Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Čakajú vás rozmanité TV TIPY: Horory, klasiky a rozprávkový koniec týždňa!

(Zdroj: Youtube)

Tento týždeň bude naozaj rozmanitý. Môžete si vybrať klasiku, ale ak máte radi strach, v ponuke sa nájde aj niekoľko hororových filmov. Koniec týždňa sa však bude niesť v úplne inom duchu.

PONDELOK 20:15 Dajto - Transformers 3

Tretie pokračovanie Transformers vás zavedie do histórie. Začiatkom 60. rokov stroskotala vesmírna loď Ark na odvrátenej strane Mesiaca. Autoboty bojovali s Deceptikonmi za slobodu. Po rokoch sa noj opäť preniesol na Zem. Sam Witwicky si medzitým hľadá prácu, aj keď by sa najradšej venoval veciam, v ktorých sa dobre vyzná. Zdá sa, že sa mu to čoskoro splní. 

STREDA 20:00 HBO - To Kapitola 2

V pokračovaní najúspešnejšieho hororu všetkých čias sa do mesta Derry vracia zlo. V filme To Kapitola 2 členovia Klubu smoliarov spoja svoje sily na mieste, kde to všetko začalo. Ubehlo 27 rokov. Teraz sú kedysi priatelia už dospelí a ich životy každého sa uberajú rôznymi smermi. Klaun, ktorého už raz porazili sa vracia... A oni sa musia opäť spojiť a bojovať. 

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Cliffhanger

Gabe Walker sa nedokáže vyrovnať so zbytočnou tragédiou, za ktorú stále cíti zodpovednosť. Opustil tím horských záchranárov i svoju lásku Jassie a uchýlil sa do samoty. Teraz sa však musí vrátiť a postaviť sa opäť tvárou v tvár nebezpečenstvu. Situácia je totiž veľmi vážna. Ukáže sa, že skupina stratených horolezcov je v skutočnosti gang lupičov, ktorých lietadlo so 100 miliónmi dolárov na palube havarovalo kdesi v horách. 

PIATOK 20:30 Doma - Duch

Úspešný bankár Sam White žije spokojne v New Yorku so svojou priateľkou Molly a majú krátko pred svadbou. Ich šťastný život je však násilne zničený. Zistenie, že jeho kolega spreneveruje firemné peniaze, totiž stojí Sama život. Pritom však dočasne získal výsadu, že ako neviditeľný sa môže pohybovať medzi živými. 

20:35 JOJ - Coco

Raz za rok prichádzajú do nášho sveta predkovia, aby sa stretli s rodinou a priateľmi, ale do ich sveta sa žiadny živý človek zatiaľ nepozrel. Až teraz. Dvanásťročný Miguel bude prvý, komu sa to podarí. 

SOBOTA 20:00 HBO - Zodiac

Novinár Jake Gyllenhaal sa dostane k prípadu záhadného masového vraha, ktorý zabíja náhodne vybrané obete. Vrah, prezývaný Zodiac, rozposlal do novín listy a šifrované správy o svojich budúcich i minulých vraždách a túžba po jeho odhalení sa stáva pre novinára posadnutosťou. 

20:30 Markíza - Mrazivá pomsta

Vitajte v Kehoe, v luxusnom lyžiarskom stredisku, kde sa teplota drží na -10 °C. Polícia tu nemá veľa práce, až kým vodičovi snežného pluhu Nelsovi Coxmanovi nezavraždia syna. Stane sa tak na objednávku drogového bossa menom Viking. Smútok sa postupne mení na hnev a Nels nedokáže myslieť na nič iné, len na pomstu. Vyzbrojený ťažkou technikou a vedomosťami z detektívnych románov začne po jednom likvidovať členov kartelu. 

NEDEĽA 20:35 JOJ - Aladin

Legendárna rozprávka prichádza v novom šate. Aladin je vzrušujúci príbeh o okúzľujúcom pouličnom zlodejíčkovi Aladinovi, cieľavedomej princeznej Jasmíne a džinovi, ktorý je zrejme kľúčom k ich budúcnosti. Film si vzal po svoje krídla režisér Guy Ritchie, ktorý do rozprávkového prístavného mesta vnesie svižnú a strhujúcu akciu. 

Viac o téme: Will Smith TransformersAladinCocoZodiacTo Kapitola 2
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu