Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Parádne TV TIPY, ktoré vás prilepia k sedačkám: Pri TÝCHTO trhákoch vás to nebude lákať ísť von

(Zdroj: Photo © Majestic-Filmverleih, Photo © Lionsgate, Photo © Columbia Pictures, Photo © Warner Bros. Pictures)

Na Slovensku je mimoriadna situácia, sú zatvorené školy aj škôlky aj takmer všetky maloobchodné jednotky. Hlavný odkaz vlády znie "ostaňte doma." Aby vám ten dlhý čas doma rýchlo ušiel, televízie si pre vás pripravili výborné filmy, ktoré vás budú baviť. A preto sme pre vás ako vždy pripravili pre vás tie najlepšie TV TIPY.

PONDELOK 20:30Jednotka - Púštny kvet

Skutočný príbeh svetoznámej topmodelky Waris Dirieovej, krásnej nomádskejdievčiny, ktorá nikdy netúžila po sláve, napriek tomu zažiarila v londýnskom svete módy a sila jej osobnosti ovplyvnila život afrických žien.Trinásťročná Waris, nomádskedievča, uteká z domova, aby sa vyhla dohodnutému sobášu s postarším mužom.Jej nebezpečná cesta vedie cez africkú kamenistúpúšť až do Európy - do Londýna, kde vypomáha ako upratovačka na somálskej ambasáde.O niekoľko rokov neskôr jej nádhernú tvár objaví uznávaný fotograf, ktorý z nej cez noc urobí hviezdu.

Waris ale čaká tvrdá práca od zvládnutiaanglického jazyka až po správne držanie tela.Predovšetkým musí prekonať hanbuvoči mužom, zabudnúť na africké utrpenie, zbaviť sa predsudkov z minulosti a začať konečne normálne žiť... V obdivuhodnej,výborne zvládnutej, citlivejženskom snímke,ktorý sa nakrúcal v Afrike, Európe i Amerike, sa v hlavnej úlohe predstavilafascinujúcaetiópska modelka Liya Kebede /známa tvárEstée Lauder/.

UTOROK 20:25 JOJ Plus - Hora medzi nami

Dvaja náhodní spolucestujúci, novinárka Alex a lekár Ben, sa zrútia s malým lietadlom do zasnežených hôr. V týchto extrémnych podmienkach sa medzi nimi postupne vytvorí silné puto. Keď si uvedomia, že žiadnu pomoc čakať nemôžu, vydajú sa na ďalekú nebezpečnú cestu naprieč zamrznutou divočinou. Počas strastiplnej púte sa učia tolerovať jeden druhého a nachádzajú v sebe utajenú silu, o existencii ktorej nemali ani tušenie.

STREDA 20:15 Dajto - Sherlock Holmes

Nové dynamické spracovanie najznámejšieho diela Sira Arthura Conana Doyla "Sherlock Holmes" prináša Holmesovi a jeho vernému partnerovi Watsonovi poslednú výzvu.Ukáže sa, že Holmesovi bojové schopnosti sú rovnako tak smrtiace ako jeho povestný intelekt.Oboje bude potrebné pri odhaľovaní smrteľného sprisahania, ktoré by mohlo zničiť celú krajinu.

Akčné dobrodružno film "Sherlock Holmes" natočil známy režisér Guy Ritchie pre spoločnosť Warner Bros.Pictures a Village Roadshow Pictures.Robert Downey Jr.stvárnil legendárneho detektíva a Jude Law septembra v úlohe Holmesovho verného kolegu Watsona, doktora a vojnového veterána, ktorý je impozantným spojencom Sherlocka Holmesa.Rachel McAdams uvidíme v úlohe Irene Adler, jedinej ženy, ktorá získala prevahu nad Holmesom a ktorá s detektívom udržiava búrlivý vzťah.

ŠTVRTOK 20:15 JOJ Plus - Útek na Horu čarodejníc

Po celé roky kolujú svetom zvesti o tajomnom mieste v nevadskej púšti, ktoré je známe nevysvetliteľnými a podivnými javmi.Hovorí sa mu Hora čarodejníc a keď taxikároviz Las Vegas, Jackovi Brunovi, nasadnú do taxíka dvaja teenageri s nadprirodzenými schopnosťami, ocitá sa znenazdajky priamo v samom srdci dobrodružstva, ktoré nie je schopný vysvetliť.Spoločne so svojimi mladými pasažiermi zisťuje, že jedinou možnosťou, ako zachrániť svet, je odhaliť tajomstvo Hory čarodejníc, a odštartuje tým preteky s časom.

PIATOK 20:30 TV Markíza - John Wick 3

V tretej časti tejto adrenalínovej akčnej série má superzabijak John Wick k smrti tak blízko, ako nikdy predtým. Na jeho hlavu bola vypísaná odmena 14 miliónov dolárov, čo zmobilizovalo armádu lovcov odmien. Po tom, ako zabije člena tajného medzinárodného združenia nájomných vrahov, je John Wick exkomunikovaný a stane sa z neho štvanec na úteku. Elitní zabijaci z celého sveta sledujú každý jeho krok a sú pripravení okamžite využiť aj to najmenšie zaváhanie.

SOBOTA 20:35 TV JOJ - Kingsman: Zlatý kruh

Svet Kingsmanov sa prvýkrát predstavil vo filme Kingsman: Tajná služba ako nezávislá, medzinárodná, špionážna agentúra pracujúca v hlbokom utajení, ktorej cieľom je bezpečný svet. V ďalšom pokračovaní Kingsman: Zlatý kruh čelia naši hrdinovia novým výzvam. Centrála Kingsmanov je zničená a celý svet sa stáva rukojemníkom. Kingsmanov čakajú nové úlohy i prekážky. Spoja sa so spriatelenou americkou špionážnou organizáciou Statesman. Obidve agentúry musia spoločnými silami poraziť nebezpečného nepriateľa a zachrániť tak svet.

20:30 TV Markíza - Pasažieri

Aurora a Jim sa predstavia ako dvaja pasažieri vesmírnej lode, ktorej cieľovou destináciou je planéta, na ktorej by mali začať nový život. V momente, keď ich hibernačná kója za záhadných okolností prebudí o 90 rokov skôr, ako loď dosiahne svoj cieľ, stáva sa z rutinnej misie súboj o prežitie. Jim a Aurora snažia vyriešiť záhadu poruchy, ktorá ich prebudila a navyše zisťujú, že medzi nimi vzniká niečo viac ako priateľstvo.

NEDEĽA 20:25 JOJ Plus - Pravdivé lži

Harry Tasker (Arnold Schwarzenegger) je jedným z najlepších agentov tajnej vládnej agentúry Omega. Jeho život je plný nebezpečných misií, naháňačiek, explózií, prestreliek súbojov. Je to samozrejme práca tak tajná, že pro dokonca ani jeho Najbližšie okolie o nej nič netuší. Jeho manželka Helen (Jamie Lee Curtisová) sa domnieva, že pro Harryho predáva počítače. Je starostlivým manželom, trošku roztržitým otcom predovšetkým tým najnudnejším chlapíkom pod slnkom. Ona sama Pritom túži po vzrušujúcom dobrodružstve, tak niet divu, že pro keď na nu zvodca Simon (Bill Paxton), vybalí svoju fintu s tajným agentom, Takmer mu podľahne.

Simon, ktorý predstiera, že je superagent v nebezpečenstve však netuší, aké veľké nebezpečenstvo, aby v skutočností je. Harry je mu totiž v pätách, keďže má k dispozícii NEOBMEDZENÉ zdroje k Najlepšie vybavenie, rozbehne Sledovanie Helen Simona naozaj vo Velkom stylu. Jeho hra sa však stane tvrdou realitou, keď je manželkou je unesený teroristom Azizom. Deset planuje zničiť niekoľko amerických miest atómovými bombami, Pokiaľ nesplní jeho požiadavky. Helen neverí vlastným očiam. Jej manžel, s ktorým žije už 15 rokov, je kombináciou Jamesa Bonda Ramba. Hravo si poradí se dvadsaťnásobnou presilou.

Viac o téme: Sherlock HolmesPúštny kvetHora medzi namiÚtek na Horu čarodejníc
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu