie, lebo nevinu nevie dokázať.Spriatelí sa s doživotne odsúdeným Redom (Morgan Freeman) a spoločne sa snažia prežiť v neľudskom prostredí väzenského systému.Odmietajú upadnúť do rezignácie a dodávajú nádej sebe aj spoluväzňom.

Film získal mnoho ocenení filmovej kritiky a vďaka svojmu hlboko humánnemu posolstvo, skvelým hereckým výkonom a pôsobivému spracovanie bol 7 x nominovaný naOscara - za najlepší film, herca v hlavnej úlohe (Morgan Freeman), najlepší scenár, kameru, hudbu, strih a zvuk.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Spider-Man

Ešte včera bol Peter Parker obyčajný študent s pozoruhodným nadaním na fyziku. To však bolo včera. Jediná návšteva oddelenia pre genetiku na Columbijskej univerzite a malé pohryznutie zmutovaným pavúkom ho radikálne zmenilo. Na druhý deň ráno už nepotrebuje ani silné dioptrie, ani hodiny v posilňovni. Okrem svalov dostal do vienka i superschopnosti pavúčieho rodu. Udrží sa na stene, môže sa hojdať na vláknach, má nadľudskú silu a predovšetkým pavúčí zmysel, ktorý ho varuje pred každým nebezpečenstvom. A ten bude potrebovať. Šialený milionár Norman Osborn, vlastniaci chemickú firmu OsCorp, v ktorej prebieha výskum nanotechnológií, sa totiž práve premenil na Zeleného Goblina a hodlá s pomocou ničivých zbraní ovládnuť svet...

PIATOK 20:35 JOJ - Ja zloduch 3

Bývalý zloduch Gru má problém. Medzi prstami si nechal utiecť aktuálne najhľadanejšieho zlosyna na svete, a tak ho vyhodili z práce v Antizloduchovskej lige. Jeho Mimoni sú navyše čím ďalej nespokojnejší, lebo ich pán už nie je zlý. Najmladšia dcéra Agnes túži po živom jednorožcovi, ktorý bude neuveriteľne hebučký. A do toho všetkého sa Gru dozvie, že má dvojča, ktoré je mu na nerozoznanie podobné. Až na tie vlasy. To, že má Gru kopu nepríjemností je ale výbornou správou pre filmových divákov, pretože sa dočkali ďalšieho pokračovania dobrodružstva s Mimonmi.

SOBOTA 20:15 JOJ Plus - Oko v oblakoch

Plukovníčka britskej armády Katherine Powell velí medzinárodnej misii s cieľom zajať v Keni nebezpečnýchteroristov.Keď však zistí, že teroristi plánujú samovražedný útok, účel misie sa razom zmení zo "zajať" na "zabiť".Na miesto sú povolaní americkí piloti s dronmi, ale vo chvíli, keď sa na bojovom poli objaví deväťročnédievča, sa u pilota Steva Wattsadostaví kríza svedomia, ktorá má za následok medzinárodnúroztržku.

NEDEĽA 20:30 Jednotka - Vojtech

Vojtech je štyridsiatnik. Akosi si nevie poradiť zo svojím životom. Manželka od neho odišla, v práci dostane výpoveď. Nie je práve akčný typ, a tak ľahko podlieha nápadom svojho kamaráta, taxikára Laca. Laco je ženatý, má dieťa, ale neustále balí baby, čo neveľmi úspešne tají pred svojou manželkou Sašou. Nahovára Vojtecha, aby si rýchlo našiel dajakú babu. Vojto sa zoznámi s Valériou, ale až po dlhom čase zistí, že chce iba ju.

20:35 JOJ -Rýchlo a zbesilo 8

Na stranu zla zlákala sympaťáka Doma legendárna kyber-teroristka prezývaná Cipher, ktorá je rovnako krásna ako nebezpečná. Preto sa diváci nemôžu čudovať, že Toretto úplne stratil hlavu a vykašľal sa nielen na Letty, ale aj na všetkých starých kamošov. Že s ním má Cipher iné plány, ako sú romantické večere pri sviečkach, je však jasné. Kombinácia jej inteligencie a jeho svalov a vodičských schopností z nich môžu urobiť neporaziteľný tandem.

Aby svet zostal v rovnováhe, prevezme opraty v rodine Hobbs, ktorý do nej proti svojej vôli priberie nového člena - Deckarda Shawa. Je to vysokooktánový tvrďas zo siedmej časti, ktorý mal pôvodne zhniť vo väzení. Spoločne s nimi sa budeme presúvať z divokého pobrežia exotickej Kuby cez upchaté ulice New Yorku až na pusté ľadovce v Barentsovom mori, aby sme si užili ďalšiu zábavnú a nezabudnuteľnú jazdu.

Viac o téme: Vykúpenie z väznice ShawshankTrhlinaVíno nás spája
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu