Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Bohaté TV TIPY: Harry Potter vrcholí! Koniec týždňa bude patriť superhrdinom a letu na Mesiac

(Zdroj: Youtube)

Aj tento týždeň bude nabitý skvelými filmami. Vybrať si môžete z klasík, komédií či akcie. V piatok si vychutnáte predposledný deň Harryho Pottera a koniec týždňa sa bude niesť v znamení superhrdinov a letu na Mesiac.

PONDELOK 20:30 Markíza - Dospeláci

Komédia o piatich priateľoch a bývalých spoluhráčoch, ktorí sa zídu, aby vzdali poctu svojmu zosnulému basketbalovému trénerovi. Spolu so svojimi ženami a deťmi strávia víkend v dome pri jazere a prichádzajú na to, že zostarnúť neznamená nutne dospieť.

22:35 - Šéfovia na zabitie

Manažér Nick maká 12 hodín denne a strávi všetko, čo mu jeho psychopatický šéf nadelí, len aby dosiahol zaslúžené povýšenie. No vie, že to sa nikdy nestane. Zubný asistent Dale sa zo všetkých síl snaží udžať si sebaúctu a čelí čoraz nemravnejším návrhom doktorky Julie Harris. Účtovník Kurt sa práve dozvedel, že nový majiteľ továrne sa snaží zničiť jeho kariéru a plánuje vyhodiť toxický odpad na nič netušiacich obyvateľov. Čo môžete urobiť, keď je váš šéf psycho, nymfomanka alebo bastard? Výpoveď nie je riešenie. Tieto monštrá treba zastaviť.

UTOROK 20:30 JOJ Plus - Tri dni k slobode

Život profesora Johna Brennana prebieha pokojne až do tej chvíle, kým nezatknú jeho ženu Laru. Je obvinená z vraždy, ktorú nespáchala. John zostane sám na výchovu ich syna. Naďalej prednáša na univerzite a snaží sa udržať rodinu pohromade. Medzitým však usilovne pátra po každom dostupnom dôkaze, ktorý by dokázal nevinu jeho ženy. Po zamietnutí posledného odvolania začne mať Lara samovražedné sklony. John sa rozhodne pre jediné možné riešenie: pomôcť svojej žene ujsť z väzenia.

STREDA 20:15 Dajto - Pod rúškom noci

Amerika a búrlivé 20. roky minulého storočia. Probihícia umožňovala takmer každému s dostatkom ambícií a nervov získať moc a peniaze. Joe Coughlin je synom policajného dôstojníka a už dávno rezignoval na zákony i na prísne zásady svojho otca. S kumpánmi kradne peniaze a je len otázkou času, kedy sa jeho cesta skončí. Po nevydarenej lúpeži Joe síce prežije, ale musí ísť do väzenia. Po prepustení opúšta chladný Boston a začína nový život v slnečnej Tampe na Floride a buduje vlastnú sieť nelegálnej výroby a distribúcie rumu. Vlastný život s vlastnými pravidlami.

20:35 JOJ - Ja, knedlička

Willowdean Dicksonová je tínedžerka a dcéra bývalej Miss malého mesta v Texase. Mama jej hovorí "Knedlíček", pretože Will je trochu väčšia. Väčšinu detstva strávila Will so svojou tetou Lucy, ktorá jej vštepila lásku k piesňam Dolly Parton aj sebadôveru. Po smrti tety začína Will so svojou najlepšou kamarátkou posledný ročník strednej školy. Rozhodne sa prihlásiť do súťaže krásy, v ktorej je porotkyňou jej mama, aby dokázala, že aj dievčatá s nadváhou môžu súťažiť. Spôsobí tým šok celému mestu a prekvapí aj samu seba.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Diablov advokát

Úspechom zaslepený mladý právnik sa svojou egoistickou ambicióznosťou nevedomky dostáva do rúk samotného diabla. 

PIATOK 20:30 Markíza - Harry Potter a Dary smrti 1

Harry, Ron a Hermiona sa vydávajú na nebezpečnú misiu, aby našli a zničili Valdemortovu nesmrteľnosť. Musia nájsť ďalšie horcruxy. Spoliehať sa musia samy na seba. Tentokrát naokolo nebudú ich profesori, ktorí by ich chránili. Ohrozujú ich aj temné sily, ktoré sa ich snažia rozdeliť. Medzitým sa svet kúzelníkov stal nebezpečným miestom pre všetkých nepriateľov Voldemorta. Jeho sluhovia kontrolujú ministerstvo aj Rokfort, no to najcennejšie stále Temný pán stále nemá - Harryho Pottera.

SOBOTA 21:55 Dajto - Černí baroni

Vierohodná dobová atmosféra 50. rokov 20. storočia sa stala pre nás klasikou, ktorá nikdy nesklame. Komédia, ktorá vás presvedčí o tom, že aj na chmúrne stránky našej histórie je možné pozerať sa s nadhľadom a humorom. Čo bolo, to bolo... Major Terazky vedie svojich od prúseru k prúseru v ústrety svetlým zajtrajškom.

NEDEĽA 20:30 Markíza - Wonder Woman

Ešte predtým, než sa stala Wonder Woman, podstúpila princezná Amazoniek Diana tréning, ktorý z nej spravil neporaziteľnú bojovníčku. Vyrastala v chránenom ostrovnom raji až do doby, keď na ich ostrove havaroval americký pilot a začal rozprávať o masovom celosvetovom konflikte zúriacom okolo nich. Diana opúšťa bezpečný domov s presvedčením, že dokáže odvrátiť a zastaviť hrozbu. Bojuje po boku mužov vo vojne, ktorá má ukončiť všetky konflikty a postupne objavuje široký potenciál svojich nadprirodzených schopností a... svoj naozajstný osud.

20:35 JOJ - Gagarin: Prvý vo vesmíre

Životopisný príbeh Jurija Alexejeviča Gagarina priblíži nielen jeho slávny let z apríla 1961, ale aj jeho detstvo a osobný život. 12. apríla 1961 dvadsaťsedemročný Jurij Gagarin s kozmickou loďou Vostok 1 vzlietol do vesmíru, obletel Zem a po 108 minútach pristál. Stal sa hrdinom Sovietskeho zväzu, preslávil sa po celom svete a patrí medzi najznámejších kozmonautov všetkých čias. Na pozadí príbehu prvého letu človeka do vesmíru a jeho príprav sa vydáme aj do Gagarinovej minulosti. Spoznáme jeho detstvo, život stíhacieho letca, založenie rodiny aj prípravy na najvýznamnejší deň jeho života.

Viac o téme: Harry PotterWonder WomanČerní baroni
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu