Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Posledné tohtoročné TV TIPY: Na toto sa môžete tešiť počas Silvestra a Nového roku

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Photo © Česká televize)

Rok 2020 sa blíži ku koncu. Na záver tu pre vás máme posledné TV TIPY, vďaka ktorým sa dozviete, na čo všetko sa môžete tešiť. Nechýba ani prehľad programov počas silvestrovského večera či množstvo noviniek, ktorými televízie otvoria rok 2021. Výber je len a len na vás!

PONDELOK 20:30 Jednotka - Vesničko má středisková

Môžete sa tu stretnúť so svojráznym a okúzľujúcim doktorom Skružným, šoférom družstevného nákladiaku Pávkom a jeho závozníkom, mentálne zaostalým Otíkom, ku ktorému sa Pávek chová k ako vlastnému, i keď mu chlapec vo svojej prostote pripravuje jeden problém za druhým. Osudy postáv sa preplietajú v komických a niekedy aj horkých epizódach "obaľujúcich" hlavný motív príbehu.

Českú hereckú scénu zasiahla smutná správa: Zomrel riaditeľ (†90) z kultového filmu

Pávek po viacerých nehodách odmietne jazdiť s mentálne zaostalým Otíkom, ale nakoniec predsa len nedokáže stáť bokom, keď "pražák" Rumlena, ktorý tu má chatu, zosnuje plán ako sa zbaviť Otíka Rákosníka. Riaditeľ podniku, kde Rumlena zastáva funkciu námestníka, prejaví záujem o kúpu Otíkovej chaty po rodičoch.

UTOROK 20:30 JOJ - Nevera po slovensky

Život lesných robotníkov je síce možno zdravý, ale aj trochu nudný. Všade samí chlapi alebo stromy. A títo chlapi sú v plnej sile. Niet sa čomu čudovať, keď sa príchod sezónnych robotníčok pre ne stane vítaným rozptýlením. Tento rok sa však neplánujú iba prizerať.

Síce sa nevyhnú veľkým ťažkostiam, ako vysvetliť svojim starostlivým ženám, prečo musia do lesa i v noci, ale raz sa dali na vojnu, tak musia niečo prekonať. A to ešte netušia, že nie sú sami. Ich šéf, horár, má totiž podobné plány... Lenže dievčatá ubytované v lesnej ubytovni nie sú tiež včerajšie...

STREDA 20:30 Jednotka - Veľký Gatsby

Veľký Gatsby sleduje príbeh budúceho spisovateľa Nicka Carrawaya, ktorý cestuje z amerického stredozápadu do New Yorku. Je jar 1922 a éra uvoľnených mravov, iskriaceho jazzu, nelegálneho obchodu s alkoholom a do nebies siahajúcich akcií. Nick si chce splniť svoj vlastný Americký sen a na burze zarobiť nejaké peniaze.

Umelecké nebo plače: Zomrel slávny herec a krstný syn Ernesta Hemingwaya... Jazdil na boboch aj rely

Usadí sa v susedstve tajomného zbohatlíka Jaya Gatsbyho, nedaleko svojej sesternice Daisy a jej aristokratického záletníckeho manžela Toma Buchanana. Nick sa v ich spoločnosti dostáva do pútavého sveta superbohatých, ich ilúzií, lásky a podvodov. Nick tak vydáva svedectvo o svete, v ktorom žije. Je to príbeh neprijateľnej lásky, neskaziteľných snov a vysokooktánovej tragédie, ktorý nastavuje zrkadlo našej modernej dobe a problémom.

ŠTVRTOK - Silvester

Viaceré televízne v posledný deň roku divákom odpremiérujú svoje vlastné programy. Jednotka už od 19:30 začne so Zlatými časmi, pokračovať bude silvestovské vydanie Milujem Slovensko a chýbať nebude ani Pumpa či Neskoro večer. Makríza v tradičnom čase (20:30) uvedie šou Dobre vedieť! a nasledovať bude nová Chart Show.

Na JOJ už tradične budete môcť sledovať Silvestrovské Inkognito, po ktorom až do polnoci bude pokračovať Všetko čo mám rád. Ak máte chuť na film, Doma prinesie filmy Všetko alebo nič a Líbáš jako Bůh, Dajto zase Útok na Biely dom a Svetovú vojnu Z. 

Posledné tohtoročné TV TIPY:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Pixabay)

PIATOK 20:30 Makríza - Zakliate pierko

Aninka žije na statku s dvomi nafúkanými sestrami, ktorým musí stále slúžiť. Jedného dňa ale nájde pierko, pomocou ktorého si privolá princa Vítka, zakliateho do vtáčej podoby. Keď zlé sestry zistia, že sa Aninka stretává s pekným mládencom, pierko jej vezmú, zničia ho a Vítek zmizne. Jediná možnosť, ako zlomiť Vítkove prekliatie, je nájsť ho v ďalekom svete. A tak sa Aninka vydáva na cestu, aby zachránila svojho milovaného.

Legendárny Samuel L. Jackson oslavuje narodeniny: Jeho vek by mu tipoval len málokto!

Jej spoločníkom sa stáva vodník, ktorého na začiatku putovania zachráni pred zlým sedliakom. Spoločne prežijú nielen veľa dobrodružstiev, ale aj zábavy. A aj keď vodnícke čary dokážu pomôcť Aninke uzdravovať chorých, ba aj sa obrániť pred lúpežníkmi, na vyslobodenie Vítka z pazúrov zlej princeznej Ebénie, bude Aninka potrebovať hlavne pravú lásku.

SOBOTA 20:30 Jednotka - Vykúpenie z väznice Shawshank

Andy Dufresne (Tim Robbins) je mladý úspešný bankár. Jeho život sa ale drasticky zmení, keď je krivo obvinený a usvedčený z vraždy svojej ženy a jej milenca. A tak putuje na dva doživotné tresty do väznice Shawshank. Všetky príkoria Andy prežíva mlčky, s tichým úsmevom, modrinami na tvári a s pocitom neviny v duši.

Po nejakej dobe sa začne kontaktovať s Redom (Morgan Freeman) a jeho kamarátmi. Andy svojim prístupom zmení život vo väznici, pretože v jeho vnútri horí plameň najsilnejší - viera a nádej.

NEDEĽA 20:30 JOJ - Captain America: Občianska vojna

Po udalostiach zaznamenaných vo filme Avengers 2: Vek Ultrona, sa pôvodný tím Avengers rozišiel a Steve Rogers preberá vedenie novopostaveného rovnomenného projektu, ktorý sa aj naďalej snaží chrániť ľudstvo. Dôjde však k ďalšiemu incidentu, v ktorom zohrajú Avengers nešťastnú úlohu. Politické tlaky vyústia do vytvorenia vládnej organizácie, ktorá má tím superhrdinov kontrolovať a riadiť.

To ich rozdelí na dva tábory. Jeden vedie Steve Rogers, ktorý bráni nezávislosť Avengers, aby mohli svoju úlohu plniť bez vládnych zásahov. Druhý vedie Tony Stark, ktorý nečakane zastáva myšlienku vládneho dozoru a zodpovednosti. Každý si tak musí vybrať svoju stranu.

Viac o téme: Vesničko má střediskováCaptain AmericaTv tipyVykúpenie z väznice ShawshankVeľký GatsbyNevera po slovenskyZakliate pierko
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu