Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Pripravte sa na boj o život i hľadanie pravej lásky: TV TIPY na tento týždeň si zamilujete

Stratený v džungli
Stratený v džungli (Zdroj: Umbrella Entertainment)

Slovenské televízie nezaháľajú ani na sklonku apríla a mája. To znamená, že každý deň sa môžete tešiť na výnimočný film, ktorý by ste si rozhodne nemali nechať ujsť. Je len na vás, či si vyberiete bláznivú romantickú komédiu o hľadaní pravej lásky, alebo boj o holý život uprostred nehostinnej džungle.

PONDELOK 20:30 Markíza -Bláznivá, hlúpa láska

Štyridsiatnik Cal Weaver žije vysnívaný život. Má výbornú prácu, krásny dom, úžasné deti a manželku - lásku zo strednej školy. Ale keď sa dozvie, že ho Emily podvádza a chce sa s ním rozviesť, jeho perfektný život sa v jednej krátkej chvíli celý zosype a Cal zostane sám. V dnešnom svete slobodných má k tomu všetkému ešte aj jednu veľkú nevýhodu.

Hollywood má problém: Chceme nakrúcať! Filmári hľadajú spôsob, Tom Cruise v ohrození

Na rande nebol už celé desaťročia, takže si nevie predstaviť, že ak by sa aj chcel s niekým zoznámiť, nebude vedieť ako. Zúfalého Cala si pod svoje ochranné krídla zoberie tridsiatnik Jacob Palmer a pomôže mu zorientovať sa. Vďaka jeho pomoci, sa Calovi podarí dostať sa z rozvodu a začať nový život. Jacob otvorí Calovi oči a ukáže mu množstvo príležitostí, ktoré pred ním stoja.Ale Cal a Emily nie sú jediní, ktorí hľadajú lásku.

UTOROK 20:15 Dajto - Stratený v džungli

Mladý muž chce na cestách po svete uniknúť rutinne a nude západoeurópskeho života. V bolívijskej metropole La Paz stretáva nových známych z rôznych kútov sveta a tajuplného sprievodcu. Ten ich vezme na expedíciu do neprebádaných miest amazonského pralesa s tým, že môžu nájsť neznámy indiánsky kmeň, úplne nedotknutú prírodu a možno aj náleziská zlata.

Lenže uprostred divočiny sprievodca zmizne a skupina cestovateľov sa pri stroskotaní na divokej rieke rozpadne. Hlavný hrdina Yossizostane sám uprostred nepriestupnej, nehostinnej a nebezpečnej džungle. Bez noža či inej zbrane, bez zásob a bez akéhokoľvek prístrešia... úplne sám.

STREDA 20:15 JOJ Cinema - Polnočná láska

Romantický film Polnočná láska rozpráva príbeh 17-ročnej Katie, ktorá od detstva bojuje so zriedkavou chorobou a aj ten najmenší záblesk slnečného svetla jej môže ublížiť. A tak celé dni trávi doma a von chodí až po západe slnka. Jej najobľúbenejším miestom je vlaková stanica, kde hrá na gitare náhodným okoloidúcim.

Malý muž s veľkou charizmou: Ikonický filmový mafián jubiluje... To vážne má už toľko rokov?

Jedného večera zasiahne osud a ona spoznáva Charlieho – športovú hviezdu miestnej strednej školy, ktorého tajne obdivuje už roky. Nepovie mu o svojom ochorení, aby si obaja mohli naplno užiť nádhernú romancu počas jedného takmer dokonalého leta.

ŠTVRTOK 22:00 Dajto - Training Day

Policajt Alonzo Harris vie, že legálny boj s narkomafiou nestačí. Jeho filozofia individuálneho policajného postupu mu občas káže prekročiť zákon v mene jeho dodržiavania. Raz mu však zveria idealistického nováčika Jake Hoytona, ktorému stačil jeden deň na to, aby sa prepadol až na samé dno drogového podsvetia.

Realisticky vystavaný príbeh o človeku, ktorý uprostred najtvrdších bojov za bezpečnosť ľudí sám balansuje na hrane, je strhujúcou výpravou do každodennej vojny zúriacej v uliciach Los Angeles.

PIATOK 22:45 JOJ - Logan: Wolverine

Wolverine sa vracia. Tentokrát však nie je v dokonalej kondícii. Jeho schopnosť uzdravovania pomaly vyprcháva a elánom tiež neprekypuje. Naviac je na všetko skoro sám. Z X-Menov prežíva ešte Charles Xavier, známy tiež ako Profesor X, ktorý je ale vážne chorý. Stráca pamäť a trpí nebezpečnými záchvatmi ohrozujúcimi jeho okolie. Ich utajenie skončí, keď sa objaví Laura, dievča, ktoré vyniká rovnakými schopnosťami ako Wolverine.

Alan z Dva a pol chlapa sa vrátil do čias sitcomu: Bolo to šialené... TOTO povedal o Charlie Sheenovi

Vo chvíli, kedy Wolverine a Profesor X prijmú Lauru „do rodiny", stávajú sa z nich štvanci, ktorým ide po krku veľmi brutálny a vytrvalý nepriateľ. Hrdinovia na úteku majú k dispozícii len zvyšky síl starých X-menov a Laurine schopnosti, ktoré však ona sama ťažko zvláda. A tak prichádza čas, aby Wolverine v sebe našiel silu nielen na boj, ale na to, aby Laure odovzdal svoje skúsenosti.

SOBOTA 20:30 Markíza - 33 životov

V roku 2010 bolo pri banskom nešťastí v Čile zaživa pochovaných 33 baníkov. Na ich vyslobodení potom celých 69 dní pracoval dňom i nocou záchranný tím, zatiaľ čo ich rodiny i svet čakal na akýkoľvek záblesk nádeje.

Napätie rástlo aj v dusnej horúčave 200 poschodí pod zemou, kde čoskoro začali dochádzať zásoby i čas. V strhujúcom príbehu o húževnatosti, viere a triumfe ľudského ducha, ktorý bol nakrútený podľa skutočných udalostí, exceluje v hlavnej úlohe Antonio Banderas.

NEDEĽA 20:15 JOJ Cinema - Let

Kapitán Whip Whitaker je ostrieľaný pilot, ktorému ani najprudšia turbulencia nestojí ani len za zvýšenie hlasu či adrenalínu v krvi. Keď behom rutinného letu ním pilotované dopravné lietadlo vletí do mohutnej búrky, chladnokrvne ho vyvedie do bezpečia, za čo si vyslúži potlesk. Radosť je predčasná, lietadlu postupne začnú vynechávať funkcie, je čím ďalej neovládateľnejšie a Whip sa odhodlá na šialený čin - otočí ho hore nohami, čo ho má dlhšie udržať vo vzduchu, a medzičasom sa pokúsi nájsť čo najvhodnejšie miesto na pristátie.

Pred rovným pásom lúky ho znova otočí a v dvestokilometrovej rýchlosti dosadne na zem. Ako zázrakom prežije 96 ľudí. Keď sa Whip neskôr prebudí v nemocnici, dozvie sa, že sa stal národným hrdinom. Zbožňovanie má však krátke trvanie - len do chvíle, než padne kľúčová otázka: Čo robil kapitán pred osudným letom? V tej chvíli pre neho začína nový boj. Boj, ktorý napokon bude ťažší než ten, ktorý zviedol so živlami a neovládateľným lietadlom.

Viac o téme: WolverineStratený v džungli33 životovLetLoganTraining DayPolnočná láskaBláznivá hlúpa láska
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu