Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

TV TIPY s vôňou Vianoc: Pripravte sa na sviatky s trblietavou televíznou ponukou

Šťastný nový rok
Šťastný nový rok (Zdroj: Continental Film)

Vianoce sú už o pár dní tu, takže nastal ten správny čas poriadne sa naladiť na sviatočné chvíle. A pripravujú sa aj televízie. Celý týždeň sa tak môžeme tešiť na filmy s vianočnou príchuťou.

PONDELOK‌ ‌20:30 Markíza - Všetko alebo nič

Príbeh o vzťahoch i silných priateľstvách. Hlavná hrdinka Linda prežíva asi všetko, čo sa len dá. Sama vychováva malú dcérku, no pomáha jej rodina a verní priatelia Vanda a Edo. Všetci traja majú vlastné problémy s láskou a život im zamotá hneď niekoľko mužov. Filmu okrem romantiky nechýba ani humor či vtipné scénky. V snímke Všetko alebo nič objavíte seba alebo aspoň svojich blízkych. 


Mohlo by vás zaujímať: Vianočné šialenstvo: Neuveríte, koľkokrát budú našu rozprávku vysielať v Nemecku


UTOROK 20:30 Doma - Sen o Vianociach

Rachel Davis pracuje ako plánovačka eventov a kvôli skvelej pracovnej ponuke sa vracia do rodného mesta v Tennessee. Do tímu však dostáva prevádzkového riaditeľa Luka, ktorý nemá žiadnu fantáziu. Naplánovať tak podujatie očarujúce ako Dolly Parton, je oveľa náročnejšie...

STREDA 15:30 JOJ - Vianočné tajomstvo

Mladá doktorka Lauren nezíska vysnenú pozíciu v Bostone, a tak vyskúša niečo netradičné - presťahuje sa na Aljašku do odľahlého mestečka Garland. Ako praktickú lekárku si ju obyvatelia mestečka veľmi obľúbia a okrem neustále plnej ambulancie si prežije aj romantické dobrodružstvo. Vo vzduchu sa však neustále vznáša tajomstvo, ktoré celá dedina ukrýva.


Mohlo by vás zaujímať: Aj vám pri pozeraní vianočných filmov vadí jedna zásadná vec? Rozhodne nie ste sami


ŠTVRTOK 15:10 HBO2 - Malé ženy

Rozkošný film o štyroch sestrách z rodiny Marchovej vytvára skvelú atmosféru a určite by vám nemala ujsť ani táto nová verzia s hviezdnym obsadením. Meg, Beth, Jo a Amy dospievajú, spoznávajú radosti aj strasti života v Amerike počas občianskej vojny. Každá z nich je úplne iná, no všetky túžia po láske a dobrodružstve.

PIATOK 20:35 JOJ - Matky rebelky: Šťastné a veselé

Ak sa vám páčil film Matky rebelky, tak si určite nenechajte ujsť aj vianočnú verziu. Opäť sa chystajú na poriadny záťah, tentoraz ale počas vianočných sviatkov. Majú totiž dosť večného upratovania, zdobenia, vypekania i naháňania darčekov. Plán im môžu narušiť len ich matky, ktoré sa rozhodnú stráviť sviatky so svojimi dcérami.


Mohlo by vás zaujímať: Sviatočné nepríjemnosti: Neuveríte, čo všetko potrápilo tvorcov vianočných filmov


SOBOTA 20:25 JOJ Plus - Prázdniny

Keď si dve neznáme ženy vymenia na vianočné prázdniny svoje domy, musia sa pripraviť aj na nečakané. Každá z nich je iná - Kate Winslet stvárňuje uzavretú majiteľku malého domčeka na samote blízko Londýna, zatiaľ čo Cameron Diaz hrá obyvateľku luxusnej rezidencie v Los Angeles. Obe však potrebujú zmeniť prostredie a utiecť pred vzťahovými problémami. Nejde to však vždy podľa plánov.

NEDEĽA 20:20 Nova - Šťastný nový rok

Štyri priateľky vyrazia na tradičnú zimnú dovolenku vo Vysokých Tatrách, kde oslávia aj príchod nového roka. S mužmi je na tom každá úplne inak, no vedia, že sa môžu jedna na druhu spoľahnúť. Počas týždňa na horách začnú preskakovať iskry na rôznych miestach, niekde to budú iskry lásky, inde zase hádok.

Viac o téme: Malé ženyVšetko alebo ni芝astný nový rok
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu