Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hororová bábika, dobrodružstvo v trabante i veľkolepý Dunkirk: TV TIPY na tento týždeň stoja za to!

tv tipy koláž Zobraziť galériu (2)
tv tipy koláž (Zdroj: koláž Telkáč)

Týždeň rozbehne desivá bábika, spravíte si výlet starým trabantom, vyskúšate všetky chute čokolády, spoznáte zvláštneho cestovateľa v skrini a odhalíte tajomstvá mutantov.

PONDELOK 22:15 Nova Cinema - Annabelle

John kúpil svojej nastávajúcej Mii naozaj dokonalý darček. Krásna a vzácna stará bábika vo svadobných šatách však Miu neteší veľmi dlho. V jednu noc vtrhnú do ich domu vyznávači satanského kultu. Preliata krv a hrôza je však to najmenej. Annabelle je totiž posadnutá oveľa väčším zlom.


Mohlo by vás zaujímať:Najlepší seriáloví spolubývajúci na svete: VIDEO S nimi by chcel bývať každý


UTOROK 16:50 Filmbox - Čokoláda

Cestovateľka Vianne Rocher a jej dcéra Anouk prichádzajú do tradičnej francúzskej dediny, kde sa život vôbec nemení. Vianne si otvorí obchod s neodolateľnou čokoládou, ktorá prebúdza u ostatných obyvateľov ich skryté chute. Vianne dokáže vybrať každému sladkosť na mieru a pomaly si získava dobrú povesť. Avšak aj nepriateľov.

STREDA 20:00 ČT2 - Trabantem tam a zase spátky

Výprava žltých trabantov naprieč kontinentami vo veľkom štýle. Skupinka cestovateľov sa v dokumente tentokrát presúva z Indie až domov. Prekonávajú Himaláje, lámu výškové rekordy a dokonca utekajú aj pred políciou. Česko-slovensko-poľská posádka vie zabojovať s akýmikoľvek problémami vďaka irónii a čiernemu humoru.


Mohlo by vás zaujímať:Chýba ti škola? VIDEO Pripomeň si ju s týmito seriálmi


ŠTVRTOK 18:25 JOJ Cinema - Pozoruhodná cesta fakíra, ktorý uviazol v skrini

Talentovaný kúzelník a fakír Aja je síce chudobný, no má špeciálne nadanie a zručnosti. Chorá matka ho vyšle do Paríža, aby našiel otca, ktorého nikdy nepoznal. Nič však nejde podľa plánu. V paríži ho taxikár nechá v obchodnom dome Ikea, kde sa zamiluje do krásnej Američanky. Nešťastnou náhodou však uviazne v skrini a zobudí sa až v kamióne, o ktorom netuší, kam ho vezie. Obyčajná návšteva Paríža sa tak zrazu mení na veľké dobrodružstvo naprieč Európou.

PIATOK 20:30 Markíza - Dunkirk

Anglický režisér Christopher Nolan využil reálne historické udalosti a vytvoril veľkolepé dielo. Zameral sa na operáciu Dynamo, počas ktorej bolo hlavnou úlohou evakuovať Nemcami obkľúčených spojeneckých vojakov z pláží a prístavu francúzskeho mesta.

SOBOTA 20:20 Nova - Stážista

70-ročný vdovec Ben Whittaker si neužíva dôchodok tak, ako si myslel, že bude. Preto využije príležitosť a do pracovného kolobehu sa vráti ako stážista módneho webu, ktorý vlastní jedinečná a talentovaná Jules Ostin. V novej práci Bena čakajú veľké výzvy v podobe nových technológií a medziľudských vzťahov.


Mohlo by vás zaujímať:Máte chuť na poriadny maratón? Tieto seriály stoja za to a zvládnete ich za krátky čas


NEDEĽA 14:25 HBO - X-Men: Prvá trieda

Tento príbeh o X-Menoch sa odohráva ešte v čase, keď Charles Xavier a Erik Lensherr boli veľmi blízki priatelia a len odkrývali svoje jedinečné schopnosti. V čase studenej vojny museli spolu s ďalšími mutantmi čeliť obrovskej hrozbe. Ako sa z najlepších priateľov stali nepriatelia na život a na smrť?

Viac o téme: ČokoládaDunkirkAnnabelleTrabantem tam a zase spátky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu