Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Boj o budúcnosť sveta čarodejníkov i bizarná Stalinova smrť: Tieto TV TIPY si poriadne užijete

Harry Potter a Voldemort
Harry Potter a Voldemort (Zdroj: Warner Bros. Pictures)

Aj tento týždeň sa slovenské televízie nenechali zahanbiť a pre svojich divákov si pripravili množstvo zaujímavých filmov. My sme pre vás vybrali tie najzaujímavejšie. Dáte prednosť poslednej časti Harryho Pottera, bláznivej zaľúbenej komédii alebo satire o Stalinovej smrti?

PONDELOK 20:30 Markíza - Dospeláci 2

Hviezdna zostava filmu Dospeláci sa vracia (s niektorými zaujímavými novými prírastkami) na vaše televízne obrazovky. Letná komédia Dospeláci 2 zastihne Lennyho v pohodovej nálade potom, čo sa s rodinou presťahoval späť do mestečka, kde on i jeho priatelia vyrástli.

FOTO Angelina Jolie predáva svojho miláčika: Pozrite na tú nádheru, je jediný svojho druhu

Nikto z nich však netuší, že na dospelých aj ich potomkov sa rútia nečakané udalosti, ktoré so sebou prináša posledný deň školského roka. Skvelá a v prvom rade zábavná komédia je na začiatok týždňa skvelou voľbou. 

UTOROK 20:15 JOJ Cinema - Kuriér (2019)

Obávaný obchodník so zbraňami Ezekiel Mannings bol po rokoch deštrukčnej činnosti v podsvetí konečne chytený. Je umiestnený do domáceho väzenia v New Yorku, ale aj tak pokračuje v podnikaní. Ezekielov bývalý zamestnanec Nick Murch bol vzatý pod vládnej ochranu ako korunný svedok súdneho konania proti Mannings. Ten ale urobí všetko, aby proces zmaril.

Najme si zvláštneho kuriéra, neprekonateľnú jazdkyňu na motocykli a najlepšiu vo svojej profesii. Tá má nevedomky doručiť zásielku smrtiaceho plynu na utajenú adresu, kde chránia Nicka. Kuriérka zachráni jeho aj seba pred istou smrťou. Aby Nick mohol splniť to, k čomu sa zaviazal, kuriérka ho musí ochrániť a čeliť armáde bezohľadných najatých vrahov.

STREDA 20:35 JOJ - Megan a Rex

Snímka sa inšpirovala skutočným príbehom mladej príslušníčky námorného vojska Megan Leaveyovej, ktorej jedinečná disciplína a puto s vojnovým psom zachránili mnoho životov na vojenských misiách a počas nasadenia v Iraku. Mladá a znudená Megan Leaveyová si jedného dňa uvedomí, že ju doma nič nedrží a jej život potrebuje nejaký zmysel. Rozhodne sa narukovať k námornému vojsku.

Zomrela prvá manželka Alaina Delona: Vzťah s hereckým velikánom bol búrlivý! Detaily opísala v pamätiach

Preradia ju k jednotke vojenskej polície K9, kde má upratovať po psoch. Vo výcvikovom stredisku sa spriatelí s agresívnym psom Rexom a napokon dostane príležitosť, aby ho vycvičila na stopovanie a vyhľadávanie výbušnín. Všetko sa zmení počas vojenského konfliktu v Iraku, keď ich oboch zraní nečakaná explózia improvizovanej podomácky vyrobenej bomby v Ramadi.

ŠTVRTOK 20:15 JOJ Cinema - Stratili sme Stalina

Piateho marca 1953 umiera muž. Týmto mužom je Jozef Stalin. Po jeho skone vypuká v radoch jeho najbližších totálny zmätok a panika. Na to, čo nastane po skone veľkého vodcu, sa doteraz báli iba pomyslieť. Veď Lenin bol, je a bude vždy živý. Prečo by nemohol byť aj Stalin?

Začína boj o absolútnu moc nad komunistickou ríšou, ktorá do tejto chvíle patrila len a iba brutálnemu diktátorovi. O najvyšší post alebo aspoň o bezpečné miestečko pod ním sa bijú tí, ktorí sa za dobu Stalinovej krutovlády dokázali zbaviť akéhokoľvek vlastného názoru. 

PIATOK 20:30 Markíza - Harry Potter a Dary smrti 2

Prichádza posledné dobrodružstvo ságy o Harrym Potterovi. V tomto výpravnom finále eskaluje bitka medzi dobrom a zlom do otvorenej vojny čarodejníckeho sveta. Nikdy nebolo v stávke toľko ako teraz.

Paris Hilton oslavuje 40-tku: Z dedičstva najprv nemala nič, porno ju vyšvihlo na vrchol

Nikto už nie je v bezpečí. Je to ale Harry Potter (Daniel Radcliffe), kto možno bude musieť podstúpiť obeť najväčšiu, keď sa priblíži rozhodujúca bitka s Lordom Voldemortom. Tu sa všetko raz a navždy končí.

SOBOTA 20:35 JOJ - Môj dokonalý ex

Mladá Ally Darlingová sa vo svojom živote dostala do slepej uličky - nemá manžela, prácu ani život, aký si predstavovala. Ocitla sa na križovatke a premýšľa, či šťastie jej už dávno neprekĺzlo medzi prstami. Poslednou kvapkou je varovanie z bulvárneho článku, že ľudia, ktorí mali viac než dvadsať vzťahov, definitívne prešvihli svoju šancu na pravú lásku.

Ally mala už 19 milencov, a tým pádom je pred ňou posledný pokus nájsť pána Dokonalého. Vtedy jej napadne, že osudového muža musí hľadať medzi svojimi bývalými milencami. Čo keď ten pravý bol medzi nimi, len si to nevšimla? Pomoc pri hľadaní toho pravého jej ponúkne sexi sused Colin, ktorého otec bol policajtom a on po ňom zdedil detektívne sklony.

NEDEĽA 20:15 Dajto - Constantine

John Constantine sa narodil s unikátnym darom, možnosťou rozpoznať medzi ľuďmi démonov a anjelov. Anjeli a démoni nemôžu donútiť človeka robiť čo oni chcú, ale dokážu ľuďom našepkávať a spracovávať ich tak, aby sa dali ovládať ako bábky. Johnova úloha je chrániť ľudstvo pred démonmi a anjelmi a vždy keď porušia isté pravidlá, posiela ich do pekla.

Schopnosti, ktorými John disponuje, mu umožňujú chrániť ľudí, a navyše je aj nesmrteľný. O jeho schopnosti má záujem policajná detektívka Angela, ktorá odhalila duchovné bytosti pohybujúce sa po Zemi. S Johnovou pomocou ich chce vidieť, pretože verí, že tieto bytosti sú príčinou samovraždy jej sestry. 

Viac o téme: Harry PotterKuriérConstantineMôj dokonalý exDospeláciMegan a RexStratili sme Stalina
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu