Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Skvelé TV TIPY na týždeň: Hotová filmová bomba! Čaká vás Rocky, Titanic a veľká dávka akcie

(Zdroj: Youtube)

Tento týždeň vás čaká poriadna dávka akcie i komédie. Od pondelka až do konca týždňa si máte z čoho vyberať. Sylvester Stallone sa predstaví vo voľnom pokračovaní Rockyho, Tom Cruise bude musieť bojovať s múmiou a spoznáte aj svojrázneho parížskeho policajta. Nebude chýbať ani legendárny Titanic či skvelé komédie.

PONDELOK 20:30 Dajto - Godzilla

Blíži sa epické znovuzrodenie ikonickej Godzilly, pôvodne vytvorenej japonskou spoločnosťou Toho. V tomto veľkolepom dobrodružstve od Warner Bros. Pictures a Legendary Pictures sa oproti sebe postavia svetovo najznámejšie monštrum a nenávistné bytosti, ktoré podporované ľudskou vedeckou aroganciou ohrozujú naše ďalšie prežitie.

UTOROK 20:30 JOJ Plus - Policajt z Belleville

Diplomacia? To mu nič nehovorí! Sebastian „Baaba“ Bouchard pracuje už dlhé roky ako policajt v Paríži. Jedného dňa za ním príde na návštevu dávny kamarát z Miami, aby ho varoval pred nebezpečným obchodom s drogami v jeho oblasti. Kým však Baaba zistí viac, jeho priateľa zabijú. Cesta za pomstou ho privedie späť do Miami, kde s pomocou miestneho a tak trochu bláznivého policajta Ricarda začína prípad sám vyšetrovať.

STREDA 20:00 HBO - Creed

Rocky Balboa, bývalý svetový šampión v ťažkej váhe, sa stane trénerom a mentorom Adonisa Creeda, syna svojho niekdajšieho súpera Apolla Creeda. Voľné pokračovanie boxerskej série o Rockym, ktorý spočiatku odmieta trénovať syna niekdajšieho sok a blízkeho priateľa, ukáže silu a odhodlanie a ponuku nakoniec prijme, pretože v mladom Creedovi objaví veľký talent.

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Hry o život: Skúška ohňom

V druhej časti filmovej série Hry o život sa Katniss Everdeen vracia domov po víťazstve v 74. Hrách o život spoločne s ďalším vyvoleným Peetou Mellarkom. Ako víťazi musia opäť opustiť rodiny a priateľov a vydať sa na okružnú cestu po všetkých krajoch Panemu. Počas návštev jednotlivých krajov Katniss vycíti, že sa neodvratne schyľuje k revolúcii. Kapitol má ešte stále moc pevne v rukách, čoho dôkazom sú prípravy na 75. Hry o život, ktoré rozhodnú o budúcnosti celého Panemu.

PIATOK 20:35 JOJ - Titanic

Loď, ktorú nemohlo nič na svete ohroziť. Jej meno bolo toho dôkazom. Najväčší parník na svete už čaká na svojcih cestujúcich. Od najbohatších mužov Ameriky až po stovky chudobných, ktorí s nádejou hľadia zoči-voči neistej budúcnosti. Iba päť dní však trvalo, kým sa americký sen zmenil na nočnú moru. Uprostred vôd oceánu čelia tisíce ľudí najväčšej dopravnej katastrofe v dejinách. Do skutočného príbehu vložil James Cameron jeden z najromantickejších príbehov Rose a Jacka, ktorý Kate Winslet a Leonarda DiCapria vyniesol na vrchol. 

20:40 Dvojka - Eva Nová

Herečka Eva Nová kedysi patrila medzi známe osobnosti socialistickej kinematografie. Kvôli kariére však úplne zanedbávala syna, ktorého nakoniec vychovala jej sestra. Potom, čo Evu opustil partner, známy filmový režisér, prepadla žena alkoholu a prišla o všetko. Dnes sa vracia z protialkoholickej liečebne a pokúša sa znovu začať.

SOBOTA 20:35 JOJ - Drsniačky

V tejto komédii sa stretnú dve vynikajúce komediálne herečky - Sandra Bullock a Melissa McCarthy. Zvláštna agentka FBI Sarah Ashburn a bostonská policajtka Shannon Mullins ani nemôžu byť odlišnejšie. Upätá Sarah pracuje v New Yorku a dúfa v ďalšie povýšenie. Je ambiciózna, talentovaná, inteligentná a má detektívne schopnosti ako Sherlock Holmes. Oproti tomu svojrázna Shannon vyrastala v uliciach Bostonu a vie strieľať rovno od boka. Zbraňou aj svojím ostrým jazykom. Tieto dve predstaviteľky zákona sa proste musia stretnúť. Problém je v tom, že ani jedna z nich o takúto spoluprácu nestojí. Jedna druhú by najradšej zabila. Ale šéf im to zakázal!

NEDEĽA 20:00 HBO - Creed II

Dvaja tréneri. Dvaja bojovníci. Jeden rozhodujúci boj. Pozrite si pokračovanie príbehu, v ktorom sa Rocky prekonal a trénoval sila svojho niekdajšieho nepriateľa v ringu Apollo Creeda. 

20:30 Markíza - Dvě nevěsty a jedna svatba

Marie je typická mestská singl dáma. Pracuje síce ako úspešná televízna moderátorka, ale vo vzťahoch má dar priťahovať iba hlupákov. Naopak, jej sestra Karolína už toho pravého našla a plánuje svadbu. A tak Marie prichádza za rodinou na návštevu do rodného mesta. Doma stretáva svoju dávnu lásku Jiřího. Počas niekoľkých okamihov je jasné, že ich stará láska ani časom nevyprchala. Celá vec má jeden háčik. Jiří je snúbencom jej sestry.

20:35 JOJ - Múmia

Pred dvetisíc rokmi sa v Egypte veľmi ambiciózna princezná Ahmanet chystá na prevzatie vlády v krajine po svojom otcovi a pre naplnenie svojho cieľa sa neváha spojiť s temnými silami a vykonávať veci, z ktorých tuhne krv v žilách. Za svoje činy bola potrestaná mumifikáciou zaživa a pochovaná tak, aby ju nikto nenašiel. O dvetisíc rokov neskôr sa v mieste jej večného odpočinku ocitli dobrodruh Nick Morton a archeologička Jenny Halsey. Tí nešťastnou náhodou objavili jej sarkofág.

Viac o téme: TitanicLeonardo DiCaprioTom CruiseSylvester StalloneRockyKate Winslet
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu