Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tie najlepšie TV TIPY: Televízie sa poriadne vybláznili, nebudete si vedieť vybrať

(Zdroj: Photo © A-Company CZ, Photo © Space Films, Photo © Universal Pictures)

Opäť sa nám začal ďalší týždeň a my vám s ním prinášame tie najlepšie TV TIPY na aktuálnych sedem dní. Čakajú nás bláznivé komédie s Adamom Sandlerom, Bridget Johnsová bude tentoraz riešiť otca svojho dieťa a moderná rozprávka o ľadovej kráľovnej nás nenechá chladnými. Na česko-slovenské trháky sa môžete tešiť počas Dňa boja za slobodu a demokraciu.

PONDELOK 20:25 JOJ Plus - Správcovia osudu

Nádejného politika Davida Norrisa stretávame v deň, ktorý mu môže zmeniť život. Kandidát do amerického Senátu sa už o chvíľu dozvie výsledky volieb. Prvé prognózy nie sú veľmi priaznivé, a tak si odíde na pánske záchody pilovať "reč porazeného finalistu". Na mieste, kde by ženu čakal málokto, narazí na krásnu Elise, dievča, s ktorou ho stretne príslovečná láska na prvý pohľad. Mohla by to byť náplasť na politický neúspech, lenže David niekde stratil jej telefónne číslo. Keď už sa vzdá nádeje, že by ju mohol ešte niekedy uvidieť, narazí na ňu náhodou v autobuse.

Túto šancu už nepustí ani za nič, do chvíľe, než stretne Správca osudu. Táto organizácia riadi život každého z nás a pre Davida naplánovala kariéru, ktorá končí možno až v Oválnej pracovni Bieleho domu. Lenže to by musel nechať Elise na pokoji, čo sa Dávidovi nechce. Toto ale nie je otázka chcenia.

Správcovia osudu naservírovali Dávidov život a aj najmenšiu odchýlku sú pripravení zlikvidovať v samom zárodku.Zamilovaný politik si ale nepripúšťa, že ide jemu i jeho Elise o bytie a nebytie a že vlastnému osudu ani jeho správcom sa utiecť nedá.Alebo len veľa ťažko.

UTOROK 20:15 Dajto - Za mrežami

Obľúbená napínavá komédia s Adamom Sandlerom. Po tom, čo predal zápas svojho týmu a bol vylúčený z ligy amerického futbalu, ukradne auto svojej priateľky. Po naháňačke s políciou je odsúdený na tri roky výkonu trestu do väznice, v ktorej majú dozorcovia svoje striktné pravidlá. Paul Crew, hráč amerického futbalu, sa snaží zostaviť tím väzňov, ktorý odohrá zápas proti dozorcom. Lenže vo väzení platí nepísané pravidlo - dozorca má vždy navrch a nikto z trestancov sa nechce dostať do problémov. Crew má preto veľa práce so zostavením týmu, a ešte mu ide aj o krk...

STREDA 20:30 Jednotka - Prvotný strach

Príbeh skvelého, prominentného chicagského právnika Martina Vaila, ktorý prijme ponuku zastupovať v súdnom procese mladého miništranta Aarona Stamplera, obvineného z vraždy významného kňaza. Cíti totiž, že prípad by mohol prispieť k jeho prestíži, takže sa rozhodne obhajovať ho bezplatne. Prípad, ktorý bol spočiatku zdanlivo jednoznačný, čoskoro vyzerá absolútne nevyriešiteľne a beznádejne, ale Vail sa nemieni vzdať a je schopný zájsť za hranice svojich možností, aby 19-ročného Aarona Stamplera zachránil.

ŠTVRTOK 20:25 JOJ Plus - Súmrak

Bella bola vždy trochu iná.Keď sa jej mama znovu vydala, Bella sa rozhodla zblížiť so svojím otcom a nasťahovala sa k nemu do malého daždivého mestečka Forks, bez toho, aby čakala, že sa jej život zmení.Na prvej hodine v novej škole si k nej prisadne tajomný a očarujúce Edward Cullen, chalan, ktorý je iný ako všetci, ktorých doteraz stretla.

V škole sa o ňom šíria zvláštne zvesti, rovnako tak o jeho súrodencoch, s ktorými vždy sedáva osamotený pri jednom stole v školskej jedálni.Aj napriek varovaniu kamarátov Bellu neskutočne priťahuje, zdajú sa jej o ňom sny. Postupne začne mať však podozrenie, že Edward nie je úplne obyčajný muž.

PIATOK 20:35 JOJ - Lovec: Zimná vojna

Z malého chlapca Erica vyrastie silný bojovník, ktorý vyhlási vojnu nielen zlej kráľovnej Ravenne, ale aj jej mladšej sestre Freye. Mladá Ľadová kráľovná Freya, ktorá má schopnosť zmraziť akéhokoľvek nepriateľa, strávila desiatky rokov v odľahlom zimnom paláci. Z ukradnutých detí sformovala légiu lovcov - zabijakov, aby pomocou nich dobyla svet. Zrazu však zistí, že dvaja z jej najlepších bojovníkov Eric a Sara porušili prísne nariadenie, ktoré prikazuje naveky uzavrieť svoje srdce pred láskou a nikoho nemilovať. Nasleduje prísny trest pre dvojicu zamilovaných, lenže tí prisahajú kráľovnej pomstu. Ako však smrteľný človek porazí všemocnú Ľadovú kráľovnú?

SOBOTA 20:30 Markíza - Dovolenka za trest

Po katastrofálnom rande na slepo sa single rodičia Lauren a Jim zhodnú iba na jedinej veci: že už nikdy nechcú jeden druhého vidieť. Každý z nich sa však spolu s deťmi rozhodne pre dokonalú rodinnú dovolenku. Ich nadšenie opadne vo chvíli, keď zistia, že apartmán v luxusom africkom safari rezorte budú po celý týždeň obývať spoločne.

20:35 JOJ - Dieťa Bridget Jonesovej

Najslávnejšie single dievča na svete je späť medzi nami! Zdá sa, že sa na ňu konečne usmialo šťastie, ale to by nebola Bridget Jonesová, keby aj niečo tak jednoduché, ako je počatie dieťaťa, nesprevádzali znepokojujúce otázky. Napríklad, kto je otec.

NEDEĽA 20:30 Markíza - Pelíšky

Príbehy jednej historickej generácie - starnúcich rodičov, dospievajúcej mládeže a malých detí.
Dej je zasadený do konca šesťdesiatych rokov - jeseň 67 až leto 68 s krátkym epilógom presahujúcim do rokov sedemdesiatych.Pražská vilová štvrť Hanspaulka, jemná poetika a humorná nadsádzka sú charakteristické pre mozaikové rozprávanie paralelných životných osudov troch generácií mužov a žien vzvláštnom období našich dejín v roku 1968.

21:50 Jednotka - Učiteľka

Zdanlivo empatická a láskavo vyzerajúcaučiteľka manipuluje prostredníctvom svojich žiakov ich rodičmi za účelom osobného obohatenia, či už v podobe materiálnych výhod, či dokonca vidiny milostného pomeru.Nielen z obavy o prospech svojich milovaných detí väčšina rodičov triednej učiteľke základnej školy podlieha a poskytuje jej najrôznejšie služby, darčeky a iné pozornosti.

Nájdu sa však tri rodiny, ktoré sa rozhodnú učiteľke vzoprieť a súčasnú situáciu sa spoločne s riaditeľkou školy pokúsia zvrátiť na konšpiratívnej triednej schôdzke.Dej strhujúcej snímky o sile ľudského charakteru, inšpirovaného skutočnou udalosťou sa síce odohráva na konci 80. rokov, ale ide o príbeh univerzálny, ktorý by sa mohol odohrať kdekoľvek a v akejkoľvek dobe, lebo skorumpovanosť, rovnako ako malosť a vypočítavosť, vládnu svetom bez prestania.

23:05 Markíza - Tankový prapor

Všetko začína vo vojenskom výcvikovom priestore, kde Danny vo chvíľach voľna sníva o svojej neprístupnej pražskej priateľke Lizetke. Jediný, kto si vyslúži pochvalu, je Danny poverený majorom Borovičkom a novým snaživým poručíkom Prouzom organizáciou Fučíkovho odznaku. Vojakom sa nechce, preto musí zasiahnuť kapitán Matka, po ktorého napomenutí je síce účasť hojná, výsledky sú však viac ako žalostné.

Na skúškach dôstojníkov a ich manželiek Dannyho zaujme sympatická Janinka, manželka náčelníka štábu, nadporučíka Pinkasa. Po skúškach ju odprevadí domov a po romantickom rozhovore sa s ňou pomiluje. V priebehu Dannyho služby v posádkovej väznici dôjde k problémom. Na potrestanie však nie je čas, pretože oddiel sa pripravuje na významnú udalosť, ktorou je príchod sovietskeho poradcu, plukovníka Nikitičenka. Praktická ukážka pripravenosti oddielu skončí pohromou, keď krátkozraký rotný Maňas začne z tanku páliť rovno na tribúnu, kde popíja vodku dôstojnícky zbor.

Viac o téme: PelíškyPrvotný strachUčiteľkaSúmrakDovolenka za trestSprávcovia osuduTankový praporZa mrežami
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu