Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Novembrové TV TIPY pre každého: Čaká na vás rozprávková klasika aj tohtoročný kinohit

Záber z filmu Príliš osobná známosť Zobraziť galériu (2)
Záber z filmu Príliš osobná známosť (Zdroj: Photo © Bioscop)

Máme tu prvý novembrový týždeň a s ním prichádzajú aj naše prvé TV TIPY v tomto mesiaci. Čaká na vás poriadna dávka romantiky a akcie, no na svoje si prídu aj milovníci rozprávok. Čerešničkou na torte je premiéra tohtoročného kinohitu Príliš osobná známosť.

PONDELOK 20:25 JOJ Plus - Príbeh lásky

Leto 1987. Gio Fortunato, mladý americký robotník talianskeho pôvodu, trávi svoj voľný čas v štvrti Whitestone v newyorskom Queense každodenným večierkami s priateľmi, flákaním, drobnými krádežami, automobilovými pretekmi a zvádzaním dievčat. V noci je nespochybniteľným kráľom rušného bulváru Franny Lew, ktorý brázdi svojím Buickom.

Legendárny princ z Popolušky slávi 70 rokov: Je štvrtýkrát ženatý... FOTO Takto teraz vyzerá

GNX, najrýchlejším autom v meste. Život sa Fortunatovi začne meniť, keď sa stretne tajomnú zmyselnú brunetku, ktorá si hovorí Francesca, a zamiluje sa do nej. Bude však toto záhadné a milé dievča jeho spriaznenou dušou? Môže existovať budúcnosť pre vzťah medzi Jessicou Weinbergovou, milým židovským dievčaťom z Long Islandu, a pekným zlým chlapcom z Queensu, ktorý občas porušuje zákony?

UTOROK 20:15 Dajto - Nebezpečný spojenec

Tajný agent uzavrie zmluvu s počítačovým hackerom, ktorý prelomí bezpečnostné kódy k jadrovým zbraniam. Skôr ako sa však dohoda splní, do situácie sa zapletie skupina teroristov. Agent je zabitý, kolegovia už nájdu len jeho telo. Nutne však potrebujú fakty, ktoré poznal len on. Nová technológia umožní preniesť časť vedomia do iného mozgu.

Ten ale musí mať akési „prázdne miesto na zápis nových hodnôt". Túto podmienku spĺňa len jeden prísne strážený agresívny väzeň. Po operácii sa mu v mozgu miešajú jeho vlastné spomienky so spomienkami mŕtveho agenta. To, čo sa stane potom a ako sa väzeň zachová, nedokáže predpokladať nikto.

STREDA 20:25 JOJ Plus - Smtonostná pasca 4.0

Počas osláv Dňa nezávislosti napadne Spojené štáty americké mimoriadne rafinovaný útočník. Zneuznaný počítačový génius Thomas Gabriel využíva najmodernejšie technológie, aby napáchal čo najväčšie škody na americkej infraštruktúre a uvrhol krajinu do totálneho chaosu. Jeho model deštrukcie zvaný „výpredaj pod tlakom“ spôsobí kolaps dopravných sietí, paralelnú destabilizáciu energetických a bezpečnostných systémov štátu a napokon zničí počítačové zálohy kľúčových finančných údajov.

Bláznivý Adam Sandler vo vážnej novinke od režiséra hitu Černobyľ: Zahrá si kozmonauta z Čiech

Jeho premyslený plán však má vážnu trhlinu. Neráta s tým, že sa na scéne objaví poctivý policajt John McClane (Bruce Willis), ktorý je aj po rokoch služby v prekliato skvelej forme. Počítačom síce nerozumie, ale proti teroristom vie použiť iné prostriedky. Napokon, na počítače má niekoho iného – mladého počítačového hackera Matta (Justin Long), ktorého mal pôvodne iba dopraviť ako delikventa na oddelenie FBI.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Terminátor 3: Vzbura strojov

Od momentu, keď sa Johnovi Connorovi podarilo odvrátiť súdny deň a zachrániť ľudstvo pred zničením, uplynulo 10 rokov. V súčasnosti dvadsaťdva ročný Connor žije inak, ako väčšina ľudí - bez domova, bez kreditných kariet, bez mobilného telefónu a bez práce. Žije spôsobom, ktorý znemožňuje, aby ho vystopoval Skynet.

Z tieňa budúcnosti však jedného dňa vystúpi T-X, doposiaľ najvyspelejší vražedný stroj Skynetu, ktorý vyslali z budúcnosti, aby dokončil prácu svojho predchodcu. Teraz však nie je jediným cieľom Skynetu John Connor. Jedinou nádejou na prežitie sa stáva replika Terminátora - tajomného a teraz už zastaralého robota, ktorý sa Connora v minulosti pokúšal zabiť. 

PIATOK 20:35 JOJ - Dumbo

Majiteľ cirkusu Max Medici poverí bývalú hviezdu Holta Farrier a jeho deti Milly a Joe, aby sa starali o novorodeného slona, ktorý je svojimi obrovskými ušami na smiech publiku v upadajúcom cirkuse. Ale potom, čo sa zistí, že Dumbo vie lietať, zažíva cirkus neuveriteľný návrat. Zároveň sa o Dumba veľmi zaujíma podnikateľ V.A. Vandevere, ktorý angažuje "podivného tlstokožca" pre svoj najnovší zábavný podnik Dreamland.

Celý svet zasiahla smutná správa! Zomrel legendárny herec Sean Connery (†90)

Dumbo stúpa na vrchol slávy vďaka spoločným vystúpeniam s očarujúcou a okázalou kráľovnou vzduchu Colette Marchantovou. Čoskoro však Holt Farrier zisťuje, že pod nablýskaným povrchom zábavného podniku Dreamland, sa skrýva nejedno temné tajomstvo.

SOBOTA 20:30 Markíza - Ako zbaliť milionára

Skupina ľudí, ktorí nie sú spokojní so svojím milostným životom, sa prihlásia na kurz, ktorý ich má naučiť, ako zbaliť milionára. Medzi nimi je aj slobodná mamička Alicja (Małgorzata Socha) si myslí, že by takto mohla konečne odvrátiť svoje nezdary v láske a zlú finančnú situáciu.

Koniec koncov, najpredávanejšia ženská autorka a trénerka osobného rozvoja Sonia Babiczová (Małgorzata Foremniak) sľubuje, že odhalí všetky svoje najlepšie tipy a že z každej Popolušky dokáže urobiť princeznú. Podarí sa Alicji konečne uloviť partnera, ktorý nemá hlboko do vrecka?

NEDEĽA 20:35 JOJ - Príliš osobná známosť

Film prináša príbehy troch žien, ktoré sa poznajú, alebo sa  spoznajú.  Spája ich priateľstvo, muž a malé, päťročné dievčatko. Simona si nanovo buduje život po tom, čo sa rozvedie a syn sa rozhodne žiť s otcom. Natáliu si nájde láska v podobe vdovca s malou dcérkou a obetavou babkou. A Eva aj v dôchodkovom veku zisťuje, že do jej života stále patrí láska partnerská, nielen tá k vnučke. Úsmevný, miestami dojímavý príbeh je dôkazom toho, že spôsobov lásky je toľko, koľko je ľudí na zemi.

Že niekedy stačí málo, aby sa z kratochvíle vyvinul pevný vzťah, a ešte menej stačí na to, aby sa starostlivo vyskladané šťastie rozbilo na tisíc kúskov. Film o láske k mužom, k deťom, k sebe samým, o zodpovednosti za tých, ktorých milujeme, aj za tých, ktorí ich milovali pred nami. Film, v ktorom sa Slovenky nájdu. Tri ženy. Tri podoby lásky. Tri príbehy radosti i bolesti, šťastia aj smútku.

Viac o téme: TerminátorDumboNebezpečný spojenecPríliš osobná známosťPríbeh láskySmtonostná pascaAko zbaliť milionára?
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu