Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poriadne akčné TV TIPY, pri ktorých zabudnete dýchať: Televízie pre vás namixovali perfektné filmy

(Zdroj: Photo © Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Photo © Warner Bros., Photo © Universal Pictures, )

Začal sa nám nový týždeň a my vám prinášame vaše obľúbené TV TIPY. Na svoje si prídu hlavne milovníci akčných hrdinov, no televízie nezabudli ani na tých, ktorí obľubujú komédie, rozprávky či dojímavé filmy. Vyberie si každý.

PONDELOK 20:25 JOJ Plus - Túžba smrti

Lekár Paul Kersey (Bruce Willis) má všetko, čo si len človek môže priať - zaujímavú prácu, krásnu rodinu a nádherný domov. S násilím sa stretáva len na operačnej sále pohotovosti, kde pracuje ako chirurg. Jedného dňa sa však všetko zmení. Po brutálnom napadnutí v jeho vlastnom dome, manželka (Elisabeth Shue) umiera a dcéra (Camila Morrone) zostane v nemocnici ležať v kóme. 

Rúca sa mu celý svet a polícia len bezmocne krčí ramenami, pretože podobných prípadov rieši desiatky denne. Poháňaný túžbou sa pomstiť, Paul vezme zákon do vlastných rúk a ozbrojený vyráža do ulíc, aby nevinným životy zachraňoval a zločincom ich bral. Chicago má nového hrdinu, ktorý verí, že spravodlivosť ešte existuje. 

UTOROK 20:30 JOJ - Kniha džungle

Do džungle sa však vracia tiger Šer Chán, obávaný vládca pralesa. Šer Chán, ktorý si nesie jazvy, spôsobené človekom, prisahá, že odstráni všetko, čo vníma ako hrozbu. Mauglí cíti, že musí opustiť džungľu, jediný domov, ktorý kedy poznal. Spoločnosť mu robia len dvaja priatelia - čierny panter Baghíra a ľahkomyseľný medveď Balú.

Počas svojej cesty stretáva v džungli veľa tvorov, ktoré však nemajú najčistejšie úmysly. Obrovský pytón so zvodným hlasom Kaa zláka ľudské mláďa do trosiek dávneho chrámu, kde sídli opičí kráľ Louie. Na prvý pohľad priateľský kráľ chce presvedčiť Mauglího, aby mu prezradil tajomstvo krásneho, prchavého a smrtiaceho červeného kvetu - ohňa.

STREDA 20:00 Prima MAX: Hačikó: Príbeh psa

Dojímavý príbeh je americkou adaptáciou japonského skutočného príbehu, ktorý rozpráva o jednom oddanom psovi menom Hačikó. Tento mimoriadny pes sprevádza svojho pána Parkera Wilsona (Richard Gere), univerzitného profesora, každé ráno na stanicu a popoludní sa tam vracia, aby ho privítal. Jedného dňa však Parker zomrie a na stanicu sa už nikdy nevráti. Hačikó však verne čaká na rovnakom mieste na svojho pána deň čo deň, celých deväť rokov. Legenda o nesmrteľnom pute sa traduje v Japonsku dodnes. 

ŠTVRTOK 20:25 JOJ Plus - Twilight sága: Zatmenie

Seattlom otriasa séria záhadných vrážd a Belle znovu hrozí nebezpečenstvo od záludnej upírky, ktorá ju túži zabiť. Uprostred toho všetkého sa Bella musí rozhodnúť čomu dá prednosť: či priateľstvu s Jacobom, alebo láske k Edwardovi. Edward je upír, Jacob vlkolak - sú ako oheň a voda. Spoločnú majú len vzájomnú neznesiteľnú nenávisť. A to nie je všetko Bella sa musí rozhodnúť medzi životom a smrťou.

PIATOK 20:35 JOJ - Mrakodrap

Perla je najvyššia a zároveň najlepšie zabezpečená budova na svete. Napriek tomu jej majitelia najmú veľmi skúseného bezpečnostného experta Willa Sawyera (Dwayne Johnson), aby to oficiálne potvrdil. Lenže potom začne v budove horieť a o technickú poruchu nejde. Will, bývalý šéf tímu FBI, ktorý sa špecializoval na záchranu rukojemníkov, zažil už všeličo, ale toto je predsa len silná káva. Požiar sa rýchlo šíri a Will zistí, že práve on je podľa polície zodpovedný za jeho založenie. 

Aj keď sa zrovna pohybuje mimo budovy, bude musieť rýchlo dovnútra, pretože v jednom z najvyšších poschodí je uväznená jeho žena (Neve Campbell) s dvoma deťmi. A to stále ešte nie je všetko, v mrakodrape sa pohybuje ozbrojený gang, s ktorým sa bude musieť Will tiež vysporiadať, ak chce svojich blízkych zachrániť. Ešte sme zabudli spomenúť, že po vážnom zranení z minulosti má jednu nohu umelú a že jediná cesta do domu v plameňoch vedie cez vedľa stojaci žeriav, z ktorého ramena vo výške niekoľkých desiatok metrov bude musieť preskočiť. 

SOBOTA 20:30 Markíza - Účtovník

Christian je matematický génius, ktorý má lepší vzťah k číslam než k ľuďom. Pod zásterkou malomestskej účtovníckej kancelárie, pracuje ako nezávislý účtovník pre niekoľko najnebezpečnejších zločineckých organizácií na svete. S postupným sťahovaním slučky zo strany oddelenia pre boj s organizovaným zločinom ministerstva financií, prijme legálneho klieta: prosperujúcu spoločnosť zaoberajúcou sa robotikou, v ktorej účtovníčka zistila nezrovnalosti. Čím viac Christian odkrýva účtovné záznamy a približuje sa k odhaleniu pravdy, tým viac začína v jeho okolí stúpať počet mŕtvych...

20:35 JOJ -  Cez prsty

Linda a Pavla sú parťáčky, ktoré obetujú plážovému volejbalu všetko. Teda, skoro všetko. Mladšej Pavle tak trochu začínajú tikať biologické hodiny a s priateľom Hynkom chce čo najskôr otehotnieť. Staršia Linda, ktorá je slobodná a bezdetná, jej snahu nedokáže pochopiť. Najmä nie v situácii, keď sa im podarilo kvalifikovať na majstrovstvá Európy. Nakoniec všetko aj tak poriadne zamotá Jíra, svojský správca ihriska so zaujímavou minulosťou.

NEDEĽA 20:25 JOJ Plus - Chlapec od vedľa

Stredoškolská učiteľka Claire Petersonová nedávno opustila svojho neverného manžela. Keď sa do susedného domu nasťahuje atraktívny a charizmatický devätnásťročný Noah Sandborn, Claire v slabej chvíľke podľahne jeho čaru a prežije s ním noc plnú vášne. Vo chvíli, kedy sa Claire pokúsi vzťah ukončiť, sa však Noahovo flirtovanie zmení na nebezpečnú a násilnú posadnutosť. A Claire musí urobiť všetko, aby seba aj svojich blízkych ochránila pred pohromou.

Viac o téme: Cez prstyTúžba smrtiKniha džungleMrakodrap
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu