Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TV TIPY plné strachu a akcie: Čaká vás boj s votrelcami, rýchle autá i desivá mníška!

(Zdroj: Youtube)

Tento týždeň budete mať na výber takmer z každého žánra. Komédia, sci-fi, horor, vojnová dráma. Môžete si pozrieť rýchle autá, boj ľudí s votrelcami a na konci vás ohúri vojnový príbeh o chlapcovi, ktorý sa snaží z Československa dostať za rodičmi, ktorí emigrovali do Rakúska.

UTOROK 20:35 Joj - Rýchlo a zbesilo 5

Nohou šliapu na pedál plynu nadoraz, jednou rukou šoférujú a v tej druhej držia zbraň alebo aspoň ukazujú vztýčený prostredník. Sú jednoducho rýchli a zbesilí. Už po piaty raz. Pod vedením režiséra Justina Lina, ktorý sa ostrieľal v predchádzajúcich dvoch dieloch slávnej akčnej série, sa stretávajú všetci starí známi - Paul Walker, Vin Diesel a Jordana Brewster - ktorých tento raz dopĺňa aj akčná hviezda prvej veľkosti Dwayne Johnson.

STREDA 21:05 HBO - Mníška

Keď si mladá mníška v kláštore v Rumunsku vezme život, Vatikán vyšle kňaza s desivou minulosťou a mladú novicku, ktorá jej len krôčik od zloženia rehoľného sľubu, aby túto udalosť prešetrili. Spoločne odkryjú príšerné tajomstvo. Riskujú nielen svoje životy, ale i vlastnú vieru a samotné duše. Čelia totiž zlej sile v podobe démonickej rádovej sestry, ktorá už predtým terorizovala divákov vo filme V zajatí démonov 2. Kláštor sa stáva hrôzostrašným bojiskom medzi živými a zatratenými.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Modrý blesk

Zlodej Miles Logan ukradne vzácny diamant, ktorého sa však chce zmocniť šéf bandy Deacon. Po zúrivom súboji sa Milesovi podarí diamant ukryť v potrubí rozostavanej budovy, vzápätí ho však zatknú a vo väzení si odsedí dva roky. Po prepustení zistí, že dostavaná budova je teraz policajnou centrálou. Po niekoľkých neúspešných pokusoch dostať sa dnu sa prestrojí za policajta a zhodou okolností ho všetci začnú považovať za novú posilu na oddelení lúpeží. Honba za diamantom môže začať.

PIATOK 20:35 Joj - Deň nezávislosti: Nový útok

Vedeli sme, že sa raz vráti. Deň nezávislosti: Nový útok. Ďalšia kapitola tohto eposu predstaví globálnu katastrofu nepredstaviteľného rozsahu. S využitím obnovených technológií votrelcov vybudovali obyvatelia Zeme obrovský obranný program na ochranu planéty. Napriek tomu nás však nič nemôže pripraviť na vyspelú silu votrelcov. Len vynaliezavosť niekoľkých statočných mužov a žien môže zachrániť našu civilizáciu pred zánikom.

SOBOTA 20:30 Markíza - Ostreľovač

Režisér akčnej drámy Training Day Antoine Fuqua natočil ďalší akčný film. Hrdinom Ostreľovača je elitný sniper, ktorý sa ocitne v nezávideniahodnej situácii. Obvinia hoz pokusu o atentát na amerického prezidenta. V nerovnom súboji jedinca proti systému sa Mark Wahlberg vydáva v stopách osamelých bojovníkov, ktorí museli zužitkovať všetky svoje schopnosti k tomu, aby v tejto vopred prehranej hre prežili a zvíťazili.

NEDEĽA 20:30 Jednotka - Rukojemník

Pod riekou Moravou vraj vedie tunel, ktorým sa dá utiecť do Rakúska. Len ho treba nájsť. Na živote na československo - rakúskom pomedzí v 60. rokoch minulého storočia ležala ťažká deka, asi ako v každom "citlivom"pohraničnom pásme. Hlavný hrdina filmu, režiséra Juraja Nvotu Rukojemník, má tu výhodu, že kvôli dobrodružným výpravám, bitkám so spolužiakmi a prvým láskam, atmosféru doby a miesta až tak nevníma. Malý Peter vyrastá v starostlivosti prarodičov, pretože jeho rodičia emigrovali do Viedne a od tej doby sa ho prostredníctvom úradov márne snažia získať. Aj preto Peter vymýšľa najrôznejšie spôsoby ako sa cez čiaru dostať. Rodinný film o dobe, v ktorej deti prichádzali o to, čo je pre ne najdôležitejšie a dospelí o slobodu mysle.

Viac o téme: Rýchlo a zbesiloMark WahlbergOstreľovačMníška
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu