Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vianočné TV TIPY: Usaďte sa a vyberte si! Klasiky, ktoré nesklamú či nesmrteľné rozprávky

(Zdroj: YouTube/MovieClips Classic Trailers)

Vianoce už klopú na dvere a po naozaj náročnom roku si doprajte oddych so svojimi polovičkami či najbližšou rodinou. K tomu nesmie chýbať dobrý film a tento rok si opäť môžete vychutnať klasiky, ktoré nikdy nesklamú.

PONDELOK 20:30 Markíza - Posledné Vianoce

Georgia Byrdová žije v New Orleans. Je veľmi hanblivá a sníva o kariére kuchárky. Počas flirtovania so svojím kolegom v práci si udrie hlavu a je odvezená do nemocnice na vyšetrenia. Tam jej lekári objavia nádor na mozgu a oznámia jej, že jej zostávajú iba dva týždne života. Georgia sa rozhodla užiť si každú jednu sekundu svojho života.

UTOROK 20:35 JOJ - Sám doma

Klasika, ktorú môžeme pozerať stále dookola. Najznámejšia vianočná komédia nebude chýbať ani tento rok. Kevina zabudli doma a osemročný chlapec si myslí, že sa mu splnil sen. Čakajú ho najšialenejšie Vianoce, aké kedy zažil. Okrem toho musí ubrániť dom pred zlodejmi. Netušia však, že Kevin dom premenil na nekončiacu pascu. 

22:05 Jednotka - Love Song

Gretta a jej priateľ Dave sú spolu už od vysokej školy a venujú sa muzike. Keď Dave podpíše zmluvu s jednou z najväčších nahrávacích spoločností, odsťahujú sa spolu do New Yorku, aby začali život, o ktorom vždy snívali. Dave však rýchlo získanú slávu nezvláda a Grettu opustí. Gretta ostáva sama so svojou hudbou. 

STREDA 20:30 Markíza - Pelíšky

Horkosladký príbeh, ktorý síce nie je len o Vianociach, no bez neho si ich nevieme predstaviť. Skvelé výkony českých legiend a nezabudnuteľné hlášky, ktoré vieme všetci naspamäť. Aj také sú nezabudnuteľné Pelíšky. Ak by ste si chceli film pozrieť, na Markíze ide aj na Štedrý deň o 15:20.

ŠTVRTOK (Štedrý deň) 17:40 Markíza - Perinbaba

Na začiatku zachráni Pani Zima malého Jakubka z rúk smrti. Páči sa jej, že sa nezľakol ani samotnej Zubatej. Vezme ho k sebe, aby jej pomáhal natriasať veľkú perinu, ktorou robí na Zemi sneh. Napriek šibalstvám, ktoré chlapec spôsobí, má zázračná Perinbaba Jakuba rada a pomáha mu aj po tom, ako opustí jej sídlo a vydá sa medzi ľudí.

19:30 Markíza - Tri oriešky pre Popolušku

Netradične poňatý klasický príbeh patrí už dlhé roky medzi najpopulárnejšie rozprávky. Príbeh o Popoluške, ktorú macocha po smrti otca vyhostila medzi služobníctvo a netúži po ničom inom, len aby jej dcéra Dora učarovala mladému a krásnemu princovi. Popoluška však nemieni pasívne znášať svoj osud odstrkovaného dievčaťa.

20:00 JOJ - Sám doma 2: Stratený v New Yorku

Opäť sa blížia Vianoce a ani tento rok to nebude také bezproblémové. Kevina už raz zabudli, tentokrát nastúpi do zlého lietadla a ocitne sa v New Yorku. Zhodou náhod sa opäť stretne s lupičmi Marvom a Harrym a dobrodružstvo sa môže začať. 

PIATOK (1. sviatok vianočný) 20:30 Markíza - Mrázik

Bolo, nebolo, žil kedysi starček, ktorý mal dobrú a pracovitú dcéru Nastenku, ale za druhú ženu si zobral zlú potvoru, ktorá spolu s rozmaznanou dcérou Marfušou, oboch týrala. A keďže Marfuša veľa krásy nepobrala, o to viac macocha nenávidí Nastenku. Premýšľa, ako sa jej zbaviť, až ju nakoniec jednej krutej zimy vyženie do lesa a dúfa, že tam zmrzne alebo ju zožerú vlci. 

SOBOTA (2. sviatok vianočný) 17:10 JOJ - S tebou ma baví svet

Známej českej režisérke Marii Poledňákovej sa podarilo nakrútiť doslova vzorovú rodinnú komédiu, ktorá si získala srdcia miliónov divákov. Výrazne k tomu dopomohol aj výber účinkujúcich, medzi ktorými sa nestratili ani slovenskí herci Július Satinský a Zdena Studenková. Nechajte sa preto uniesť zážitkami troch otcov a ich šiestich neposedných detí, ktorí spolu prežili nezabudnuteľnú zimnú dovolenku na horskej chalupe.

NEDEĽA 20:35 JOJ - Doctor Strange

Doctor Stephen Strange je svetoznámy neurochirurg, ktorého život sa radikálne zmení po desivej autonehode, ktorá ho oberie o to najcennejšie, čo má - o schopnosť používať ruky. Keď ho tradičná medicína sklame, je nútený hľadať pomoc na neobyčajnom mieste, mystickom Kamar-Taj. Zrodí sa nový hrdina, ktorého silou je mágia. S otvorenou mysľou a rozšíreným vedomím môže spochybniť realitu a zmeniť svoj osud.

Viac o téme: Doctor StrangeSám domaPelíšky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu