Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

TV TIPY Vyberte si akciu či kvalitné komédie: Cez víkend nás čaká volebný vrchol!

(Zdroj: YouTube, Reprofoto RTVS)

Tento týždeň budete mať opäť na výber z viacerých kvalitných filmov. Nájde sa tu niečo pre milovníkov akcie i komédie, dokonca aj rozprávkového sveta. Koniec týždňa sa však bude na Slovensku niesť v znamení volieb. Sobotný večer si budete môcť voľby pozrieť po desiatej, kedy budú známe prvé výsledky a v nedeľu ráno vás čakajú diskusie s lídrami strán, ktoré sa prebojovali do parlamentu.

PONDELOK 21:40Markíza - Švagor na odstrel

Posledné dva roky sa Ben, strážnik strednej školy, snaží dokázať detektívovi Jamesovi, že nie je blázon len do počítačových hier, ale aj do detektívovej sestry. Keď Bena konečne zoberú na policajnú akadémiu, James ho posadí na miesto spolujazdca služobného auta, aby ho poriadne vystrašil a ukázal mu, že na prácu v polícii nemá.

UTOROK 20:25 JOJ Plus - Wolverine

Wolverine, najslávnejší hrdina zo ságy X-Men, sa vo svojom novom dobrodružstve pozrie do súčasného Japonska, aby tam otestoval svoju nesmrteľnosť.V tomto pre neho úplne neznámom a nezrozumiteľnom svete sa stretáva nielen s mužom, ktorému v minulosti zachránil život, ale aj so svojou najväčšou nemezis - osudovou pomstou, ktorej sa nemôže vyhnúť, ale môže s ňou bojovať a dúfať vo víťazstvo alebo aspoň záchranu.

STREDA 22:35 Markíza - Milionári zo smetiska

Hrdinami filmu sú traja chlapci, ktorých domovom je centrálna skládka v brazílskom Riu. Každý deň ju prehľadávajú s nádejou, že nájdu niečo, čo im aspoň na chvíľu zlepší život. Netušia, že už ten ďalší nález ich životy nenávratne zmení. Tým mimoriadnym nálezom je peňaženka, ktorá obsahuje zdanlivo nesúvisiacu spleť poznámok, výstrižkov a jeden kľúč.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Nico: Viac než zákon

Nico Toscani sa narodil v Palerme na Sicílii. Keď mal sedem rokov, jeho rodina emigrovala do Chicaga. Nico a jeho súrodenci boli vychovávaní tak, aby milovali svoju krajinu. Raz zobral otec malého Nica na basebal, kde boli počas prestávky uvedené aj ukážky bojových umení. Vtedy Nico po prvý raz začal snívať o ceste na Ďaleký východ.

Keď mal sedemnásť, jeho sen sa splnil. Začal študovať bojové umenie u starých majstrov. V roku 1969, keď žil v Tokiu, pozval Nica jeden z jeho priateľov na večierok na americké veľvyslanectvo. Tu sa zoznámil s opilcom menom Nielson Fox, vďaka ktorému dostal Nico jedinečnú šancu vstúpiť do služieb CIA. Mal vtedy iba dvadsať rokov. V hlavnej úlohe dnes už legendárneho akčného filmu sa predstaví Steven Seagal.

PIATOK 22:35 Jednotka -Táto krajina nie je pre starých

Pôvodne si chcel Lleywelyn Moss (Josh Brolin) v noci len zaloviť. Lenže v miestach, kde sa prázdna pustina delí vďaka hraničným kameňom na Texas a Mexiko, mal „šťastie“na iný úlovok. Medzi skrvavenými telami v rozstrieľaných autách ležalo niekoľko balíkov čistého heroínu a dva milióny dolárov v hotovosti. Neodolal pokušeniu a začal tým besnú štvanicu na seba a svoju mladú ženu. V ich stopách sa vydáva starnúci šerif Ed Tom Bell (Tommy Lee Jones), ktorý vie, že pokiaľ dvojicou nenájde skôr než profesionálny zabijak Anton Chigurh (Javier Bardem), bude s nimi zle.

SOBOTA 20:35 JOJ -Domov slečny Peregrinovej pre neobyčajné deti

Nezabudnuteľný filmový zážitok sľubuje ďalší titul z dielne vizionárskeho režiséra Tima Burtona, ktorý vznikol podľa rovnomenného úspešného románu. Vďaka tajomným stopám, ktoré hlavnému hrdinovi Jakeovi zanechá jeho milovaný dedko, a ktoré poodhaľujú tajomstvá iných svetov a doby, Jake objaví zázračné miesto. Toto miesto je známe ako sirotinec - domov pre neobyčajné deti slečny Peregrinovej. Jeho tajomnosť i nebezpečie sa začnú prehlbovať akonáhle Jake spozná jeho obyvateľov a ich zvláštne, priam neuveriteľné schopnosti.

23:25 JOJ - Deadpool

Po celom svete medzi nami žijú nenápadní, statoční a skromní superhrdinovia... a tiež Deadpool - zvláštny a netradičný komiksový hrdina z produkcie vydavateľstva Marvel. Deadpoola si zahral Ryan Reynolds a napriek tomu, že je celý film pod maskou, svojímhereckým umením spravil z Deadpoola obrovský hit a zatiaľ jednu z najúspešnejších marveloviek.

NEDEĽA 20:15 Dajto - Terminátor 3: Vzbura strojov

Od momentu, keď sa Johnovi Connorovi roku 1997 podarilo odvrátiť súdny deň a zachrániť ľudstvo pred zničením, uplynulo už 10 rokov. V súčasnosti dvadsaťdvaročný Connor žije inak, ako väčšina ľudí bez domova, bez kreditných kariet, bez mobilného telefónu a bez práce. Bez akýchkoľvek záznamov o svojej existencii. Žije spôsobom, ktorý znemožňuje, aby ho vystopoval Skynet.

PREDVOLEBNÉDEBATY (cez týždeň)

Už v sobotu čakajú Slovensko parlamentné voľby, ktoré mnohí označujú za kľúčové. Televízie pri tejto príležitosti už tradične usporiadajú predvolebné debaty, aby si mohli ľudia vytvoriť lepšiu predstavu o kandidátoch a stranách, ktoré sa rozhodli voliť. Posledný týždeň nás čakajú viaceré debaty. Stačí si vybrať.

Na Markíze bude predvolebnú debatu moderovať Michal Kovačič a finálne debaty odvysielajú v pondelok a utorok o 20:30.

Na jednotke vás čaká debata v pondelok, v utorok a v stredu o 20:15.

Predvolebné debaty na TA3 budú prebiehať v relácii Téma dňa v podvečerných hodinách.

VOLEBNÁ NOC (sobota)

Výsledky volieb si po uzatvorení volebných miestností môžete pozrieť z pohodlia domova až na troch kanáloch. O 21:40 sa začne volebná noc na Jednotke, o pár minút neskôr o 21:50 na TA3 a o21:55 začne volebnú noc vysielať Markíza. Oficiálne výsledky budú ohlásené o 12:00 v nedeľu.

POVOLEBNÉ ŠTÚDIO - VÝSLEDKY VOLIEB (nedeľa)

V nedeľu ráno už Slovensko bude poznať víťaza volieb i všetky strany, ktoré sa dostali do parlamentu. Debaty s lídrami víťazných strán si takisto budete môcť pozrieť na viacerých staniciach. O 9:00 sa začne povolebné štúdio na Jednotke (Parlamentné voľby 2020 - Volebné štúdio), o 9:30 na TV Joj (Na hrane - výsledky volieb 2020) a o 9:55 naMarkíze(Voľby).

Viac o téme: Ryan ReynoldsWolverineDeadpoolParlamentné voľbyMilionári zo smetiskaŠvagor na odstrel
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu