Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Neodolateľné TV TIPY, z ktorých si vyberie každý: Tešte sa na krásnu Disneyovku aj obľúbené komédie

(Zdroj: Photo © Walt Disney Pictures, Photo © 2003 Universal Pictures, Photo © Warner Bros. Pictures)

Začal sa nám ďalší týždeň a s ním vám prinášame tradične tie najlepšie TV TIPY. Televízie si pre divákov prichystali komédie ako napríklad Dovolenka za trest, napínavé drámy, dobrodružný film Lara Croft - Tomb Raider, ale aj filmové spracovanie obľúbenej Disneyovky Popoluška. Bude si z čoho vyberať.

PONDELOK 20:30 Markíza - Vitajte v džungli

V drsneja neľútostnej mestskej džungli menom Los Angeles žije Beck (Dwayne Johnson) - muž, ktorý je ochotný použiť akékoľvek prostriedky na to, aby získal vec, pre ktorú ho jeho klient poslal.Či už ide o oneskorenú platbu alebo vzácny prsteň, Beck nerobí rozdiely a podľa svojho hesla "nech to už máme za sebou" sa za pomocifyzickej sily snaží prácu čo najskôr dokončiť.Beck nikdy nevyhľadáva ťažkosti a len veľmi nerád ich robí ostatným.Nanešťastie je riešenie problémov práve to, kvôli čomu si ho ľudia najímajú a Becka čaká posledný veľký problém, ktorý musí vyriešiť, aby mohol svoj doterajší štýl života konečne hodiť za hlavu.

UTOROK 20:15 Dajto - Cudzinec vo vlaku

Ak ste zmeškali premiéru na Markíze, nič sa nedeje, Dajto vám film Cudzinec vo vlaku opäť prinesie v utorok.V tomto podujatí nabitom thrilleri sa Liam Neeson predstavuje v úlohe Michaela, poisťovacieho agenta, ktorého pravidelná a úplne bežná cesta vlakom z práce domov sa znenazdajky premení v pulzujúcia napínavý bojo život.

Potom, čo je konfrontovaný atraktívnou cudzou ženou (Vera Farmigová), sa Michael nechá vtiahnuť do zvláštnej a smrtiacej hry.Musí vo vlaku nájsť niekoho, kto tam nepatrí, skôr, než dorazí do cieľovej stanice.Šialená situácia vo vlaku sa premení v horúčkovité pátranie, bitky a streľbu.Je to hra alebo premyslený zločin?Kto je tajomný cudzinec vo vlaku a prečo ho má nájsť?

STREDA 20:25 JOJ Plus - Za každú cenu

Dvaja bratia, bývalý trestanec a rozvedený otec, sa v snahe o záchranu rodinnej farmy rozhodnú uchýliť k sérii adrenalínových bankových lúpeží.V pätách však majú ostrieľaného strážcuzákona, ktorý ich mieni za každú cenu dostať.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Lara Croft - Tomb Raider

Angelina Jolie kráča v stopách svojho otca, cestovateľa a hľadača pokladov.Chce nájsť obidve časti prastarého šermu, ktorý jej zaistí neobmedzenú moc nad časom a priestorom.A aby toho dosiahla, musí zvíťaziť nad nebezpečným a prísne utajovaným spoločenstvom, ktoré má rovnaký cieľ.

PIATOK 20:30 Markíza - Jack Reacher 2: Nevracaj sa

Reacher najradšej pracuje na prípadoch, kde by bol oficiálny postup len zdĺhavou prekážkou. Ako bývalý major vojenskej policie má rád zločiny s armádnou príchuťou a najradšej má tie, ktoré na prvý pohľad nedávajú žiadny zmysel. Presne ako obvinenie veliteľky Susan Turnerovej zo špionáže. Krásku s doteraz nepoškvrnenou povesťou, okolo ktorej začali náhle v podozrivo vysokom tempe umierať ľudia, chcel Reacher pôvodne pozvať na večeru.

Teraz ju musí dostať z väzenia, aby pomohlo dokázať jej nevinu. Niekomu sa to samozrejme nepáči, a ten Niekto bude chcieť Reachera poriadne klepnúť po prstoch. Nezastaví sa ani pred použitím tých najodpornejších prostriedkov, akým je napríklad aj likvidácia Reacherovej dcéry, o ktorej existencii sám doteraz nemal ani najmenšie tušenie. V tomto prípade ide totiž o veľa.

SOBOTA 20:35 JOJ - Popoluška

Po smrti otecka je Popoluška vydaná na milosť a nemilosť krutej macoche a jej dvom dcéram. Našťastie je tu čarovná Víla sudička, ktorá jej život naveky zmení. Vyčarí Popoluške zlatý koč, krásne šaty aj krištáľové črievičky a vyšle ju do zámku na kráľovský ples. Mamička prezradí dcérke Elle tajomstvo, ktoré ju prevedie všetkými skúškami života. Musí mať odvahu a byť milá!

Po smrti matky sa Ellin otec znova ožení. K novej macoche a jej dvom dcéram, Anastázii a Drizelle, sa Ella snaží správať ústretovo. Keď ale otecko zomrie, Ella zistí, že je vydaná na milosť svojej novej, žiarlivej a krutej rodiny. Zanedlho sa z nej stane obyčajná slúžka, večne špinavá od popola, ktorej všetci posmešne hovoria Popoluška. Aj napriek krutostiam, ktorým musí čeliť, však Ella nestráca nádej a riadi sa posledným želaním svojej matky - byť v každej situácii odvážna, láskavá a milá.

20:30 Markíza - Dovolenka za trest

Po katastrofálnom rande na slepo sa single rodičia Lauren a Jim zhodnú iba na jedinej veci: že už nikdy nechcú jeden druhého vidieť. Každý z nich sa však spolu s deťmi rozhodne pre dokonalú rodinnú dovolenku. Ich nadšenie opadne vo chvíli, keď zistia, že apartmán v luxusom africkom safari rezorte budú po celý týždeň obývať spoločne.

NEDEĽA 20:35 JOJ - Štyria proti banke

Životné sny troch mužov sa zrútia, keď ich podvedie darebácky bankár. K pomstychtivému triu stroskotancov sa pripojí aj štvrtý zúfalý muž, vyhodený bankový zamestnanec. A všetci štyria sarozhodnú poriadne napáliť banku, ktorá ich podviedla. Bývalý boxer Chris, starnúci herec Peter a ambiciózny reklamný špecialista Max si celé roky šetrili peniaze na svoje životné sny a budúcnosť. Nanešťastie, bezohľadný bankový riaditeľ Heinrich Schumacher úmyselne nechal ich investičné účty padnúť na nulu, len aby mohol vyhodiť nenávideného zamestnanca, investičného poradcu Tobiasa, ktorý bol dlhý čas tŕňom v oku vedenia.

Poctivý Tobias totiž investoval zverené prostriedky klientov bezpečne, ale s malým ziskom, čo sa zase nepáčilo riaditeľovi, ktorý kladie zisk nad blaho klienta. Všetci štyria podvedení muži - Chris, Peter, Max a najnovšie aj Tobias - čelia neistej budúcnosti. Aj keď sa doteraz nepoznali, spoja svoje sily a vymyslia šialený plán, ako sa zachrániť a získať späť svoje životné úspory. Krok po kroku naplánujú, starostlivo nacvičia a napokon aj vykonajú rafinovanú bankovú lúpež.

Viac o téme: PopoluškaVitajte v džungliDovolenka za trestLara Croft - Tomb Raider
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu