Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

TV TIPY pre každého: Pripravte sa na napínavé krimi aj bláznivú komédiu

Superman
Superman (Zdroj: DC)

Bláznivá komédia, napínavé vyšetrovanie vraždy v luxusnom vlaku, dobrodružstvá so superhrdinom i čarodejníkmi či stretnutie so samotnou smrťou. Tento týždeň sa veru bude na čo pozerať.

PONDELOK‌ ‌20:30 JOJ Plus - Marley a ja

Čerství novomanželia Johna a Jenny sa rozhodli presťahovať z Michiganu na slnečnú Floridu. A keďže jedna zmena je málo, zabezpečili si aj roztomilého labradora Marleyho. Z malého drobčeka však v priebehu niekoľkých týždňov vyrastie päťdesiatkilový pes s nezničiteľným množstvom energie.


Mohlo by vás zaujímať: Bridgerton pobláznil divákov: Tieto 3 seriály sú podobné, ale oveľa lepšie!


UTOROK 17:30 Nova Cinema - Muž z ocele

Henry Cavill sa predstaví v úlohe Clarka Kenta a jeho alterega Supermana. Ako malý chlapec zistí, že má neobyčajné schopnosti mimozemského pôvodu. Neskôr sa preto vydáva hľadať pravdu o tom, odkiaľ prišiel a aké je jeho poslanie. Netrvá dlho a stane sa symbolom nádeje pre celé ľudstvo.

STREDA 20:35 JOJ - Vražda v Orient Exprese

Luxusná cesta vlakom z Istanbulu do Londýna sa razom zmení na napínavú záhadu. Príbeh filmu vytvoreného podľa knižnej predlohy od Agathy Christie opisuje osud trinástich cestujúcich, ktorí uviazli v luxusnom vlaku v snehových závejoch na Balkáne. Keď dôjde k záhadnej vražde amerického obchodníka, tak sa každý jeden z nich stáva podozrivým. Našťastie k pasažierom patrí aj jeden Belgičan s neobyčajne šikovnými mozgovými bunkami - Hercule Poirot.


Mohlo by vás zaujímať: Príbeh od Netflixu, ktorý otrasie každým: Ako sa žena vyrovná s neúspešným domácim pôrodom?


ŠTVRTOK 18:30 Film+ - Môj sused zabijak 2

Pokračovanie obľúbeného spojenia krimi a komédie prináša známeho nájomného zabijaka. Jimmy Tulipán Tudeski si žije pokojný život v Mexiku, ďaleko od niekdajších rušných aktivít. Aj to len vďaka tomu, že pred pár rokmi ho vyhlásili za mŕtveho. Jedného dňa sa však pri jeho dverách objaví zubár Nicholas, ktorým mu s údajnou smrťou pomohol, a oznámi mu, že mu manželku uniesla mafia. Zabijak na odpočinku našťastie nič nestratil zo svojich mimoriadnych schopností.

PIATOK 20:30 Markíza - Harry Potter a Tajomná komnata

Chlapec, ktorý prežil, nastupuje do druhého ročníka na čarodejníckej škole. Na Rokforte mu však podľa slov domáceho škriatka Dobbyho hrozí veľké nebezpečenstvo. Po príchode do školy sa skutočne začnú diať podivné veci, na stenách sú desivé nápisy a študentov prepadáva nejaký tajomný prízrak...


Mohlo by vás zaujímať: Milovaní Weasleyovci vyrástli: Aha, ako sa zmenili predstavitelia čarodejníckej rodiny


SOBOTA 21:40 JOJ - Divoká dvojka

Reese Witherspoon sa v úlohe snaživej policajtky má postarať o ochranu kľúčovej svedkyne v súdnom procese s vplyvným mafiánskym bossom. Týmto svedkom je príťažlivá vdova miestneho drogového dílera, ktorej postavu stvárnila Sofía Vergara. O túto netradičnú dvojicu sa začnú nielen najatí zabijaci, ale aj skorumpovaná polícia.

NEDEĽA 20:30 Doma - Zoznámte sa, Joe Black

Mediálny magnát Bill Parish má počas príprav na svoju oslavu zvláštny pocit. A oprávnene. V jedno rán dostane záchvat a stretne sa na chvíľu so smrťou. Neskôr ho smrť navštívi aj v reálnom tele, domov k nim príde Joe Black. Nie je to však ten istý Joe, do ktorého je zaľúbená Billova dcéra. Ten totiž ráno zahynul...

Viac o téme: Tv tipy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu