Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Máme pre vás skvelý plán pre daždivé dni: Z týchto TV TIPOV si vyberie naozaj každý

Apollo 13
Apollo 13 (Zdroj: telkac.sk)

Posledné dni to vonku rozhodne nevyzerá na leto. A predpoveď nasvedčuje tomu, že v najbližšom čase sa nič nezmení. Pokiaľ si nechávate čítanie kníh na dlhé jesenné a zimné večery, možno by ste mali dať teraz šancu televíziám a ich večerným programom. Ponúkajú totiž množstvo skvelých filmov, ktoré sa oplatí vidieť. Veď sa presvedčite sami!

PONDELOK 20:30 Markíza -Krycie meno U.N.C.L.E.

Na samom začiatku sa stretávame s dvomi špičkovými agentmi organizácie U.N.C.L.E. Američan Napoleon Solo a Rus Illya Kuryakin bojujú proti všetkým zločincom, ktorí ohrozujú svet. Príbeh sa odohráva na počiatku šesťdesiatych rokov dvadsiateho storočia, na vrchole studenej vojny.

Agent CIA Solo a agent KGB Kuryakin bojujú proti záhadnej zločineckej organizácii, ktorá si podmaňuje svet prostredníctvom šírenia jadrových zbraní a rôznych moderných technológií. Kľúčom ku nájdeniu hlavných vinníkov je dcéra nemeckého vedca. Začína súboj s časom, aby sa zabránilo celolosvetovej katastrofe.

UTOROK 20:25 JOJ Plus -Alibi na mieru

Greg založil firmu s názvom Alibi.com, ktorá poskytne akýkoľvek druh alibi. Chcete sa uliať z práce? Nemáte chuť na večeru s príbuznými? Nevera? Všetko vyžehlíme! So svojím spoločníkom Augustínom a novým zamestnancom Mehdim inscenujú nepreniknuteľné ľsti a výmysly, aby kryli svojich klientov. Na každého však raz príde.

Obľúbený herec leží v nemocnici: Spolu so synom bojuje s koronavírusom

Greg sa bezhlavo zaľúbi do sympatickej a krásnej blondínky Flo. Tá ale z duše nenávidí klamárov, a tak je Greg nútený skrývať pravú podstatu svojich aktivít. Keď ho Flo predstavuje rodičom, nastane na oboch stranách zdesenie. Jej otec Gérard je totiž jedným z klientov Gregovej firmy.

STREDA 20:35 JOJ -Zbohom, Christopher Robin

Po zranení v bitke pri Somme sa britský autor A.A. Milne vracia domov. Nenájde však pokoj v duši, pretože strašné zážitky z prvej svetovej vojny sú ešte príliš čerstvé. O päť rokov neskôr, keď sa mu narodí syn Christopher Robin, sa s manželkou Daphnepresťahujú do vidieckeho domu v Sussexe, aby sa uprostred prírody, hlboko v lesoch a ďaleko od ľudí mohol sústrediť na svoju tvorbu. Rozhodol sa písať o vojne. Prekvapivo mu pomáha jeho mladý syn Christopher Robin.

Milne má so synom komplikovaný vzťah a jeho výchovu prenechá radšej opatrovateľke Olive (Kelly Macdonaldová). Keď vidí, ako sa syn miluje hrať so svojím plyšovým medveďom, je fascinovaný jeho detskou predstavivosťou. Spoločne si vymýšľajú fantazijný svet, v ktorom malý medvedík prežíva veľké dobrodružstvá, a tieto rozprávkové príbehy potom Milne spisuje do nádhernej detskej knihy. A zvyšok už poznáte.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto -Dlhý bozk na dobrú noc

Stratená minulosť môže byť niekedy nebezpečná. Presvedčí sa o tom i učiteľka Samantha Cainová, ktorá bola pred ôsmimi rokmi nájdená na pláži pri New Jersey a na nič zo svojej minulosti sa nepamätá. Má osemročnú dcérku Caitlin, dobrého priateľa a súkromného detektíva Mitcha Hennessyho. Toho najala, aby pátral po jej minulosti. Potom, ako sa objaví v televízii vo vianočnom programe, je vo svojom dome prepadnutá mužom, ktorý ju zjavne pozná a má s ňou nedoriešené účty.

Zomrel obľúbený český herec, známy zo seriálu 30 prípadov majora Zemana: Dožil sa krásneho veku

Vo chvíli ohrozenia života ho však Samantha na svoje prekvapenie celkom profesionálne zabije. V rovnakom čase objaví Mitch stopu a tá by mohla objasniť jej stratenú minulosť. Po ďalšom pokuse o jej zabitie Samantha zistí, že v skutočnosti sa volá Charlie Baltimorová a bola elitnou vládnou agentkou a nájomnou vrahyňou.

PIATOK 20:25 JOJ Plus - Apollo 13

Cieľom misie Apollo 13 bolo uskutočniť tretie pristátie ľudskej posádky na povrchu Mesiaca. Aj keď misia zadanú úlohu nesplnila, jej let sa stal legendou. "Najúspešnejšia neúspešná" misia v dejinách americkej astronautiky sa odohrala 11. až 17. apríla 1970. Po starostlivých prípravách a bez záujmu verejnosti, ktorá už podobné lety brala ako samozrejmosť, vyštartovala na Mesiac tretia lunárna misia NASA. Prvé dva dni letu prebehli hladko, ale 13. apríla sa z reproduktorov v riadiacom stredisku ozvalo legendárne hlásenie „Houston, máme problém“.

Odtrhla sa totiž jedna nádrž s kyslíkom a pritom poškodila druhú. Začal klesať tlak, objavili sa problémy so spojením. Kým astronauti riešia dilemu, či sa zadusia alebo zamrznú, veliteľ riadiaceho strediska v Houstone Gene Kranz (Ed Harris) sa pokúša vymyslieť, ako dostať posádku späť domov, hoci je jasné, že po vstupe modulu do pozemskej atmosféry všetkým vo vnútri hrozí smrť.

SOBOTA 20:30 Markíza - Smrtiaci príliv

Surfistka Nancy si ani nemohla vybrať krajší deň na zdolávanie vĺn. Odľahlá pláž pripomína raj na zemi, no nevinné surfovanie sa čoskoro zmení na peklo. Z mora sa totiž vynorí hrozba - veľký biely žralok, ktorý Nancy síce zraní, no napriek tomu sa jej podarí dostať na neďalekú bóju.

Ďalšia tragédia pre Travoltu, po synovi prišiel aj o manželku: Srdcervúce VYZNANIE! Bojovala odvážne

Žralok sa však svojej koristi tak ľahko nevzdá a okolo bóje trpezlivo krúži. Pobrežie je síce vzdialené len 200 metrov, no so stúpajúcim prílivom je žralok k svojej koristi každou minútou bližšie... Nancy tak musí musí pozbierať všetku odvahu, aby sa dostala bezpečne na breh.

NEDEĽA 20:30 Markíza - Útek z väzenia

Ray Breslinje bežec na objednávku. Živí sa totiž ako expert na infraštruktúru väzenských zariadení. Necháva sa v nich zatvárať a hľadá diery v zabezpečovacích systémoch, ktoré sú potom následne na základe jeho analýz - a efektných útekov - odstraňované a zdokonaľované. Teraz nastupuje výkon trestu na novej zákazke, ale pozor: väzenský komplex, v ktorom sa ocitol, bol kompletne postavený na základe jeho doterajších poznatkov a pripomienok k zabezpečeniu väzníc.

Tie Ray pred časom vydal knižne a pre tyranského riaditeľa tohto "nápravno- výchovného zariadenia" sa jeho manuál stal doslova bibliou. Ray sa tak ocitá vo svojej vlastnej dokonalej pasci. Nikto navyše nevie o tom, že by bol niečo iné ako radový väzeň, takže priepustka na slobodu po dobre odvedenej práci akosi chýba...

Viac o téme: Útek z väzeniaApollo 13Krycie meno U.N.C.L.E.Alibi na mieruZbohom Christopher RobinDlhý bozk na dobrú nocSmrtiaci príliv
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu