Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Overené TV TIPY: Tieto filmy si určite s chuťou pozriete znovu aj vy

(Zdroj: ČSFD/20th Century Fox)

Tento týždeň si naservírujte filmy, ktoré síce nie sú novinky, no každý ich pozná a kedykoľvek si ich rád pozrie znovu.

PONDELOK 20:25 JOJ Plus - Pláž

Mladý Američan Richard počas pobytu v Bangkoku s priateľmi stretne podivného tuláka Daffyho. Po tom, čo spácha samovraždu, Richard získa jeho mapu s tajným miestom na thajskom ostrove. Malo by ísť o nádhernú turistami nezničenú pláž. Spriatelí sa s francúzskym párom a s nimi sa vyberie nájsť toto vysnívané miesto. Ostrov je skutočne pozemským rajom ako bolo opisované, no nie je opustený.


Mohlo by vás zaujímať:Hviezda Kameňáku s manželkou pracuje roky: Ponorková choroba? Ani náhodou! Karanténa im padla dobre


UTOROK 17:45 JOJ Cinema - Útek zo Sibíri

Utiecť z ruského gulagu bolo takmer nemožné, no oveľa náročnejšia bola cesta za slobodou. Film ukazuje skupinku väzňov, ktorá utiekla z gulagu v roku 1940, a ich ťažkú cestu skrz sibírsku zimu, jazero Bajkal či Transsibírsku magistrálu. Neľútostný chlad a hlad nie sú však ich jedinými nepriateľmi, bojujú totiž aj s vlastnou vôľou, ľudskosťou a odolnosťou.

STREDA 20:00 HBO - Podfukárky

Josephine Chesterfield (Anne Hathaway) je očarujúca Angličanka, ktorá podvádza dôverčivých boháčov zo všetkých kútov sveta. Penny Rust (Rebel Wilson) je zase zábavná a dosť neohrabaná Austrálčanka, lákajúca peniaze z chlapov v baroch. Hoci majú odlišné metódy, obe sú vo svojej brandži skvelé. Spoja všetky svoje sily a využijú ich na oklamanie naivného technologického miliardára.


Mohlo by vás zaujímať:Zarábal si ako pastier, kurič či starosta: Filmový velikán má 90 rokov a na konte cez 50 filmov


ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Herkules

Antický hrdina Herkules sa zrodil ako poloboh - syn boha Dia a smrteľníčky. Podľa veštby má zvrhnúť tyranskú vládu svojho otca, no spočiatku o svojej identite ani len netuší. Túži len po láske krétskej princeznej Hébe, ktorú prisľúbili jeho bratovi. Keď však nastane čas, aby naplnil svoj osud, čaká ho séria hrdinských činov, vďaka ktorým sa stane legendou.

PIATOK 20:30 Markíza - Cudzinec

Akčný film Cudzinec prináša pokojného londýnskeho obchodníka Quana, ktorý skrýva svoju minulosť. Keď sa však jeho dcéra stane obeťou politicky motivovaného terorizmu, vyplávajú jeho tajomstvá na povrch. Quan je tak nútený hrať nebezpečnú hru s britským vládnym predstaviteľom a nebezpečnými zabijakmi.


Mohlo by vás zaujímať:Videli už vaše deti všetky rozprávky? VIDEO Pustite im tieto legendárne večerníčky


SOBOTA 20:20 Nova - Marečku, podejte mi pero

Sobotný večer prinesie nezabudnuteľnú českú komédiu, v ktorej majster Jiří Kroupa potrebuje doklad o vyššom vzdelaní. Kvôli tomu musí nedobrovoľne navštevovať večernú priemyslovku a v podstate sedáva v tej istej lavici ako jeho syn počas doobedných hodín.

NEDEĽA 20:35 JOJ - Jason Bourne

Jason Bourne už takmer pospájal všetky dieliky svojej životnej skladačky, chce hodiť minulosť za hlavu a pokračovať v jednoduchej prítomnosti, ktorou preňho momentálne sú ilegálne boxerské zápasy. Z pohodlia ho vytrhne agentka Nicky, ktorá mu pripomenie, že mu ešte pár odpovedí chýba...

Viac o téme: PlážCudzinecJason BourneHerkules
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu