Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Perfektné TV TIPY, z ktorých si vyberie každý: Tešte sa na bláznivé komédie i slovenskú klasiku

(Zdroj: Photo © Slovenská filmová tvorba Koliba, Photo © Summit Entertainment, Photo © 20th Century Fox / Barry Wetcher, )

Začal sa nám ďalší týždeň a s ním vám prinášame naše tradičné TV TIPY. Televízie si pre divákov pripravili množstvo komédií, napínavých trhákov aj slovenskú klasiku. Vyberie si určite každý.

PONDELOK 20:25 JOJ Plus -Tajný život Waltera Mittyho

Walter Mitty, nesmelý a večne snívajúci fotoeditor časopisu Life, sa vo svojom jednotvárnom živote len ťažko vyrovnáva s realitou, a preto žije vo svojom vysnenom svete. V ňom sa mení na dokonalého romantického hrdinu bojujúceho za lepší, spravodlivejší svet. Trestá zloduchov, zachraňuje psíkov z horiacich domov a ochraňuje bezbranné ženy. A tiež sa v svojich snoch stáva cieľom obdivných pohľadov kolegyne Cheryl Melhoffovej, ktorú bez jej vedomia často angažuje do svojich snových potuliek.

Prichádza deň, kedy Walter musí precitnúť do reálneho života a riešiť svoje vážne pracovné problémy. Musí vykonať zásadný krok do neznáma a opustiť bezpečný prístav archívu plného negatívov a fotografií, kde sú jeho najväčšími nepriateľmi pomaly padajúci prach a podpichovanie šéfa. Aby zabránil hroziacej výpovedi, musí nájsť stratený negatív fotografie, ktorá má byť na titulnej stránke časopisu. A kvôli tomu musí vypátrať slávneho fotografa Seana O'Connella. To však neznamená zavolať si taxík a prejsť zopár blokov.

UTOROK 20:15Dajto- Pixels

Keď si medzigalaktickí mimozemšťania pomýlia videozáznamy klasických videohier ako vyhlásenie vojny, zaútočí na Zem s armádou jednotiek, ktorá je inšpirovaná objektmizo spomínaných videohier.Prezident Will Cooper (Kevin James) je nútený vyzvať na pomoc svojho najlepšieho kamaráta z detstva a neprekonateľného hráča videohier Sama Brennera (Adam Sandler), ktorý v súčasnosti vykonáva inštaláciudomácich kín, aby sa ujal vedenia tímu ostrieľaných gamerov (Peter DinklageaJosh Gad) s cieľom votrelca poraziť a zachrániť tak našu planétu.Pripája sa k nim tiež podplukovníčkaViolet Van Pattenová (Michelle Monaghan), špecialistka, ktorá hráčom dodáva jedinečné zbrane, určené na boj s mimozemšťanmi.

STREDA 20:35 JOJ - Jedna za všetky

Carly zistí, že ju jej nový priateľ Mark podvádza a vlastne je to ešte horšie - praskne to tak, že se náhodou stretne s jeho manželkou Kate. Carly sa naraz ocitá v situácii, v ktorej musí utešovať Kate. Ich neočakávané priateľstvo ešte upevní ďalšie nové odhalenie. Mark ich obe podvádza s treťou ženou Amber. A tak tieto tri hrdinky spoja svoje sily a vymyslia desivý plán pomsty.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Ako pavúk

Detektív Alex Cross dostane na vyšetrovanie mimoriadne závažný a súčasne aj záhadný prípad. Z prominentnej súkromnej školy sa, napriek všetkým bezpečnostným opatreniam, po vyučovaní stratila dcérka známeho kongresmana Megan Roseová. Jediného svedka zavraždili a inak nikto nič nevie, nikto nič nevidel. Spočiatku sa Alex Cross skutočne nemá čoho chytiť a pritom vie, že hrá o čas a o život malého dievčatka. Napokon zachytí prvú stopu, ale únosca akoby bol stále o krok vpred. Je to skúsený profesionál, ktorý dobre pozná svojho protihráča. Jeho odhalenie nie je jednoduché a šokuje aj skúseného kriminalistu...

PIATOK 20:25 JOJ Plus - Dieťa 44

Lev Demidov je vojnový hrdina. Jeho svedomitá práca pre sovietsku tajnú políciu mu zaistila postavenie, dobré bývanie pre seba a svoju krásnu ženu a tiež pre jeho rodičov. Nikto si ale nemôže byť ničím istý. Demidov odmietne udať svoju ženu a štátnou mocou je zo dňa na deň degradovaný a poslaný do vyhnanstva. Tu narazí na vraždu, ktorá sa podobá na iný prípad, s ktorým sa stretol a bol označený za nehodu.

Vzorný syn Sovietskeho zväzu potopený štátnou mocou až na samé dno, s kariérou i životom v troskách, Lev Demidov sa rozhodne pustiť do hľadania sériového vraha. Avšak v stalinistickom Rusku v 50. rokoch niečo také ako vražda oficiálne neexistuje. Musí preto pátrať len na vlastnú päsť, s pomocou svojej ženy, tajne a proti vôli režimu. S postupujúcim vyšetrovaním naberá rozsah rituálnych vrážd odstrašujúce rozmery. Napriek tomu, že akákoľvek pomoc v sebe nesie riziko zatknutia, získa nečakaného spojenca. Slučka sa postupne uťahuje nielen okolo vraha, ale aj okolo hlavných hrdinov.

SOBOTA 20:35 JOJ - Podfukári

Takto nejako by to vyzeralo, keby Dannyho jedenástka vedela kúzliť. Práve v ich elegantnom štýle totiž pracujú Podfukári - tím špičkových iluzionistov, ktorý v rámci svojich efektných kúzelníckych show prevádzajú ešte efektnejšie bankové lúpeže zamerané proti skorumpovaným finančníkom.

Po veľkolepom vybielení prvej banky doslova v priamom prenose vstupuje na scénu FBI a začína napínavá a zábavná hra na mačku a myš. Lenže aby sa z myši stala mačka, prizve si FBI na pomoc experta, bývalého iluzionistu, ktorý má za úlohu nájsť odpovede na otázku: ide im o peniaze, najslávnejšie kúzlo alebo niečo celkom iné? A ako to, dočerta, vlastne robia?!

NEDEĽA 20:30 Jednotka - Nevera po slovensky

Život lesných robotníkov je síce možno zdravý, ale aj trochu nudný. Všade samí chlapi alebo stromy. A títo chlapi sú v plnej sile. Niet sa čomu čudovať, keď sa príchod sezónnych robotníčok pre ne stane vítaným rozptýlením. Tento rok sa však neplánujú iba prizerať. Síce sa nevyhnú veľkým ťažkostiam, ako vysvetliť svojim starostlivým ženám, prečo musia do lesa i v noci, ale raz sa dali na vojnu, tak musia niečo prekonať. A to ešte netušia, že nie sú sami. Ich šéf, horár, má totiž podobné plány... Lenže dievčatá ubytované v lesnej ubytovni nie sú tiež včerajšie. Tretia časť nezabudnuteľného humoru a vtipných scén.

Viac o téme: Jedna za všetkyTajný život Waltera MittyhoPixelsAko pavúk
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu