Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TV TIPY úplne pre každého: Keď uvidíte tento výber, nebude sa vám chcieť ani vyjsť z domu

Vražda v Orient Exprese
Vražda v Orient Exprese (Zdroj: SITA/AP Photo/20th Century Fox)

Drvivá väčšina Slovákov momentálne trávi čas doma v dobrovoľnej (či nútenej) karanténe. Pokiaľ sme sa dostali do stavu, kedy sa všetko okolo vás blyští čistotou a dokonca sú upratané aj skrine, pravdepodobne ste "to zapichli" pred telkou. A vďaka skvelému programu od televízií vám zaručujeme, že sa rozhodne nebudete nudiť. Veď sa presvedčte sami v článku nižšie.

PONDELOK 20:15 Dajto - Lucy

Lucy je typická "blondína", ktorá sa vždy zamiluje do toho najväčšieho podliaka v okolí. Ten posledný ju zatiahol do obchodu s drogami, ktorý riadi všetkého schopný pán Jang. Kým sa stihne poriadne rozhliadnuť, má v bruchu zašitý balíček obsahujúci extrémne silnú syntetickú drogu, ktorý má prepašovať do Európy. Teda, pokiaľ chce prežiť. Nešťastná náhoda alebo skôr brutalita strážcov, ktorí ju majú strážiť, pred odletom zapríčinia, že sa zásielka roztrhne a obsah sa začne vstrebávať do jej tela.

Telekom kvôli koronavírusu sprístupnil vybrané TV kanály a filmy zdarma

Okamžite zistí, že ide o výnimočnú drogu, keď zlikviduje dvoch strážcov a utečie na slobodu. Vo všetkých smeroch je odrazu silnejšia, oveľa viac vníma, rýchlejšie rozmýšľa a dokonca si osvojuje nadľudské schopnosti. Môže za to práve tá neznáma látka , ktorá výrazne zvýšila percento využitia jej mozgovej kapacity. Toto číslo naviac stále rastie a Lucy si uvedomuje, že z daru by sa mohla stať smrteľná hrozba.

UTOROK 20:25 JOJ Plus - T-34

Veľká vlastenecká vojna. Poručík Nikolaj Ivuškinspolu s vodičom Stepanom Vasiľonkomv malom nákladiaku len o vlások uniknú nemeckému tanku. Ivuškin dorazí na veliteľstvo v obci Nefjodovka, kde ho menujú veliteľom jediného bojaschopného tanku. Čoskoro na miesto prídu tanky nemeckého Hauptmanna Klausa Jägera. V bitke zničí Ivuškin celú Jägrovu tankovú rotu, často aj dva tanky naraz jednou strelou.

Jeho tank T-34 však utrpí vážne škody. Ivuškin a mechanik Stepan Vasiľonok sú zranení a padnú do zajatia. Odhodlaných a odvážnych vojakov to však nezastaví a hneď začnú plánovať útek. Majú totiž s Jägrom nevybavené účty. Ivuškin vymyslí únikový plán, s ktorým mu pomôže ruská tlmočníčka Aňa (Irina Staršenbaumová) a otlčený legendárny sovietsky tank T-34.

STREDA 20:25 JOJ Plus - Ostrí chlapci

Režisér Shane Black prináša na vaše obrazovky ďalšiu zo svojich nezabudnuteľných komédií, plnú skvelých akčných scén a vtipných hlášok. Jacksona Healyho si ľudia najímajú, keď potrebujú raz a navždy vyriešiť nejaký problém. Popleteného detektíva Hollanda Marcha si väčšinou nenajíma nikto.

Veľká zmena! RTVS prišla o práva na MS v hokeji, bude ich vysielať táto televízia

Neuveriteľnou náhodou sa títo dvaja zapletú do prípadu, v ktorom ide o nezvestné dievča a mŕtvu pornohviezdu. Ich svojrázne vyšetrovacie metódy ich dovedú k odhaleniu šokujúcej konšpirácie, ktorej nitky vedú až k tým najvyšším kruhom. Skvelý film, ktorému by ste mali dať rozhodne šancu, pokiaľ ste ho ešte nevideli.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto -Swordfish: Operácia Haker

Ilegálne vládne fondy, prísne tajné kódy, heslá najdôležitejších ochranných systémov, vládne tajomstvá a - bilióny dolárov. Presne k nim sa chce za každú cenu dostať charizmatický, prívetivý, ale aj nebezpečný špión Gabriel Shear. Bývalý tajný agent CIA sa bojí o spoločenskú slobodu Spojených štátov, preto v ilegalite bojuje proti terorizmu na vlastnú päsť.

Na financovanie nesmierne riskantnej pomstivej vojny proti medzinárodnému terorizmu však potrebuje peniaze. Aby sa dostal k miliardám dolárov z nelegálnych vládnych zdrojov, potrebuje prekonať jeden z najzložitejších bezpečnostných systémov sveta. Preto osloví Stanleya Jobsona, jedného z dvoch najlepších hackerov na svete.

PIATOK 20:35 JOJ -Fakjú pán profesor 3

Zeki Müller bol ako učiteľ-samouk vždy zástancom drsných a nezvyklých učebných metód. Primerané násilie na žiakoch mu nikdy nebolo cudzie. Či už po nich strieľal, nasadzoval im putá, využíval elektrošoky alebo ich dokonca nútil sa niečo v škole naučiť. Ale teraz, v treťom diele filmovej série Fakjú pán profesor, prichádza okamihpravdy. Goetheo gymnáziu ubúdajú študenti a od ďalšieho školského roku mu hrozí zatvorenie.

Poradca pre voľbu povolania oznámil Zekiho triede, že po škole nemajú nikde žiadnu šancu a navyše ich teraz čakajú testy, ktoré majú preveriť ich schopnosť vôbec sa dostať k maturite. Medzi učiteľmi a študentmi zavládne desivá depresia. Učitelia sa boja, že prídu o prácu. Študenti prepadajú zúfalstvu z toho, že dvere k lepšej budúcnosti sú pre nich definitívne zatvorené.

SOBOTA 20:30 Markíza - Pobrežná hliadka

Mitch je chlap ako hora so silným morálnym kompasom a stopercentným zápalom pre prácu vodných záchranárov. Je to proste úplný opak Matta Brodyho, bývalého úspešného olympionika, ktorému sláva natoľko stúpla do hlavy, že si po nekonečnej sérii prúserov musí pod Mitchovým velením ako plavčík odkrútiť pár desiatok hodín verejno-prospešných prác.

Smutné 30. výročie: Život najslávnejšej detskej hviezdy ukončila autonehoda... Randil vtedy s Bílou

Matt má však ego rovnako silné ako bicepsy a ani takéto varovanie osudu neberie príliš vážne. Namiesto bdenia nad plážovými povaľačmi bez hanby zíza do výstrihu ďalšieho nováčika v tíme, nádhernej, ale odťažitej Summer. Za iných okolností by si ho Mitch asi podal, lenže teraz na to nemá čas, pretože sa mu na pláži začali kopiť problémy. Raz more vyplaví vrecúško s drogami, potom zas mŕtvolu.

NEDEĽA 20:35 JOJ - Vražda v Orient Exprese

To, čo začína ako luxusná jazda vlakom z Istanbulu do Londýna, sa rýchlo premení na jeden z najnapínavejších a najzáhadnejších detektívnych príbehov, aký bol kedy vyrozprávaný. Predloha Agathy Christie opisuje osudy trinástich pasažierov uviaznutých v luxusnom vlaku Orient exprese kdesi v snehových závejoch na Balkáne.

V okamihu, keď vo vlaku dôjde k záhadnej vražde amerického obchodníka, každý z nich sa stáva podozrivým. Vo vlaku našťastie nechýba jeden neobyčajný Belgičan s veľkým fúzami a dokonale pracujúcimi šedými mozgovými bunkami. A práve tento najslávnejší detektív na svete, Hercule Poirot, musí pretekať s časom, aby vyriešil smrtiacu hádanku skôr, než neznámy vrah znovu udrie.

Viac o téme: Pobrežná hliadkaLucyT-34Ostrí chlapciSwordfish: Operácia HakerFakjú pán profesor 3Vražda v Orient Exprese
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu