Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Brutálne vyvrcholenie Marvel ságy, záhada pohoria Tribeč: Skvelé TV TIPY, ktoré vás pohltia!

Josh Brolin ako Thanos vo filme Avengers: Endgame
Josh Brolin ako Thanos vo filme Avengers: Endgame (Zdroj: Disney/Marvel Studios)

Začal sa nám nový týždeň a s ním vám prinášame vaše obľúbené TV TIPY. Tešiť sa môžete na vyvrcholenie 22 vzájomne prepojených filmov štúdia Marvel so snímkou Avengers: Endgame, ale i na komédie či slovenskú Trhlinu.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Rodina na prenájom

Paul-Andre je šarmantný a trochu nesmelý milionár v najlepších rokoch. Má všetko, po čom túži, okrem jednej maličkosti. Vlastnej rodiny. Rozhodne sa preto zaobstarať si ju, nech to stojí čokoľvek. Náhodou stretáva Violette, energickú slobodnú matku dvoch detí, ktorá sa musí poriadne obracať, aby uživila svoju rodinu a udržala si strechu nad hlavou. Paul-Andre sa nad ňou zľutuje a dá jej návrh, ktorý sa len ťažko odmieta. Zaplatí všetky jej dlhy za podmienky, že si bude môcť jej rodinu prenajať. Milionár sa tak ocitá v dome plnom chaosu, detí a každodennej reality. Prežije to?

UTOROK 20:30 JOJ Plus - Ten dvanásty

Z dvanásťčlenného tímu, ktorý je vycvičený k likvidácii nacistických strategických cieľov v Nórsku, prežije zradu iba jeden. Čaká ho ale najťažšia úloha jeho života. Musí zranený utiecť do Švédska cez nemilosrdnú severskú divočinu s prenasledovateľmi za chrbtom...

STREDA JOJ - Trhlina

Nezamestnaný absolvent vysokej školy Igor objaví záznamy výpovedí psychiatrického pacienta Waltera Fischera. Ten pred sedemdesiatimi rokmi záhadne zmizol v pohorí Tribeč, a keď sa po vyše dvoch mesiacoch rovnako záhadne objavil, mal na tele čudné popáleniny a zranenia. Bol dezorientovaný, nedokázal vysvetliť, čo sa mu stalo, už nikdy sa nespamätal. Igor pátra ďalej a s údivom zisťuje, že Fischerov prípad nie je ojedinelý - zmienky o tajomnom miznutí ľudí v tomto pohorí siahajú hlboko do histórie. Hrôzostrašných prípadov pribúda.

Igor s priateľkou Miou, konšpirátorom Andrejom a tvrdým skeptikom Dávidom prenikajú čoraz hlbšie do problematiky a odhaľujú skutočnosti, ktoré sú oveľa desivejšie než akákoľvek fantázia. Vyberú sa na výpravu priamo do tribečských lesov, kde zažijú udalosti, ktoré sa vymykajú ľudskému chápaniu. Spočiatku nevinné pátranie sa končí tragicky. Toto tajomstvo má totiž príšerne ostré zuby.

ŠTVRTOK 20:15 Dajto - Nerve: Hra o život

Vee Delmonico, študentka vysokej školy si málokedy nájde čas na niečo iné ako štúdium. Nič iné ju veľmi ani nezaujíma. Jej život sa však otočí naruby, keď sa od kamarátov nechá nahovoriť, by sa zapojila do populárnej online Hry o život. Vee sa rozhodne zaregistrovať sa len pre jednu jedinú stávku, čo sa zdá ako neškodná zábava.

Ale keď sa ocitne vo víre vzrušenie z adrenalínom nabitej súťaže, v ktorej sa jej partnerom stane neznámy cudzinec, hra začne naberať zlovestné obrátky. Musí plniť čoraz nebezpečnejšie úlohy a zrazu je v stávke omnoho viac, ako sa zdalo na začiatku.

PIATOK 20:30 JOJ - Avengers: Endgame

Štvrté pokračovanie série Avengers je strhujúcim vyvrcholením 22 vzájomne prepojených filmov štúdia Marvel. V príbehu o priateľstve a tímovej práci, bez ohľadu na rozdiely, hrdinovia nakoniec pochopia, ako krehká je naša realita, a že je potrebné podstúpiť obete za jej zachovanie.

SOBOTA 20:30 Markíza - Lúpež vo veľkom štýle

Traja dôchodcovia dúfali, že svoj život dožijú v pokoji a pohode. Spoločnosť, v ktorej pracovali takmer celý život, však zmrazila všetky dôchodkové platby a bola premiestnená do inej krajiny. Navyše, Joe dostáva list od banky, že mu do tridsiatich dní skonfiškujú dom, a hrozí mu, že sa spolu so svojou dcérou a vnučkou stane bezdomovcom. Ide sa informovať do banky, kde sa stane svedkom prepadnutia.

Ozbrojení a maskovaní lupiči sa ku všetkým, či už to sú zamestnanci, alebo zákazníci, správajú ako praví gentlemani. Tento zážitok ho privedie k nápadu, že by aj oni mohli vylúpiť banku. Keď Willie a Al konečne súhlasia, skúsia najprv vylúpiť obchod s potravinami. Akcia sa príliš nevydarí, a tak dôjdu k názoru, že potrebujú pomoc experta. Požiadajú obchodníka so zvieratami Jesusa. Vo výbere banky im pomôže správa, že ich dôchodok pripadne finančnému ústavu, kde všetci traja majú svoj účet.

NEDEĽA 20:35 JOJ - Súboj s rodinou

Zoznámte sa s outsiderom, ktorý zmenil pravidlá hry. Neuveriteľný skutočný príbeh úspešnej britskej wrestlerky, ktorá dobyla USA. Životopisný príbeh mladej britskej zápasníčky, ktorá vyrastá v bláznivej wrestlingovej rodine a získa šancu bojovať v americkej lige. 

Viac o téme: TV TIPYAvengers: EndgameTrhlinaTen dvanástyRodina na prenájom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu