Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fantastické TV TIPY: Užite si filmy plné kúziel, mimozemských vojen i neuveriteľných dobrodružstiev

Harry Potter a Polovičný princ
Harry Potter a Polovičný princ (Zdroj: internet)

Superhrdinky, antihrdinovia, monštrá i čarodejníci. Tento týždeň sa fantázii medze nekladú. Nechajte sa zlákať fantastickými snímkami aj vy.

PONDELOK‌‌ 18:25 ‌Nova Cinema ‌-‌ Shrek

Ako lepšie začať týždeň, ak nie rokmi overeným animákom? Páchnuci zelený zlobor Shrek chce jediné - pokojný život vo svojom močiari bez toho, aby ho niekto otravoval. Bohužiaľ, lord Farquaad chce zo svojej krajiny vypudiť všetky rozprávkové bytosti a tie vidia útočisko práve v Shrekovej milovanej bažine. Keďže sa ich chce zbaviť a získať svoj pokoj naspäť, vydáva sa spolu s utáraným oslíkom na dobrodružnú cestu, aby zachránili princeznú Fionu. 

UTOROK 20:15 Dajto - Jednotka samovrahov

Môžu tí najhorší z najhorších zachrániť svet? Ktovie. Rozhodne sa však o to pokúsia. Skupinu tých najnebezpečnejších zločincov vláda vybavila tým najefektívnejším arzenálom, aby porazili záhadného nepremožiteľného nepriateľa. 


Mohlo by vás zaujímať: TOP seriály pre fanúšikov komiksov a superhrdinov: Tieto si určite nenechajte ujsť


STREDA 20:30 JOJ Plus - Victor Frankenstein

Príbeh o Victorovi Frankensteinovi, ktorému sa podarilo oživiť mŕtvu hmotu, nás presunie do storočia, kedy sa prebúdzala veda a objavovali sa nové technológie. Radikálny vedec Frankenstein chce spolu so svojím pomocníkom umelo vytvoriť život. Výsledok práce sa im však vymkne spod kontroly. Kým Igor si uvedomuje, ako hrozne sa to môže skončiť, Viktor chce pokračovať bez ohľadu na možné výsledky...

ŠTVRTOK 21:20 HBO - Birds of Prey

Mafiánska princezná, speváčka, policajtka a psychopatická exfrajerka Jokera. Podivné a neočakávané zoskupenie vznikne, keď si jeden z najobávanejších zloduchov Gothamu vezme na mušku mladé dievča Cass. Tá má toho síce na rováši dosť vecí, no proti jeho partičke nemá šancu. Ibaže by jej chceli pomôcť štyri hrdinky na čele s Harley Quinn.


Mohlo by vás zaujímať: Sú príťažlivé a nebezpečné: Superhrdinky vás pobláznia krásou aj schopnosťami


PIATOK 20:35 JOJ - Captain Marvel

Carol Danvers je nepochybne jednou z najmocnejších superhrdiniek sveta. A práve to, ako sa to stalo, ukazuje aj film Captain Marvel. Zem zasiahne vojna medzi dvoma mimozemskými rasami. A Danvers sa spolu s pár spojencami ocitá v jej strede.

SOBOTA 15:10 Markíza - Harry Potter a Polovičný princ

Návrat Voldemorta spôsobí v čarodejníckom chaos. Obe skupiny zbierajú k sebe ľudí, ale aj iné kúzelné bytosti. Dumbledor sústredený na prípravu poslednej bitky potrebuje rozlúsknuť dôležitý kľúč. S tým mu môže pomôcť len Harry Potter a nový učiteľ elixírov Horace Slughorn. Hoci nad trojicou priateľov stále visí nebezpečenstvo, musia riešiť aj iné problémy, napríklad vzťahy a elixír lásky...


Mohlo by vás zaujímať: Milovaní Weasleyovci vyrástli: Aha, ako sa zmenili predstavitelia čarodejníckej rodiny


NEDEĽA 20:00 Nova Cinema - Pán prsteňov: Návrat kráľa

Týždeň plný fantázie zakončíme poslednou časťou trilógie Pán prsteňov. Froda a členov Spoločenstva prsteňa čakajú záverečné prekážky na ceste za zničením prsteňa. Síce ho stačí len zaniesť do Mordoru, no také jednoduché to určite nebude.

Viac o téme: Harry PotterShrekBirds of PreySamovražedná jednotka
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu