Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

TV TIPY plné akcie: Začnite komédiou! Čaká vás napätie, slzy i vojnový koniec týždňa

(Zdroj: Youtube)

Tento týždeň bude plný akcie, napätia, no čaká nás aj dojímavý príbeh a odštartujeme skvelou komédiou. Okrem toho si môžete opäť vychutnať jeden z najlepších slovenských seriálov Za sklom.

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Z cudzieho krv netečie

Čo všetko sa vám môže stať, keď vám niekto ukradne totožnosť? A čo musíte podstúpiť, aby ste ju získali späť, zvlášť keď proti vám stojí úplne nevyspytateľná a bezohľadná kreatúra? Tvorcovia komédií Šéfovia na zabitie a Macík priviedli na svet ďalšieho neznesiteľného antihrdinu. Je trošku viac korpulentná a trošku viac kradne...

UTOROK 21:30 JOJ - Za sklom

Jeden z najúspešnejších slovenských seriálov je späť. Na Jojke si opäť môžete každý týždeň vychutnať tri série seriálu, ktorý sa nebál pustiť ani do témy vraždy Jána Kuciaka. V hlavnej úlohe sa predstaví Tomáš Maštalír a Ján Koleník. Parťáci Noro a Maxo v prvej sérii prisahajú vdove po ich kolegovi, že odhalia a usvedčia jeho vrahov. 

STREDA 20:00 HBO - Hobit: Neočakávaná cesta

Prvý diel trilógie ďalšej filmovej adaptácie od J. R. R. Tolkiena si vzal pod krídla oscarový režisér Peter Jackson. Všetky tri príbehy sa odohrávajú v Stredozemí 60 rokov pred Pánom prsteňov. Táto časť sleduje cestu hlavnej postavy Bilba Bublíka, ktorý sa ocitne na dobrodružnej výprave. 

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Mission: Impossible 3

Mission: Impossible a Tom Cruise. Dva pojmy, ktoré sa stali do určitej miery synonymom. Tajný agent Ethan Hunt, pre ktorého nie je splnenie žiadnej misie nemožné, sa vracia už po tretí raz. Moderný akčný film ponúka divákom okrem zvýšenej hladiny adrenalínu aj šikovnú zápletku s mnohými nečakanými zvratmi.

PIATOK Markíza 22:05 - 211: Volanie o pomoc

Dôstojníka americkej polície Mikea Chandlera čaká neľahká úloha. Keď sa pri rutinnej kontrole dôjde k bankovej lúpeže, musí sa postaviť presile dobre vycvičených a ozbrojených profesionálov.  

SOBOTA 20:30 Markíza - Obyčajná tvár

Film natočený na motívy bestselleru rozpráva fascinujúci a dojemný príbeh Augusta Pullmana. Vo chvíli, keď August, ktorý sa narodil v vadou, ktorá mu doposiaľ bránila navštevovať bežnú školu, nastupuje do piatej triedy miestnej školy, stáva sa tým najmenej pravdepodobným hrdinom. Auggieho mimoriadny osud všetkých spojí. 

NEDEĽA 20:35 JOJ - Bitka o Midway

Nečakaný japonský útok na Pearl Harbor zasadil Američanom ťažkú ranu. Ale mal to byť len začiatok. Ďalším cieľom Japoncov bola životne dôležitá americká základňa na atole Midway, kam plánovali vylákať celú americkú tichomorskú flotilu aj lietadlové lode z Pearl Harboru, aby ich všetky naraz zničili. Potom už by japonskej expanzii v Tichomorí nič nestálo v ceste. Napokon však všetko dopadlo inak. Bola to bitka, ktorá zvrátila priebeh vojny. 

Viac o téme: HobitJulia RobertsJán KoleníkTomáš MaštalírZa sklom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu