Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

TV TIPY plné akcie: Agentom potrápi hlavu žena, čaká vás aj film inšpirovaný skutočnosťou

(Zdroj: Facebook/This Means War)

Tento týždeň začne komédiou To bude boj, v ktorej dvom agentom potrápi hlavu jedna žena. Tešiť sa však môžeme aj na film inšpirovaný skutočným príbehom či na súboj proti robotom. Týždeň zakončí akčná hrdinka Wonder Woman.

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - To bude boj!

Dvaja špičkoví agenti CIA, Tuck a FDR Foster, sú kamaráti na život a na smrť. Samozrejme len dovtedy, kým sa obaja naraz nezbláznia do tej istej slečny - Lauren Scottovej. Karieristka Lauren Scottová je síce vo svojom pracovnom živote úspešná, ale jej ľúbostný život je jedna veľká katastrofa. Ako ľahko môže zo súboja o vysnívané dievča vzísť tretia svetová vojna?

UTOROK 20:30 Jednotka - Ako mama spáchala ozbrojenú lúpež

Laura opustila neverného manžela a sama vychováva dvoch synov. Nemá veľké nároky, napriek tomu sa však čoskoro ocitne v bludnom kruhu dlhov, z ktorého sa nevie vymaniť, ani keď si nájde ďalšiu prácu. Hrozí jej, že príde o všetko. Film je inšpirovaný skutočným príbehom ženy, ktorú dlhy dohnali k zúfalému činu. 

STREDA 20:30 Dajto - Útek z väzenia

Ray Breslin sa živí ako expert na infraštruktúru väzenských zariadení. Necháva sa v nich zatvárať a hľadá slabé miesta v zabezpečovacích systémoch, ktoré sú potom na základe jeho analýz odstraňované a zdokonaľované. Teraz ho čaká nová zákazka. Keď Raya dovezú na miesto, zisťuje, že väzenský komplex, v ktorom sa tentoraz ocitol, bol kompletne postavený na základe jeho doterajších poznatkov a pripomienok k zabezpečeniu väzníc.

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Ja, robot

V roku 2035 sú roboti súčasťou každej domácnosti a ľudia im dôverujú okrem paranoického detektíva Spooner. Čo by robotom zabránilo prevziať kontrolu nad spoločnosťou, keď je ľudstvo od ich existencie závislé? Alebo revolúcia už v tichosti prebehla?

PIATOK 20:35 JOJ - Kniha džungle

Do džungle sa však vracia tiger Šer Chán, obávaný vládca pralesa. Šer Chán, ktorý si nesie jazvy, spôsobené človekom, prisahá, že odstráni všetko, čo vníma ako hrozbu. Mauglí cíti, že musí opustiť džungľu, jediný domov, ktorý kedy poznal.

SOBOTA 20:30 Doma - Svadba mojej sestry

Workoholik Noah naplánoval týždennú dovolenku v odľahlom hoteli, ktorá vyvrcholí svadbou jeho sestry Justine. Noah a jeho sestra sa v priebehu rokov odcudzili a Justine dúfa, že si k sebe počas tohto týždňa s bratom opäť nájdu cestu.

NEDEĽA 20:00 Wonder Woman 1984

V novom príbehu žije Diana Princeová nepozorovane medzi obyčajnými smrteľníkmi. Hoci plne rozvinula svoje schopnosti, nevystavuje sa na verejnosti, ale venuje sa zbierke starovekých artefaktov a hrdinské činy vykonáva len tajne. Diana však čoskoro bude musieť zhromaždiť všetku svoju silu, múdrosť a odvahu, keď sa ocitne tvárou v tvár Maxwellovi Lordovi a Cheetah, ktorá oplýva nadľudskou silou a obratnosťou.

Viac o téme: Útek z väzeniaTo bude bojAko mama spáchala ozbrojenú lúpež
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu