Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Akčné i romantické TV TIPY: Koniec týždňa patrí trom odvážnym ženám, ktoré zmenili NASA

(Zdroj: SITA/AP/Hopper Stone/Twentieth Century Fox)

Tento týždeň váš čaká romantika, ale aj plno akčnej zábavy. Koniec týždňa bude patriť skutočnému príbehu troch Afroameričaniek, ktoré svojou odvahou a múdrosťou zohrali zásadnú úlohu v NASA v prvých rokoch amerického kozmického programu.

PONDELOK 20:30 Markíza - Láska z nebies

Keď si David prenajal byt v San Franciscu, poslednú vec, ktorú vo svojom novom domove očakával, bola spolubývajúca. Hysterická mladá dáma menom Elizabeth sa pred ním odrazu objaví ako duch a začne tvrdiť, že Davidov nový byt v skutočnosti patrí jej. David to považuje za obrovské nedorozumenie, ale iba do chvíle, keď zistí, že Elizabeth je naozaj duch.

STREDA20:15 Dajto - Ako pavúk

Detektív Alex Cross dostane za úlohu vyšetriť mimoriadne závažný a súčasne aj záhadný prípad. Z prominentnej súkromnej školy sanapriek všetkým bezpečnostným opatreniampo vyučovaní stratila dcérka známeho kongresmana Megan. Jediného svedka zavraždili a nikto nič nevie, nikto nič nevidel. Spočiatku sa Cross skutočne nemá čoho chytiť a pritom vie, že hrá o čas a o život malého dievčatka. Napokon zachytí prvú stopu, ale únosca akoby bol stále o krok vpred.

20:25 JOJPlus - Chaos

Štyria maskovaní zločinci v Seattli prepadnú banku a prítomných vezmú ako rukojemníkov. Ich veliteľ Lorenz je ochotný jednať o podmienkach prepustenia rukojemníkov jedine s detektívom Quentinom Connersom. Skúsený policajný detektív je však v súčasnosti suspendovaný v dôsledku predchádzajúcej nevydarenej akcie. Všetko nasvedčuje tomu, že zločinci chcú len zdržiavať situáciu a naťahovať čas, aby ho získali pre svoje zámery.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - 2012

Keď pred mnohými rokmi Mayovia po sebe zanechali kalendár a jasným koncovým dátumom, presne popísali aj to, čo bude nasledovať. Do dnešných dôb rovnakú vec potvrdili geológovia, numerológovia aj astrológovia. Ľudstvo čaká potopa biblických rozmerov a nikto nemôže povedať, že nebol varovaný.

20:25 JOJ Plus - My dvaja a magor

Boli by ideálny pár. Keby neboli traja. Snáď každý má nejakého šialeného kamaráta, ktorého neuveriteľné činy bývajú ideálnou témou večierkov. Na takých exotoch je nepríjemné to, že na nich z času na čas natrafíte a nedobrovoľne sa stanete súčasťou ich príbehu. A niekedy to môže bolieť. Podobne neuveriteľným magnetom na katastrofy najrôznejšieho druhu je aj Dupree, hlavný hrdina čiernej romantickej komédie.

PIATOK 20:30 Markíza - Jack Reacher

Jack Reacher je ako duch. Bývalého vojenského vyšetrovateľa nájdete len vtedy, keď on sám chce. Objavuje sa v prípadoch, ktoré potvrdzujú, že spravodlivosť je slepá, a v záujme ich vyriešenia neváha ignorovať zákony svojej krajiny. Drsný hrdina z bestsellerov spisovateľa Lee Childa konečne vstúpil na plátna kín s odhodlaním stvoriť rovnako silnú a kvalitnú akčnú ságu, akou sa pred rokmi stal iný pôvodom literárny hrdina Jason Bourne.

SOBOTA 20:00 HBO - Vládkyňa zla

Spoznajme doteraz neznámy príbeh jednej z najobávanejších postáv klasických rozprávok, zlej a krutej kráľovnej Zloby, ktorá zakliala Šípkovú Ruženku. Je to príbeh lásky a zrady, ktorá premenila kráľovnino čisté srdce na kameň.

20:30 Markíza - Cudzinec vo vlaku

V tomto akciou nabitom thrilleri sa Liam Neesom predstaví v úlohe Michaela, poisťovacieho agenta, ktorého pravidelná a úplne bežná cesta vlakom z práce domov sa odrazu premení na napísaný závod o život. Potom, čo ho konfrontuje atraktívna cudzinka, sa Michael nechá vtiahnuť do zvláštnej a smrtiacej hry.

20:35 JOJ - Centrálna inteligencia

Dwayne Johnson a Kevin Hart sú hviezdami akčnej komédie, v ktorej sa títo dvaja bývalí spolužiaci zo strednej školy po rokoch znovu stretávajú. Tentokrát však v úplne iných rolách, ako zažili počas školských čias. Bob Stone je šikanovaný čudák, ktorý sa stane agentom CIA. Teraz sa vracia späť na svoju strednú školu, kde denne zažíval peklo. O pomoc požiada svojho najväčšieho tyrana Calvina. Ten je dnes účtovníkom a smutne spomína na dni zašlej slávy počas strednej školy.

NEDEĽA 20:35 Joj - Skryté čísla

Príbeh založený na skutočných udalostiach, o ktorých sa doteraz nerozprávalo. V 60.rokoch tri odvážne ženy dobyli priestor vyhradený belochom, kam dovtedy žiadna Afroameričanka nemohla ani len vstúpiť. Boli to výnimočné ženy, na ktoré sa zabudlo, hoci zanechali významnú stopu na poli vedy a výskumu. Neuveriteľný príbeh elitného tímu afroamerických matematičiek, ktoré zohrali zásadnú úlohu v NASA v prvých rokoch amerického kozmického programu a významným spôsobom sa podieľali na jeho úspechu.

Viac o téme: Mark RuffaloTom CruiseLiam NeesonReese WitherspoonSkryté čísla
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu