Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Horúce TV TIPY, ktoré vás prilepia k sedačkám: Tešte sa na bláznivé komédie aj filmy plné akcie

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Photo © CBS Films / Chuck Zlotnick)

Začal sa nám ďalší februárový týždeň a s ním vám prinášame vaše obľúbené TV TIPY. Tešiť sa môžete na bláznivé komédie, ktoré zabavia každého, ale aj filmy plné akcie. V plnom nasadení bude opäť Bruce Willis a s poriadnou dávkou humoru na vás čaká aj Adam Sandler. Bude si z čoho vyberať.

PONDELOK 20:30 Markíza - Dospeláci 2

Hviezdna zostava filmu Dospeláci sa vracia (s niektorými zaujímavými novými prírastkami) na filmové plátno. Letná komédia Dospeláci 2 zastihne Lennyho v pohodovej nálade potom, čo sa s rodinou presťahoval späť do mestečka, kde on i jeho priatelia vyrástli. Nikto z nich však netuší, že na dospelých aj ich potomkov sa rútia nečakané udalosti, ktoré so sebou prináša posledný deň školského roka.

UTOROK 20:15 Dajto - 40 rokov panic

Každý určite rád spomína na to, aké to bolo prvýkrát.Existujú len dve výnimky.Ľudia, ktorým ich zoznámenie so sexom tragicky nevyšlo, a Andy Stitzer (Steve Carell).Andymu je štyridsať, pracuje v sklade predajne elektrospotrebičov, zbiera komiksové postavičky, a čo sa týka sexu, je úplne nepoznamenaný.Šteklivá komédia40 rokov panicvzišla zo spolupráce nastupujúcej komickej hviezdySteva Carellaa úspešného komediálneho scenáristuJudda Apatowa, ktorý týmto filmom debutuje ako režisér...

STREDA 20:15 JOJ Cinema - Pád Bieleho domu

Biely dom dobyli teroristi. Prezident je im vydaný na milosť. Amerika čelí najväčšej hrozbe v svojej histórii. A existuje len jeden človek, ktorý ju môže zachrániť. Režisér Antoine Fuqua sa dosiaľ hrdil surovými thrillermi s dôrazom na realitu. Teraz sa pustil do poctivého akčného thrilleru ako zo starej školy, lenže v jeho podaní sa aj zdanlivo akčná rozprávka môže javiť veľmi skutočne.

Celkom nečakaný a veľmi dobre pripravený útok na Biely dom za bieleho dňa zavŕši uväznenie prezidenta Benjamina Ashera a jeho najbližších spolupracovníkov v neprístupnom bunkri v podzemí budovy. Pri útoku je úplne zdecimovaná prezidentova ochranka, s výnimkou jediného človeka - jeho bývalého osobného strážcu Mikea Banninga.

Expríslušník zvláštnych jednotiek využije všetky svoje schopnosti a hlavne detailnú znalosť prostredia Bieleho domu na to, aby v jeho útrobách nielen prežil, ale navyše aby v spolupráci s prezidentovým zástupcom Allanom Trumbullom, ktorý sa snaží zvonka riadiť záchrannú operáciu, oslobodil hlavu štátu. Ibaže čas beží, a pokiaľ nebudú nereálne požiadavky teroristov splnené, nebude už koho oslobodzovať. Kdesi v Bielom dome sa ešte k tomu skrýva prezidentov syn, ktorého prípadné zajatie by v tejto vojne nervov mohlo byť rozhodujúcim faktorom.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Na úteku

Bývalý agent CIA je spoločne so svojou pubertálnou dcérou donútený k úteku po tom, čo jeho zamestnávateľ odsúdi oboch k likvidácii v rámci medzinárodného sprisahania.

PIATOK 20:25 JOJ Plus - Smrtonosná pasca 4.0

Amerika je pri oslavách Dňa nezávislosti napadnutá veľmi rafinovaným útočníkom.Ten využíva najmodernejšie technológie, aby napáchal čo najväčšie škody na americkej infraštruktúre a uvrhol krajinu do chaosu.Jeho premyslený plán však má jednu trhlinu.Nepočíta s tým, že existuje John McClane (Bruce Willis), ktorý je v prekliato dobrej forme.

Štvrté pokračovanie mimoriadne úspešnej série s Bruceom Willisom ako nekompromisným protivníkom teroristov každého druhu a všetkých národností, sľubuje klasickú akčnú snímku.V záplave všetkých najmodernejších trikových filmov tak ponúka nielen hrdinu zo starej školy, ale aj klasické automobilové naháňačky, detonácie, poriadneho záporného hrdinu a stret postmoderného "počítačového" sveta so zdravým sedliackym rozumom.

SOBOTA 20:30 Markíza - Dve nevesty a jedna svadba

Marie je typická mestská singl. Pracuje síce ako úspešná televízna moderátorka, ale vo vzťahoch má dar priťahovať iba hlupákov. Naopak, jej sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svadbu. A tak Marie prichádza za rodinou na návštevu do rodného mesta. Doma stretáva svoju dávnu lásku Jiřího. Počas niekoľkých okamihov je jasné, že ich stará láska časom nevyprchala. Ale celá vec má jeden háčik. Jiří je snúbencom jej sestry.

NEDEĽA 20:25 JOJ Plus - Frajeri vo Vegas

V Brooklyne všetci poznali túto štvoricu kamarátov, život ich však nakoniec zavial každého inde. Jeden je sám v Brooklyne, druhý so svojou ženou na Floride, tretí žije v Jersey so synom. Z ospalosti ich vytrhne až telefonát toho štvrtého, bohatého právnika z Malibu, ktorý im oznámi, že konečne požiadal svoju o polovicu mladšiu priateľku o ruku. Je rozhodnuté. Stretnú sa v Las Vegas a bude to rozlúčka so slobodou, ako sa patrí.

Akonáhle však dorazia na miesto, zisťujú, že toto už nie je to Vegas, ktoré poznali. Mesto sa ani na sekundu nezastavilo a pravidlá hry sa za celé tie roky zmenili. Casino Sands, kde kedysi hrávali, je zavreté a v Stripe teraz vystupuje nejaký Cirque du Soleil. Príliš veľké, príliš hlučné. Ale stále je to mesto hriechu a to je vlastne hlavný dôvod, prečo sem prišli. Krásna žena, postupka, drink po ruke. Štvorica starých priateľov vie, prečo prišla, a začne mesto znova dobýjať.

Viac o téme: Pád Bieleho domuDospeláci 2Dve nevesty a jedna svadba40 rokov panic
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu