Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lákavé TV TIPY na týždeň: Rozhodne si nenechajte ujsť mysteriózny slovenský triler

(Zdroj: Bohemia MP)

Televízie si pre vás znovu pripravili nádielku, ktorá poteší aj tých najnáročnejších divákov. Vychutnať si môžete snímky z deväťdesiatych rokov a na konci týždňa sa bude vysielať nezvyčajný slovenský film, ktorý mal premiéru minulý rok.

PONDELOK 20:30 Jednotka -Moje leto v Provence

Kvôli nezhodám so svojou dcérou z minulosti prerušil Paul na dlhých sedemnásť rokov kontakt s jej rodinou. Dnes, po dlhom čase, bez toho, aby sa ich niekto spýtal, alebo im dal na výber, privádza babička Irene svoje tri vnúčatá - sedemnásťročného Adriena, jeho sestru Léu a malého Thea, ktorý vníma svet len cez nemé obrázky - do slnkom rozpáleného Provensálska, kde medzi skalnatými bralami a borovicovými hájmi má ich večne namosúrený dedo Paul vysadený olivovníkový sad. Dva nekonečne dlhé mesiace prázdnin sa môžu začať.

UTOROK 20:15 Dajto -Vlk

Redaktor newyorského nakladateľstva Will Randall je jednej noci na opustenej diaľnici uhryznutý vlkom. Spočiatku sa zdá, že sa zranenie obíde bez následkov, ale Will si čoskoro uvedomí, že sa vjeho tele deje čosi podivné. Cíti sa neobyčajne svieži, až neprirodzene sa mu zlepší sluch ačuch. Vlk mu odovzdal svoje schopnosti ačo viac, aj svoju povahu. Will je zrazu rozhodnejší, tvrdší, agresívnejší. Len vďaka tomu dokáže vzdorovať situácii, vktorej sa práve ocitol.

STREDA 20:00 -Favoritka

Začiatok 18. storočia. Anglicko je vo vojne s Francúzskom. Na tróne sedí krehká kráľovná Anna. O túto chorú a veľmi náladovú ženu sa stará jej blízka priateľka lady Sarah Churchillová, ktorá riadi krajinu namiesto nej. Nová slúžka Abigail Hillová si bezprostredne po svojom príchode získava Sárinu priazeň. Tá ju vezme pod svoje krídla a Abigail vycíti jedinečnú príležitosť vrátiť sa k svojim aristokratickým koreňom. Kým Sarah musí všetok svoj čas tráviť premyslením vojnovej stratégie, Abigail sa za jej chrbtom rozhodne lady nahradiť a stať sa kráľovninou spoločníčkou. Abigail vďaka obľube panovníčky rýchlo stúpa spoločenským rebríčkom a od Sarah sa začína priazeň odvracať. A to nemôže zostať bez odplaty.

ŠTVRTOK 20:15 JOJ Plus -Jurský park

Výstredný milionár John Hammond financuje veľkolepý vedecký projekt, ktorý by mal na základe rekonštrukcie genotypu druhohorných jašterov znovu oživiť dinosaury. Tých chce potom predvádzať ako bombastickú a ojedinelú atrakciu v špeciálnom zábavnom parku na ostrove Isla Nubar blízko Kostariky.Klonované dinosaury však unikli zo strážených priestorov. Podarí sa niekomu z vedeckej expedície prežiť?

PIATOK 23:00 Jednotka -Hráči so smrťou

Skupina vynikajúcich študentov medicíny - Rachel Mannusová, Nelson Wright, David Labraccio, Joe Hurley a Randy Steckle - sa rozhodne, že si vyskúša zahrať si hru so životom a smrťou, chcú totiž dokázať, že naozaj existuje život za smrťou. S pomocou lekárskych prístrojov a liekov utlmujúcich životné funkcie to aj dokážu. Každý z nich podstúpi jeden pokus. Neuvedomia si však, že zahrávanie sa so životom im spôsobí psychické traumy, keď vo chvíli takmer totálnej kómy sa im vrátia bolestné spomienky z hlbokého detstva, keď niekomu ublížili, ba čo viac, prenasledujú ich neskôr aj v skutočnom živote.

SOBOTA 20:30 Markíza -Legenda o Tarzanovi

Odkedy sa muž, kedysi známy ako Tarzan, rozhodol opustiť africkú džungľu a žiť civilizovaný život ako Lord Greystoke, civilným menom John Clayton III, spolu so svojou ženou Jane, uplynulo už veľa rokov. Teraz ho parlament vyšle ako obchodného vyslanca do Konga, kde sa stane figúrkou v nebezpečnej hre, dokonale zosnovanej jedným Belgičanom, kapitánom Leonom Romom. Tí, čo za vražednými plánmi stoja, však netušia, čo svojimi činmi rozpútajú.

NEDEĽA 20:30 Jednotka -Dôverný nepriateľ

Mladí manželia Zuzana a Andrej sa sťahujú z Bratislavy do Tatier, aby na samote odrezaní od sveta na vlastnej koži otestovali Andrejovo životné dielo - prototyp inteligentného domu. Idylka dokonalého života v réžii modernej technológie sa však čoskoro mení na nočnú moru a boj o život. Revolučný server, ktorý bol vytvorený s úmyslom, aby uľahčil životy svojich majiteľov, sa vymkne spod kontroly a nečakane sa obráti proti svojmu stvoriteľovi. Ide len o vrtoch a nedokonalosť testovanej technológie, alebo je pravda niekde inde?

Viac o téme: Jurský parkLegenda o TarzanoviMoje leto v ProvenceDôverný nepriateľFavoritkaVlkHráči so smrťou
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu