Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

TV TIPY na týždeň: Poriadna dávka akcie s romantickým vrcholom!

(Zdroj: SITA/AP/Niko Tavernise/Lionsgate, Warner Bros. Pictures)

Slovensko ešte stále bojuje s koronavírusom a stále sa musíme naučiť spomaliť. Je to ideálny čas na to, ako dobehnúť, čo sme nestihli pozrieť predtým. Aj tento týždeň je nabitý skvelými filmami. Nebude chýbať poriadna akcia, ale aj rozprávky či romantika. Stačí si len vybrať.

PONDELOK 20:30 Markíza - Taxi 5

Sylvain Marot je parížskysuperpolicajt, ktorého prevelili do Marseille, kde ho poverili dôležitou úlohou. Musí chytiť gang talianskych lupičov. Spojí sily s Eddym, najhorším šoférom v meste, ktorý má jako jediný prístup k legendárnemu bielemu taxi.

20:35 JOJ - Zootropolis

Moderná zvieracia metropola Zootropolis nie je len také obyčajné mesto. Skladá sa z niekoľkých obytných štvrtí, od nóbl predmestia Saharské pole po mrazivé sídlisko Tundrovka, domov polárnych zvierat. Je to skrátka miesto, kde všetky zvieratá žijú spolu, bez ohľadu na veľkosť a stravovacie chúťky. Keď však do mesta dorazí ambiciózny policajný nováčik Judy Hoppsová, zistí, že byť prvým králikom medzi veľkými zvieratami policajného zboru nie je vôbec jednoduché.

22:40 Markíza - Chlap na roztrhanie

Bývalý profesionálny športovec sa snaží odčiniť svoju minulosť tým, že začne trénovať futbalový tím svojho syna. Bohužiaľ, zistí, že mamičky jeho zverencov sú strašne krásne a neposedné a dosť ťažko sa im odoláva.

UTOROK 20:15 Dajto - Shrek 2

Zelený obor Shrek je síce navonok obávané monštrum, no v hĺbke srda je to dobrák. Získal si krásnu Fionu a chvíle samoty sa zmenili. Po svadbe mali žiť šťastne až do smrti... Teda kým sa nevybrali za Fioninými rodičmi. Návšteva kráľovstva Za siedmimi horami sa zvrtne na ďalšie komické dobrodružstvo.

STREDA 20:15 Dajto - Temný rytier

V Temnom rytierovi Batman zvyšuje stávku v boji so zločinom. S pomocou poručíka Jima Gordona a štátneho žalobcu Harveyho Dentasa snaží zničiť posledné kriminálne živly v uliciach mesta. Toto spojenectvo spočiatku funguje efektívne, ale čoskoro všetci zistia, že to bola iba pasca a oni sa stali obeťami nevypočítateľného zločinca, ktorého všetci obyvatelia Gothamu poznajú ako Jokera.

ŠTVRTOK 23:10 HBO - Spoveď nákupnej maniačky

Novinárka Rebecca Bloomwoodová má 25 rokov, žije u svojej najlepšej priateľky, za prenájom platí výrazne menej, ako by sa patrilo, má nudnú prácu vo finančnom magazíne a je chorobne závislá od nakupovania, na ktoré nemá. Vždy snívala o živote v New Yorku, práci v módnom časopise a tesnom kontakte s najnovšími módnymi trendmi. Účty sa však vŕšia, a tak sa Becky pokúsi o úsporný režim. Výsledkom je však úplné fiasko... Všetky klamstvá a podvody vyjdú najavo. Rebecce nezostáva nič iné, len začať sa liečiť zo závislosti. Dokáže s tým seknúť?

PIATOK 20:15 Dajto - Žandár sa žení

Tentokrát sa malý anervózny žandár nezapletie do medzinárodného zločinu, ale do lásky. Všetko sa začína v prvý prázdninový deň, keď sa Cruchot pustí do prenasledovania nedisciplinovanej šoférky v červenom mercedese, z ktorej sa vykľuje vdova po vrchnom veliteľovi polície Dolnej Normandie, Jozefa. Rázny Cruchot sa jej páči, pretože jej pripomína manžela a pozve ho k sebe na čaj. Cruchotov nadriadený rotmajster Gerber, je Jozefou tiež očarený a svojmu kolegovi závidí. Preto sa spojí s Cruchotovou dcérou Nicole a vymyslia plán, ako vznikajúcu lásku prekaziť.

20:30 Markíza - John Wick

Vlúpať samu do domu aukradnúť mu auto... To by ešte dokázal prežiť. Nozabiť mu milovaného psa, to sa skrátka nemalo stať. Strední zlodejíčkovia to nevedeli, ale ich bossovia v podsvetí áno. A musia konať. John Wick sa preto vydáva na cestu pomsty a zároveň sa stáva terčom svojich bývalých kolegov - nájomných zabijakov.

SOBOTA 20:00 HBO - Zrodila sa hviezda

Štvornásobný držiteľ Oscara Bradley Cooper si prvýkrát sadol do režisérskej stoličky a nakrútil ďalší remake filmu Star is born. Veru, vyplatilo sa. Sám si zahral hlavnú úlohu a po jeho boku sa objavila speváčka Lady Gaga, ktorej výkon mnohých očaril. Country hviezda Jackson Maine objaví neznámu a talentovanú speváčku Ally. Okrem spevu však majú spoločné aj niečo viac... Zrodí sa milostná romanca, ktorá oboch navždy zmení.

20:30 Markíza -Geostorm: Globálne nebezpečenstvo

Po sérii prírodných katastrof ohrozujúcich našu planétusa poprední predstavitelia štátov celého sveta dohodnú na vytvorení rozsiahlej sieti satelitov nariadenieglobálnej klímy, ktorá má zaistiť bezpečnosť všetkých obyvateľov planéty. Niečo sa však pokazí a - systém vytvorený na ochranu Zeme, začne na Zem útočiť a začína závod s časom, kedy je nutné zistiť skutočnú hrozbu skôr, než geomagnetická búrka zmetie zo zemského povrchu všetko... a všetkých.

22:15 HBO - Mladý gangster

Keď mal Rick 14 rokov, polícia ho naverbovala, aby sa stal ich tajným informátorom. Tínedžer pomohol odhaliť niekoľko skorumpovaných policajtov, no zakrátko sa sám ocitol vo väzení. Skutočne sa Rick previnil alebo sa skrátka len stal nepohodlným? Príbeh je natočený podľa skutočnej udalosti.

NEDEĽA 22:45 Markíza - 50x a stále po prvý raz

Ošetrovateľ arktických vodných zvierat Henry o chorobe anterográdna amnézia nemá ani poňatia. Každý deň klebetí so svojim obľúbeným mrožom v morskom zábavnom stredisku na Havajských ostrovoch a jeho hlavným koníčkom je zvádzanie turistiek. Ostrieľaný playboy sa však jedného dňa „potkne“, keď narazí na Lucy, ktorá si ho pri druhom stretnutí vôbec nepamätá. Henry zistí, že Lucy stále prežíva deň svojich narodenín, pretože má porušenú schopnosť vytvárať si spomienky...

Viac o téme: ShrekKeanu ReevesBradley CooperJohn WickTemný rytierGerard ButlerTaxiLady Gaga
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu