Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TV TIPY úplne pre každého: Deti poteší rybička Dory, pre dospelých je tu nová česká komédia

Dory, Hľadá sa Nemo Zobraziť galériu (2)
Dory, Hľadá sa Nemo (Zdroj: Pixar)

Máme tu pre vás prvé decembrové TV TIPY. Televízie síce ešte naplno nezačali zbrojiť s vianočným obsahom, no to v konečnom dôsledku vôbec nevadí. Poteší animák Hľadá sa Dory, ktorý si svoju premiéru odbije počas Mikuláša. Okrem toho sa však môžete tešiť aj na ikonickú klasiku s názvom Voľný pád a premiéru českej romantickej komédie LOVEnie. Výber je len a len na vás.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Bella a Sebastian

Príbeh chlapca a jeho psa, ktorý milujú už štyri generácie, po prvýkrát prichádza na veľké plátno ako dobrodružný film v nádherných kulisách savojských Álp. Sebastián žije v horách u svojho adoptívneho starého otca a jedného dňa sa tajne spriatelí s divou fenkou Bellou, veľkým horským psom.

Do Tatier mieria indickí filmári: Budú tu nakrúcať veľký bollywoodsky thriller

Uprostred polodivokej prírody na alpských svahoch spolu zažívajú nejedno dobrodružstvo a čoskoro nadíde čas na to najväčšie z nich. To, ktoré im prinesie svet dospelých v období 2. svetovej vojny.

UTOROK 20:35 Joj - Rýchlo a zbesilo 6

Na konci posledného dobrodružstva v Riu sa Dominic (Vin Diesel) s Brianom (Paul Walker) radovali z dobre odvedenej práce, keď ich zásluhou skončil jeden mafián z Ria chudobnejší o sto miliónov dolárov a oni sú o rovnakú sumu bohatší. Keďže nad nimi visí hrozba väzenia, rozpŕchnu sa po celom svete, čo najďalej od svojich blízkych. Špeciálny agent Hobbs (Dwayne Johnson), ktorý ich sledoval, sa medzitým zameral na inú partiu bezohľadných vodičov, ktorí svoje schopnosti za volantom využívajú na páchanie zločinov.

Skupina vedená chladnokrvným géniom Owenom Shawom (Luke Evans) mu ale stále uniká, a tak sa ju rozhodne zastaviť jej vlastnými zbraňami - s pomocou rýchlych vodičov, ktorí za volantom sa akoby narodili. A tými najlepšími sú práve Dom, Brian a ich tím. Odmena za prácu? Úplné očistenie ich mena a možnosť vrátiť sa domov. K spolupráci s políciou však Dominica motivuje ešte jedna skutočnosť - jeho bývalé dievča Letty (Michelle Rodriguezová), ktorú všetci považovali za mŕtvu, žije, a pomáha nepriateľovi!

STREDA 20:30 Jednotka - Voľný pád

Je 12. júna 1991. Za neznesiteľného tepla uviazli v dopravnej zápche uprostred Los Angeles desiatky vodičov. Nervozita a napätie hustne, až jednému z nich povolia nervy. William Foster vystúpi z auta a so slovami "Idem domov!" sa vydá na cestu, z ktorej, ako sa neskôr ukáže, niet návratu. V okamihu, keď mu arogantný predavač odmietne vyhovieť a rozmeniť na telefón, sa totiž osobná vzbura muža nazývaného ďalej len D-Fens (defence = angl. Obrana) mení v pomstu.

Juhoslovanský Fellini, ktorého si váži celý svet: Preslávila ho aj známa rómska kómedia

Pomstu svetu, mestu, spoločnosti, ľuďom. Baseballovú pálku, jeho prvú zbraň postupne nahradia nože, puška, samopal. Jeho cesta je stále viac deštruktívna, zostávajú za ním trosky a neskôr aj mŕtvi. A napriek tomu ho plne chápete, pretože robí to, čo by ste často najradšej urobili sami. Po stopách tragického hrdinu sa vydáva policajt Prendergast, ktorý má práve odísť do výslužby. Hoci chápe, čo sa odohráva vo Fosterovom vnútri, je presvedčený, že ho musí zastaviť.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Križovatka smrti 3

V srdci samotného Paríža leží jedno z najväčších tajomstiev čínskych Triád - najmocnejšieho a najznámejšieho kriminálneho syndikátu na svete. Veľvyslanec Han objavil pravú identitu jednej z najnebezpečnejších osôb v širokom okruhu zločincov, ktorú bol pevne rozhodnutý zverejniť. To sa ale nepodarilo, pretože bol umlčaný jedným z triádskych zabijakov. Triády by urobili čokoľvek, aby ich tajomstvo zostalo ukryté pred svetom, a preto tu je len jediná nádej na ich zastavenie.

To leto sa losangelský detektív Carter a čínsky inšpektor Lee vydávajú do Paríža, aby zastavili spojenie kriminálnych gangov a zachránili tak život starej priateľky, teraz už dospelej dcéry veľvyslanca Hana, Soo Yung. Ani jeden z nich nezná mesto, jazyk a presne ani nevie, čo hľadajú, ale ich úloha ich prevedie naprieč celým mestom. Dostávajú sa zo samotného podzemia Paríža až do neuveriteľných výšok Eiffelovej veže, kde bojujú za víťazstvo nad nebezpečnými kriminálnikmi a za záchranu ostatných ľudí.

PIATOK 20:35 Joj - Hľadá sa Dory

Modrá rybička Dory si spokojne nažíva na korálovom útese s priateľmi Nemom a jeho otcom Marlinom, pričom stále trpí výpadkami pamäte. Jedného dňa si však z ničoho nič spomenie, že kedysi a kdesi mala, a potom stratila svojich rodičov. Z náhleho impulzu sa tak vydáva naprieč oceánom na dobrodružné pátranie s neistým výsledkom. Stopy však vedú do prestížneho Morského akvária v Kalifornii.

Slovenská herečka zo Za sklom jubiluje! Sexi ako nikdy predtým, prezradila tajomstvo

Tam jej musia pomôcť noví známi - mrzutý chobotničiak Hank, ktorý ušiel zo svojej nádrže a úspešne uniká zriadencom akvária, krátkozraká veľryba Destiny a Bailey, samec bieluhy, ktorý sa domnieva, že trpí poruchou echolokácie. Pri pátraní v akváriu spoločne zistia, že svojich blízkych máme najradšej práve pre ich nedostatky, pričom priateľstvo a rodina sú najdôležitejšie vzťahy na svete.

SOBOTA 20:45 JOJ Plus - Perfektný záskok

Keď sa Kate dozvie, že Mercer zásadne nepovyšuje slobodných zamestnancov, pretože bez záväzkov k rodine sú pre firmu neistou investíciou, nevie, čo má urobiť. Rozhodne sa na radu svojej priateľky, produkčnej Darcy O'Neilovej, predstierať, že sa bude čoskoro vydávať, na čo Darcy využije fotografiu zo svadby priateľky Susi, na ktorej je s príťažlivým cudzincom Nickom. Fotka obieha po agentúre, čo zapríčiní hromadu otázok a zdá sa, že sukničkár Sam, ktorého priťahujú iba zadané ženy, o ňu prejaví záujem.

Mercer povýši Kate na vysnívané miesto vedúcej grafičky, ale prejaví želanie zoznámiť sa s Nickom. Kate sa ho síce podarí nájsť a dokonca aj presvedčiť, aby sa pred Mercerom tváril ako jej snúbenec. Všetko sa však nečakane skomplikuje, pretože Nick sa do Kate skutočne zaľúbi. kate jeho ponuku odmietne, a až potom si uvedomí, akú obrovskú chybu urobila. Pokúsi sa ju napraviť, ale to nie je také ľahké, ako sa na prvý pohľad zdá.

NEDEĽA 20:30 Markíza - LOVEnie

Eliška má svadbu, čaká na svoj veľký deň, ale vytúžené "ÁNO" nakoniec nezaznie. Ženích totiž v rozhodujúcej chvíli vezme nohy na plecia a utečie priamo spred oltára. Romantické LOVEnie plné lásky skončilo totálnym fiaskom. Zdrvená nevesta má našťastie kamarátku, ktorá presne vie, čo robiť. Jej recept je jasný, Eliška potreba novú známosť a predovšetkým prísun sexu. Ideálne v opačnom poradí. Ona sama si milostný život užíva plnými dúškami, a preto hneď Eliške založila profil na osvedčenej zoznamke.

Začína LOVEnie, odhodlaný a veľakrát zábavný lov na lásku. Eliška sa vrhá do randenia naslepo, aby medzi radom katastrofických schôdzok a sérií trapasov skúsila nájsť nový vzťah. Je to ako s povestnou ihlou v kope sena. Niekde tam jednoducho bude, len sa musí hľadať. Loviť. Láska však nie je jej jediný problém. Eliška sa tiež musí rýchlo presťahovať a jedinou možnosťou je bývanie spoločne s nevlastným bratom. Čudák, ktorý na streche chová včely a ktorý ju u seba doma za žiadnu cenu nechce.

Viac o téme: Rýchlo a zbesiloHľadá sa DoryVoľný pádLOVEnieBella a Sebastian
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu