Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neuveriteľné TV TIPY: Filmy plné mágie, napätia, zábavy a dobrodružstva

Cameron Diazová vo filme Mrcha učiteľka
Cameron Diazová vo filme Mrcha učiteľka (Zdroj: SITA, AP)

Gladiátor túžiaci po pomste, ľudia v horiacom pekle, mladí čarodejníci na ceste za dobrodružstvom, drzá učiteľka, ktorá sa nestará o žiakov, neuveriteľný Hulk i dievča túžiace po hudobnej kariére. Tento týždeň nás čakajú filmy plné zaujímavých príbehov. To svoje si nájde úplne každý!

PONDELOK 20:30 Markíza - Mrcha učiteľka

Elizabeth má veľmi ďaleko k dobrej učiteľke. Je bezohľadná, z vysoka kašle na svoju prácu i študentov a absolútne sa nehodí na rolu učiteľky. Keď ju opustí snúbenec, snaží sa vymyslieť spôsob, ako zbaliť bohatého zastupujúceho učiteľa. Musí však zviesť boj s energickou kolegyňou Amy, s vlastnými žiakmi, ktorých známky jej majú priniesť peňažnú odmenu a tiež neúctivým učiteľom telesnej výchovy.


Mohlo by vás zaujímať:Veľké priznanie sexi herečky: Život mimo reflektorov si užívam, herectvo mi nechýba!


UTOROK 20:00 Nova Cinema - Sklenené peklo

V San Franciscu otvorili najvyšší mrakodrap sveta a na jeho najvyššom 135. poschodí sa odohrá veľkolepá párty. Uprostred oslavy vypukne na 87. poschodí požiar a kvôli tomu, že stavebná firma zanedbala bezpečnostné opatrenia, sa hostia nemajú ako dostať von. Slávny katastrofický film získal troch Oscarov.

STREDA 15:55 HBO - Harry Potter a Dary smrti 1

Troch mladých čarodejníkov čaká nebezpečná misia, pričom spoliehať sa môžu len sami na seba. Okrem všadeprítomných Voldemortových špehov na nich útočia aj temné sily, ktoré sa ich snažia rozdeliť.


Mohlo by vás zaujímať:Milovaní Weasleyovci vyrástli: Aha, ako sa zmenili predstavitelia čarodejníckej rodiny


ŠTVRTOK 20:25 JOJ Plus - Som číslo štyri

John Smith je veľmi neobyčajný mladík. Spolu so svojím ochrancom Henrym sa musí presúvať z mesta do mesta, aby unikol nemilosrdným nepriateľom, ktorí ho majú zničiť. Troch pred ním totiž zabili a on je štvrtý. Posledným útočiskom sa mu stalo malé mestečko, kde stretne svoju prvú lásku ale aj ďalších, ktorí majú podobný osud ako on.

PIATOK 20:15 Dajto - Neuveriteľný Hulk

Stačí jeden emotívne vypätý moment a z mierumilovného vedca Brucea Bannera sa stane neovládateľné zelené monštrum. Môže za to nevydarený experiment jeho otca s gama žiarením. Keďže sa mal z neho stať supervojak, čo nevyšlo, musí sa stratiť z dohľadu americkej armády. Okrem toho sa snaží svoje záchvaty hnevu korigovať...

SOBOTA 16:50 JOJ - Divoké kočky

Violet Sanfordová sa z ospalého predmestia presťahuje na Manhattan, pretože túži po hudobnej kariére. Zamestná sa však v najdivokejšom bare v okolí s názvom Coyote Ugly Saloon, kde sa zo začínajúcej barmanky vypracuje až na hviezdu podniku.


Mohlo by vás zaujímať:Russell Crowe kúpil lebku dinosaura: Mohol za to Leonardo DiCaprio a alkohol


NEDEĽA 20.15 Dajto - Gladiátor

Generál Maximus vyhral aj poslednú bitku a je pripravený vrátiť sa domov. Umierajúci vládca Marcus Aurelius si však želá, aby sa ujal vlády. Dedič trónu, Commodus, žiarli na otcovu priazeň k Maximovi a nariadi jeho popravu a rovnako aj popravu jeho rodiny. Statný generál len o kúsok unikne smrti, zachránia ho otrokári. Dostane sa medzi gladiátorov a jeho sláva rastie, až sa dostáva do Ríma, kde plánuje pomstiť vraždu svojej manželky a syna.

Viac o téme: Mrcha učiteľkaGladiátorSklenené pekloSom číslo štyri
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu