Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pohodové TV TIPY: Čaká na nás E. T., Johnny English aj Freddie Mercury

E.T. - Mimozemšťan
E.T. - Mimozemšťan (Zdroj: Universal Pictures)

Tento týždeň nás čaká príjemný oddych pri citlivých rodinných filmoch, ale aj napätie a akcia s dramatickými kúskami.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Bella a Sebastián 2

Pokračovanie milého filmu o vzťahu chlapca a jeho psa rozhodne stojí za pozretie. V alpskej dedinke oslavujú obyvatelia koniec vojny a desaťročný Sebastián spolu so psou kamarátkou Bellou očakáva návrat Angeliny. Namiesto nej však prichádza správa o tom, že sa Angelinino lietadlo zrútilo v hlbokom lese. A dobrodružstvo sa môže začať...


Mohlo by vás zaujímať:Sú v pohode a nechcú zničiť Zem: Týchto filmových mimozemšťanov milujeme


UTOROK 20:00 Nova Cinema - E.T. - Mimozemšťan

Filmová klasika pre detí aj dospelých zabezpečí príjemne strávený utorkový večer. Jednému z mimozemšťanov, ktorí prišli preskúmať Zem, sa nepodarilo vrátiť na štartujúcu loď. Úkryt nájde v kôlni domu na predmestí Los Angeles, kde ho objaví 10-ročný Elliot...

STREDA 20:35 Joj - Nebezpečná láskavosť

Emily požiada svoju priateľku Stephanie, aby vyzdvihla jej syna zo škôlky, no už si poňho nepríde a nie je možné sa s ňou skontaktovať. Stephanie sa preto spojí s jej manželom a rozbehnú pátraciu akciu. Postupne zisťujú, že Emily bola úplne niekým iným a jej pravú tvár vôbec nepoznali.


Mohlo by vás zaujímať:Vedľajšie hviezdy animákov: Bez nich by to bola nuda!


ŠTVRTOK 20:00 Filmbox - Ctihodný občan

Dramatický triller ukáže príbeh muža, ktorý sa rozhodne pomstiť tomu, kto prepustil vraha jeho rodiny. Mesto tak postupne začína desiť teror a brilantne naplánované a prevedené vraždy.

PIATOK 20:25 Plus - Johnny English

Keď pri bombovom útoku zahynú všetci najlepší britskí špióni, tak na vyšetrenie krádeže britských korunovačných ostáva iba jediný preživší - nešikovný Johnny English. Podozrivým je francúzsky podnikateľ Pascal Sauvage, ktorý má však oveľa horšie plány a dostať ho za mreže nebude vôbec jednoduché.

SOBOTA 20:35 Joj - Kráska a zviera

Veľkolepá adaptácia rozprávkovej klasiky z dielne spoločnosti Disney s Emmou Watson v hlavnej úlohe je tým pravým pre príjemný rodinný večer. Známa animovaná rozprávka prerobená do filmovej verzie spolu s chytľavými piesňami zaujme mladšie aj staršie publikum.


Mohlo by vás zaujímať:Krehké herečky? To určite! Kvôli filmovým úlohám museli zvládnuť tvrdý tréning


NEDEĽA 15:25 HBO - Bohemian Rhapsody

Dokonalú hudba a dramatický životný príbeh. Spojenie, ktorému sa len ťažko odoláva, ponúka film o najznámejšej kapely všetkých čias. Bohemian Rhapsody ukazuje príbeh Freddieho Mercuryho od založenia skupiny Queen až po pamätný koncert Live Aid v roku 1985.

Viac o téme: Johnny EnglishKráska a zvieraBella a Sebastián 2Bohemian Rhapsody
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu