Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Osviežujúce TV TIPY, ktoré vám spríjemnia týždeň: Na svoje si príde každý

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Photo © Lionsgate, Fotka © Universal Pictures, Photo © Twentieth Century Fox Film Corporation)

Začal sa nám nový týždeň a my vám s ním tradične prinášame TV TIPY. Tešiť sa môžete na drámy, komédie, či obľúbenú animovanú rozprávku. Na svoje si tak prídu nielen muži milujúci akciu, ale aj romantické ženy a deti.

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Cez prsty

Linda a Pavla sú parťáčky, ktoré obetujú plážovému volejbalu všetko. Teda, skoro všetko. Mladšej Pavle tak trochu začínajú tikať biologické hodiny a s priateľom Hynkom chce čo najskôr otehotnieť. Staršia Linda, ktorá je slobodná a bezdetná, jej snahu nedokáže pochopiť. Najmä nie v situácii, keď sa im podarilo kvalifikovať na majstrovstvá Európy. Nakoniec všetko aj tak poriadne zamotá Jíra, svojský správca ihriska so zaujímavou minulosťou.

UTOROK 20:30 Dajto - V mene krvi

Mel Gibson sa vo filme predstaví tentoraz v úlohe bývalého člena motocyklového gangu Johna Linka, v súčasnosti majiteľa tetovacieho salóna. John však nie je len bývalý motorkár, ale aj opilec a narkoman. S pomocou kamaráta Kirbyho sa však snaží sekať dobrotu, čo mu ale nikdy dlho nevydrží. Keď sa Johnova šestnásťročná dcéra Lýdia, dostane do problémov s drogovými dílermi potom, čo je namočená do krádeže špinavých peňazí, rozhodne sa pre zúfalé riešenie - zavolá otcovi, s ktorým sa niekoľko rokov nevideli. Pod jeho ochranou však vidí najlepšiu šancu na prežitie. John spraví po čase prvú správnu vec a aj za cenu možného návratu do väzenia sa rozhodne svojej dcére pomôcť. Krvavá cesta môže začať...

STREDA 21:50 TV JOJ - Hriešny tanec

Frances Housemanová, prezývaná Baby, trávi s rodičmi leto v hoteli pre majetnejších hostí. Tu sa doteraz poslušná dcéra zoznámi nielen s divokým rytmom tanca, ktorý je konzervatívnymi hosťami považovaný za hriešny, ale aj s tanečným inštruktorom Johnnym Castleom. A keď Johnnyho tanečná partnerka Penny zistí, že je v druhom stave, a nemôže sa zúčastniť vystúpenia v susednom hoteli, súhlasí Johnny, že namiesto nej zatancuje s Baby. Začnú intenzívne trénovať a spoločné hodiny tanca ich natoľko zblížia, že ich vzťah prerastie v lásku. Naozajstnosť citov však musí prejsť radom ťažkých skúšok nielen na parkete, ale predovšetkým v ovzduší konzervatívnej morálky, ktorá ich vzťahu nepraje.

ŠTVRTOK 20.30 JOJ Plus - Oblivion - Nevedomí

Planéta Zem to má v roku 2073 spočítané. Drvivý útok mimozemskej civilizácie sa síce pred rokmi podarilo odraziť, ale prestala byť miestom pre život. Ľudia sa z nej odsťahovali a na jej povrchu zostalo len zopár technikov, ktorí z nej majú odčerpať zvyšné prírodné bohatstvo. Jedným z nich je aj Jack, ktorého vlastná zvedavosť privedie k šokujúcemu poznaniu. Jacka, ktorého na Zemi baví predovšetkým hľadanie artefaktov zanikajúcej ľudskej civilizácie, vyvedú z každodennej rutiny dve udalosti.

Tou prvou je núdzové pristátie vesmírnej lodi, ktorej jediná členka posádky vrdí, že ju s Jackom spája spoločná minulosť, bez toho, aby pre to existovalo racionálne vysvetlenie. Následne je Jack zajatý ilegálnou armádou operujúcou pod zemským povrchom, ktorej charizmatický vodca Beech toho o ňom viem viac, než on sám. Pod vplyvom týchto udalostí sa Jack rozhodne pozrieť na svet okolo seba inými očami a z toho, čo uvidí, mu nie je dvakrát dobre...

PIATOK 20:35 TV Joj - Tri billboardy kúsok za Ebbingom

Mildred Haynesovej zavraždili dcéru. A pretože sa vyšetrovanie už niekoľko mesiacov bezvýsledne vlečie, rozhodne sa konať. Pri vjazde do mesta vylepia na tri billboardy veľmi kontroverzné odkazy adresované váženému šéfovi miestnej polície. Týmto nezvyklým činom začína bitka medzi Mildred a zástupcami zákona. Keď sa do veci vloží ešte ďalší policajt, nevyzretý mamičkin chlapček so záľubou v násilie, súboj medzi miestnym policajným oddelením a osamelou, ukrivdenou a hlavne rozzúrenou bojovníčkou sa môže rozbehnúť na najvyššie obrátky.

SOBOTA 20:35 TV Joj - Ferdinand

Nina a Ferdinand sú najväčšie kamaráti pod španielskym slnkom. To by nebolo až tak výnimočné, keby Nina nebolo malé dievčatko a Ferdinand veľký býk. A to poriadne veľký býk. Narodil sa síce ako malé, pochabé teliatko, ale časom vyrástol o poriadny kus do výšky, do dĺžky aj do šírky. Nevedomí ľudia by ho mohli považovať za nebezpečné, zúrivé monštrum, lenže Ferdinand je, našťastie, ten najroztomilejší a najposlušnejší párnokopytník na svete, ktorý nadovšetko miluje kvety a nikdy by neublížil ani muche. Žiaľ, zároveň je tak nešikovný, že občas dokáže spôsobiť poriadnu katastrofu, a to najmä svojim desivým fyzickým proporciám.

Jedného dňa si Ferdinand neopatrne sadne na čmeliaka, ktorý ho pichne žihadlom a on sa divoko splaší. Celú udalosť vidia hľadači býkov pre zápasy v koride a rozdivočený Ferdinand ich svojím výkonom uchváti do takej miery, že ho okamžite chytia a odvezú. Ferdinand ale nechce s nikým zápasiť a túži sa vrátiť k svojej Nine. Našťastie sa spriatelí s tromi šikovnými ježkami, Unom, Dosom a Kvatrom (prosím, nepýtajte sa, kde je Tres). A keď sa k nim pripojí jedna koza a párik ďalších býkov, spoločne sa vydajú na dlhú cestu Španielskom. V pätách majú síce zopár prenasledovateľov, ale tí ich určite nemôžu zastaviť, snáď len trochu spomaliť.

20:30 TV Markíza - Stážista

Ben Whittaker, 70-ročný vdovec, ktorý zistí, že na dôchodku to nie je také, ako si vysníval. Chopí sa príležitosti a vráti sa späť do pracovného kolobehu ako praktikant online fashion stránky, ktorú vlastní Jules Ostin.

NEDEĽA 20:35 TV Joj - Mamma Mia! 2

Sophie Sheridanová na gréckom ostrove pripravuje znovuotvorenie hotela na pamiatku svojej matky Donny, ktorá v predchádzajúcom roku zomrela. Je nešťastná, pretože dvaja z jej potenciálnych otcov, Harry a Bill (Colin Firth, Stellan Skarsgård), nemôžu na oslavy prísť. Ani vzťah so Skyom (Dominic Cooper) nie je ideálny, pretože jej milenec je stále v New Yorku, radšej než s ňou trávi čas v práci a buduje si kariéru. Nazrieme do minulosti.

V roku 1979 mladá Donna (Lily Jamesová) spolu s Rosie (Alexa Daviesová) a Tanyou (Jessica Keenan Wynnová) absolvujú New College a plánujú precestovať celý svet. V Paríži sa Donna stretne s Harrym (Hugh Skinner), s ktorým síce strávi noc, ale na druhý deň ho opustí a odchádza do Grécka. Keď jej ujde loď na Kalokairi, stretne Billa (Josh Dylan), ktorý jej ponúkne odvoz na svojej lodi. Počas cesty pomôžu rybárovi Alexiovi (Gerard Monaco), aby sa včas dostal na pevninu a zabránil láske svojho života vydať sa za iného muža. Harry tajne sleduje Donnu až do Grécka, no nestihne ju dohnať, a tak len smutne sleduje, ako vyráža na cestu s Billom...

Viac o téme: Hriešny tanecTV TIPYStážistaV mene krviTri billboardy kúsok za EbbingomCez prstyFerdinand
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu