Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Parádne TV TIPY, ktorým neodoláte: Nenechajte si ujsť nadupané trháky

(Zdroj: Photo © Twentieth Century Fox Film Corporation)

Dnes sa nám začal nový týždeň a my vám opäť prinášame tie najlepšie televízne tipy. Môžete sa tešiť na komédie, navštíviť svet dinosaurov alebo robotov, či byť v akcii s legendárnym hrdinom Johnom Wickom. Jednoducho, bude z čoho vyberať.

PONDELOK 20:15 Dajto - Rezistencia

Thriller Rezistencia je pokračovanie filmu Divergencia. Z Tris a Štyriho sa behom okamihu stali vydedenci podobní štvanej zveri. Nikde nie je pokoj a bezpečie, vodkyňa sekcie Informovaných ich s pomocou ozbrojenej sekcie Neohrozených neúnavne prenasleduje, je odhodlaná dostať ich za každú cenu. Zároveň necháva pochytať ďalších divergentných ľudí, ktorí do stanoveného systému nezapadajú. Vystavuje ich krutým testom, aby odhalila vhodnú osobu, ktorá jej môže pomôcť rozlúštiť dávne tajomstvo.

Tris a Štyri zisťujú, že majú viac spojencov, než sa zdalo, rozhodnú sa prestať utekať a skúsia prekvapujúci protiútok. Je to práve Tris, kto sa stane kľúčom k tajomstvu, na ktorom stoja základy sveta, v ktorom žijú. Tajomstvo minulosti aj budúcnosti.

UTOROK 20:15 Dajto - Transformers

Vo vesmíre okolo nás zúri vojna dvoch vyspelých mimozemských civilizácii, dobrých Autobotov azlých Decepticonov. Doposiaľ sa nám vyhýbali, ale keď títo vyspelí mechanoidi objavia na Zemi zdroj energie, ktorého ovládnutie môže jednej, či druhej strane priniesť konečné víťazstvo, naša planéta sa premení vpeklo.

Ich inváziu prežívame spoločne steenagerom Samom (Shia LaBeouf), ktorého doposiaľ trápila len škola, absencia poriadneho auta aslečna menom Mikaela (Megan Fox). Teraz má však o jeden problém navyše. Je to práve on, kto nevedomky ukrýva kľúč kživotne dôležitému energetickému zdroju, apreto má nárok na prvé miesto v zozname ohrozených druhov. Hneď po ňom figuruje zvyšok našej civilizácie.

STREDA 20:25 JOJ Plus - Fakjú, pán profesor 3

Zeki Müller bol ako učiteľ-samouk vždy zástancom drsných a nezvyklých učebných metód. Primerané násilie na žiakoch mu nikdy nebolo cudzie. Či už po nich strieľal, nasadzoval im putá, využíval elektrošoky alebo ich dokonca nútil sa niečo v škole naučiť. Ale teraz, v treťom dieli filmovej série Fakjú pán profesor, prichádza okamžik pravdy.

Goetho gymnáziu ubúdajú študenti a od ďalšieho školského roku mu hrozí zatvorenie. Poradca pre voľbu povolania oznámil Zekiho triede, že po škole nemajú nikde žiadnu šancu a navyše ich teraz čakajú testy, ktoré majú preveriť ich schopnosť vôbec sa dostať k maturite.Je teda na Zekimovi, aby svojich študentov konečne prinútil vziať osud do vlastných rúk.

ŠTVRTOK 20:25 Joj Plus - Jurský park 3

Doktor Alan Grant, paleontológ svetového mena, sa i naďalej venuje štúdiu dinosaurov. Práve sa mu podarilo dokázať, že velociraptory disponovali vysokou inteligenciou a schopnosťou vzájomnej komunikácie. Ale na otrasné osobné stretnutia s pravekou faunou sa snaží zabudnúť.

Závratná finančná ponuka manželov Kirbyových, ktorí si chcú zalietať nad Isla Sorna, spôsobí, že sa spolu so svojím asistentom stane ich odborným sprievodcom. Keď však lietadlo zamieri na pristátie, pochopí svoj omyl. Tí dvaja - nie príliš bohatí rozvedení partneri - práve na Isla Sorna stratili štrnásťročného syna Erica a sú odhodlaní ho zachrániť stoj čo stoj. Niekdajšia základňa Jurského parku je v troskách, ale dinosaurom sa tu darí a človek je pre nich nevítaným votrelcom.

PIATOK JOJ 20:35 - Baby šéf

Baby šéf je v skutočnosti veľký boss.Navonok síce pôsobí ako roztomilé batoľa, ale vnútri je to ostrieľaný biznismen posadnutý obchodnými úspechmi.Pracuje pre organizáciu BabyCorp a jeho hlavným poslaním je zistiť, prečo teraz deti prehrávajú na trhu rodičovskej lásky.Kým lásky k deťom ubúda a podiel BabyCorp na trhu klesá, o to rýchlejšie rastú výsledky konkurenčnej spoločnosti Šteňa a.s.

Tá miesto detí presadzuje do rodín chlpatých, roztomilýchmiláčikov a jej zakladateľ Francis E. Francis si môže spokojne mädliť ruky a veriť, že deti z biznisu s láskou úplne vyšoupne. Babyšéf sa musí so svojimi pomocníkmi z BabyCorp vydať na špeciálnu misiu za záchranou rodičovskej lásky.A aby v boji proti konkurencii uspel, musí na svoju stranu získať aj svojho staršieho bračeka.

SOBOTA 20:30 Markíza - John Wick 2

Legendárny hrdina John Wick je späť. Pod nátlakom bývalého spolupracovníka, ktorý má v pláne získať kontrolu nad tajným medzinárodným združením nájomných vrahov, sa v plnej sile vracia do akcie. Viazaný krvavou prísahou sa vydáva na cestu do Ríma, kde ho čaká zúčtovanie s bandou tých najnebezpečnejších zabijakov na svete.

NEDEĽA 20:30 Jednotka - Teória tigra

Staršiemu manželskému páru, vysokoškolskej profesorke Olge (Eliška Balzerová) a veterinárovi Janovi (Jiří Bartoška) funguje zabehnutá rutina ako hodinky až do chvíle, keď umrie Olgin otec. Svety dvoch pohlaví rozdelil hrubou čiarou. Muži kľučkujú v snahe chytiť slobodu za chvost, zatiaľ čo "starostlivé" ženy im spočiatku nenápadne, neskôr celkom radikálne, pristrihávajú krídelká. Bajgar dovolil postavám riadiť sa heslom účel svätí prostriedky, vďaka čomu sa dostávajú do bizarných situácií.

Viac o téme: John Wick 2Baby šéfRezistenciaJurský park 3Divergencia
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu