Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Nadupané TV TIPY na koniec a začiatok roku: Potešia vás české filmy aj príbeh ikony

(Zdroj: ČSFD)

Ak sa vám nikde večer nechce ísť, jednoducho si len sadnite k telke a vyberte si niečo z našej zaujímavej ponuky. Vedzte, že to rozhodne neoľutujete a čas strávite s kvalitným filmom.

PONDELOK 20:35 JOJ -Špindl

Tri sestry v nej vyrážajú do hôr, do zasneženého Špindlerovho mlyna, aby si užili dámsku jazdu. A bude to možno väčšia jazda, ako samy čakali. Príjemnej zimnej komédii dominuje hrdinka v podaní Anny Polívkovej, ktorá svojim milostným trapasom čelí s veľkou dávkou irónie a suchého humoru. Film natočil Milan Cieslar, tvorca úspešných komédií ako Láska je láska alebo Život je život.

UTOROK 19:15 HBO -Bohemian Rhapsody

Jediné, čo je pozoruhodnejšie než ich hudba, je jeho príbeh. Bohemian Rhapsody opisuje hudobnú dráhu aj nekontrolovateľnú životnú špirálu Freddieho Mercuryho od založenia skupiny Queen až po pamätný koncert Live Aid v roku 1985.

STREDA 20:30 Markíza -Po čem muži touží

Šéfredaktor Karel má rád iba také ženy, ktoré s ním strávia noc. Inak sú podľa neho príliš vypočítavé a majú ľahký život. Po tom, čo sa náhodou ocitne u veštice, vysloví neuvážene želanie stať sa ženou, čo sa nakoniec splní. Ako si Karel v novej úlohe poradí?

ŠTVRTOK 20:00 ČT1 -Tátova volha

Kostýmová výtvarníčka Eva nečakane ovdovela. Ludvík sa jej ani nestačil zveriť s tým, že okrem ich dcéry Terezy má ešte rovnako starého nemanželského syna. To aspoň naznačuje starostlivo ukrytá a náhodne objavená detská kresba. Eva je rozhodnutá nečakané odhalenie veľkoryso ignorovať, ale Tereza, ktorej sa vlastný život sype pod rukami, sa k prízraku nevlastného brata upne. Spoločne s matkou sa vydávajú Ludvíkovým veteránom Volga GAZ 21 po stopách jeho bývalých mileniek.

PIATOK 20:30 Markíza -Popoluška zo supermarketu

Maya pracuje v miestnom supermarkete a márne čaká na povýšenie, pretože jej chýba potrebný vysokoškolský diplom. Všetko sa rozhodnú vyriešiť jej priatelia a vďaka novej identite, ktorú pre ňu vytvoria, Maya získa pozíciu, o ktorej vždy snívala. Tým ale jej ťažkosti nekončia. V hlavnej úlohe sa predstavilaJennifer Lopez.

SOBOTA 21:10 ČT1 -Pupendo

Hlavnou postavou príbehu je Bedřich Mára, žijúci so svojou manželkou Alenou a dvoma synmi v malom činžiaku na periférii Prahy. Pred rokmi musel z politických dôvodov opustiť miesto vedúceho ateliéru na Pražskej akadémii. Z tých istých dôvodov nie je vedený ani v oficiálnom Zväze výtvarných umelcov. Má znemožnené vystavovať a je odsunutý na perifériu záujmov a lukratívnych zákaziek. Opakom Bedřichovej netypickej rodiny je rodina riaditeľa základnej školy Mílu Břečka.

NEDEĽA 20:30 Markíza -Psia duša

Vo filmovom spracovaní obľúbenej knihy W. Bruca Camerona prináša renomovaný režisér Lasse Hallström na plátna kín príbeh oddaného chlpáča, ktorý postupne prichádza na to, že na svet prišiel preto, aby ľudí učil smiať sa a milovať. Duchaplné, dojímavé, a neraz aj vtipné rozprávanie jedného psa ponúka jeho vlastný psí pohľad na medziľudské a ľudsko-psie vzťahy. Okrem iného nám pripomína, že láska nikdy neumiera, skutoční priatelia nás nikdy neopustia a každé stvorenie má na svete svoje jedinečné poslanie.

Viac o téme: PupendoŠpindlBohemian RhapsodyPo čem muži toužíPsia dušaPopoluška zo supermarketuTátova volha
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu