Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TV TIPY, s ktorými nuda nehrozí: Záchrana Zeme, dobrodružstvo v džungli i čokoládovni

Interstellar
Interstellar

Zažeňte jesennú únavu filmami plnými dobrodružstva, napätia a zábavy. Pripravte sa na záchranu Zeme, bláznivé nápady Bridget Jonesovej, dobrodružstvo v džungli či súťaž o výlet do čokoládovne.

PONDELOK 20:15 Dajto - Interstellar

Skupina výskumníkov je poverená azda najdôležitejším posolstvom v dejinách ľudstva. Sú vyslaní do neznáma, za hranice našej galaxie, kde by mali nájsť pre ľudský druh nový domov. Na Zemi totiž dochádza jedlo, voda aj zdroje energie.


Mohlo by vás zaujímať:Skrývajú elixír mladosti? Týchto 12 hereckých hviezd vôbec nestarne... FOTO ako dôkaz!


UTOROK 20:25 Plus - Bridget Jonesová: S rozumom v koncoch

Pojašená Bridget je šťastná a spokojná so svojím Markom. Kým Mark je k jej záchvatom bláznovstva a žiarlivosti ohľaduplný, ona stále nechápe, prečo by jej ho ostatné ženy nemohli odlákať preč. Veď predsa len ona sama je bacuľatá, trucovitá a nevhodne sa správajúca žena...

STREDA 20:00 HBO - Zelená kniha

Film Zelená kniha sa odohráva v roku 1962 v Amerike a ponúka srdcervúci príbeh amerického vyhadzovača talianskeho pôvod Tonyho, ktorý začne pracovať ako šofér Dona Shirleyho. Ide o slávneho a vzdelaného černošského klaviristu. Táto nesúrodá dvojica sa vydáva na dvojmesačné turné po juhu Spojených štátov...


Mohlo by vás zaujímať:FOTO Títo herci zastavili čas a zahrali si výrazne mladšie postavy: 49-ročný v úlohe chlapčeka!


ŠTVRTOK 22:15 Nova - Lucy

Blondína Lucy si vždy nájde toho najväčšieho podliaka v okolí a zamiluje sa doňho. Kvôli tomu poslednému sa dostala do obchodu s drogami a do brucha jej zašili extrémne silnú syntetickú drogu. Zásielka sa však roztrhne a začne sa vstrebávať do jej tela. Lucy okamžite zistí, že je vďaka tomu vo všetkých smeroch silnejšia, rýchlejšie rozmýšľa, oveľa viac vníma a postupne si osvojuje až nadľudské schopnosti.

PIATOK 20:35 JOJ - Kniha džunglí

Tiger Šer Chán, čierny panter Baghíra, medveď Balú, opičí kráľ Louie či obrovský pytón s vábivým hlasom Kaa. Známe postavičky z obľúbenej Disney rozprávky sprevádzajú človečie mláďa Maugliho aj vo filmovom prevedení. Ak máte chuť na dobrodružstvo v prírode, určite si ho v Knihe džunglí užijete.

SOBOTA 20:00 Nova Cinema - Charlie a továreň na čokoládu

Charlie Bucket pochádza z veľmi chudobnej rodiny bývajúcej na okraji mesta vedľa obrovskej továrne na čokoládu. Charliemu sa vďaka čokoládovej súťaži podarí vyhrať cestu po fantastickej čokoládovej továrni, ktorú vlastní svojský Willy Wonka...


Mohlo by vás zaujímať:VIDEO Slovenské seriály sa menia a nemusia byť brak: Tieto kúsky stoja za pozretie


NEDEĽA 20:00 HBO - Captain Marvel

Hlavnou postavou filmu je Carol Denvers, ktorá sa stala jednou z najmocnejších superhrdiniek sveta. Keď Zem dostihne vojna medzi dvomi mimozemskými rasami, Denvers sa ako Captain Marvel ocitne s malou skupinkou spojencov priamo v srdci konfliktu.

Viac o téme: Tv tip
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu