Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Poriadne prekvapivé TV TIPY: Dojímavá romantika či mytologický príbeh s úplne novým rozmerom

(Zdroj: Facebook/Me Before You)

Tento týždeň vás čaká romantický príbeh dvoch ľudí, ktorí si k sebe hľadajú cestu, pričom jeden z nich rozmýšľa nad samovraždou. Ako dopadne ich milostná cesta? Tešiť sa tiež môžeš na mytologický príbeh Herkules, ktorý nadobudne úplne nový rozmer. Aj milovníci akcie si prídu na svoje, a to vo filme King Kong či Kontraband.

PONDELOK 20:30: Jednotka - Rivali

Populárny, charizmatický a príťažlivý britský playboy James Hunt už ani nemôže byť väčšmi odlišný od svojho súpera, rezervovaného a puntičkárskeho Rakúšana Nikiho Laudu. Ich rivalita sa začala na pretekárskej trati Formuly 3.Prichádzajú posledné preteky sezóny a obaja muži vedia, že k titulu nevedie žiadna skratka a nesmú si dovoliť žiadnu chybu. V tomto športe urobíte chybu a ste mŕtvi.

UTOROK 20:30: Dajto - Kontraband

Chris Farraday sa kedysi pohyboval za hranou zákona, keď pašoval tovar zo Strednej Ameriky do USA. Patril medzi špičku a v mafiánov vzbudzoval strach. Dokázal ale včas odísť. Bohužiaľ mladší brat jeho ženy sa rozhodol začať tam, kde Chris prestal. Chris sa ocitá pred ťažkou voľbou, buď nechá svojho švagra zomrieť, alebo sa vráti k tomu, čo kedysi vedel najlepšie - k pašovaniu. 

STREDA 20:30: JOJ Plus - Herkules

Klasický mytologický príbeh o Herkulovi dostáva úplne nový rozmer. Začína v momente, kedy Herkules splnil povestných dvanásť úloh, aby sa vykúpil zo svojich minulých hriechov. Žije vo vyhnanstve a živí sa ako žoldnier. O ich služby požiada samotný trácky kráľ a jeho krásna dcéra, ktorých krajinu neustále ohrozujú tyranskí bojovníci. Herkules pochopí, že svojmu osudu nemôže utiecť. Musí prijať svoj vlastný mýtus a stať sa opäť tým slávnym hrdinom, ktorým bol kedysi dávno.

ŠTVRTOK 20:30: JOJ Plus - King Kong

Skupina filmárov sa vydáva do Tichomoria hľadať legendárny ostrov, na ktorom podľa povestí kedysi žilo gigantické monštrum menom King Kong. Výprava tajomný ostrov naozaj nájde. Monštrum, o ktorom chceli natočiť hraný dokument, stále žije, dokonca spoločne s radou ďalších prehistorických monštier. Výprava sa tak mení na zápas o holý život.

PIATOK 20:50: HBO - Lockdown

Linda a Paxton, ktorí sa práve rozišli, sa ocitli v povinnej karanténe. Vzájomné spolužitie je pre nich nepredstaviteľnú výzvou, ale poézie a hektolitre vína ich nakoniec znova zvedú dohromady tým najprekvapujúcejším spôsobom.

SOBOTA 20:35: JOJ - Pred tým ako som ťa spoznala

Louise vie všeličo. Vie, že sa jej páči práca v bistre, a vie, že možno neľúbi svojho priateľa Patricka. Zato nevie nič o klasickej hudbe, nevie, že príde o miesto, a keby tušila, čo ju čaká, asi by prišla o rozum. Will vie, že po dopravnej nehode stratil chuť do života. Vie, čím bol kedysi, vie, že všetko sa mu teraz zdá nepodstatné, a presne vie, ako s tým skoncovať. Zato nevie, že Lou mu vtrhne do života ako náhla búrka. A ani jeden z nich nevie, že jeden druhého navzájom navždy zmenia.

NEDEĽA 20:30: Markíza - Materský cit

Život Lizzie poznamenala životná tragédia, keď jej čerstvo narodená dcéra Rosie zahynula pri požiari nemocnice. Udalosť sa stala pred siedmimi rokmi, ale žena stále smúti. Na narodeninovej oslave kamaráta svojho syna uvidí Lolu, malú sestru oslávenca. Lizzie je presvedčená, že Lola je jej stratená dcéra. Začne žiť ako v tranze, príde o zamestnanie a hrozí jej, že stratí aj syna. Nikto jej neverí, pretože sa po strate Rosie dlho liečila u psychiatra. Sú jej predpoklady iba výplodom jej fantázie alebo majú reálny základ?

Viac o téme: RivaliHerkulesKontrabandLockdown
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu