Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Prekvapivé TV TIPY: Baby šéf sa pokúsi splniť svoju misiu a Thor zistí, aké je to byť hrdinom

(Zdroj: Facebook/Lana Lynn, BOGA BAGI FILM)

Začal sa nám nový týždeň a my vám s ním tradične prinášame TV TIPY. Tešiť sa môžete na poriadnu dávku komediálnych filmov či obľúbenú animovanú rozprávku. Na svoje si prídu aj milovníci drámy či marveloviek.

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Tučné babenky 

Hrdinkou filmu je módna tvorkyňa Jazmin Biltmoreová, ktorá má plnšie tvary. S tým sa však nechce zmieriť, pretože nadváhu považuje za dôvod, prečo si nemôže nájsť partnera. Jazmin a jej moletnejšia kamarátka Stacey nevedia akceptovať.

UTOROK 20:35 JOJ - Logan Lucky: Miliónová lúpež 

Bratia Loganovci žijú v úplnom zapadákove. Nemajú peniaze, nemajú prácu a na krku majú rodinnú tradíciu smoliarov a "looserov", ktorá sa s nimi vlečie už takmer sto rokov. Jimmy Logan sa rozhodne konečne zatočiť kolesom šťastia a ukradnúť 14 miliónov dolárov počas najväčšieho a najslávnejšieho automobilového závodu v Amerike. Podarí sa mu to?

STREDA 20:00 HBO - Noví mutanti

V tomto napínavom, akciou nabitom filme na motívy komiksovej série Marvel sa päť mladých ľudí so zvláštnymi schopnosťami musí podrobiť liečbe na tajné inštitúcii. V nemocnici sa však začnú diať zvláštne veci. Pacientov ovládajú halucinácie a spomienky z minulosti. Nepotrvá dlho a ich mutanské schopnosti - a vzájomné priateľstvo - podstúpi skúšku, pri ktorej budú musieť zviesť bitku o to, aby vyviazli živí.

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Thor

Thor, mocný, avšak arogantný bojovník, je poslaný na Zem. Je to jeho trest za to, že kvôli nemu znovu vzplanula prastará vojna. Ale keď jeho rival pošle z Asgardu na Zem temné sily, Thor zistí aké to je byť skutočným hrdinom.

PIATOK 20:35 JOJ - Baby šéf

Toto výnimočné bábätko je rodený vodca.Baby šéf sa musí so svojimi pomocníkmi z BabyCorp vydať na špeciálnu misiu za záchranou rodičovskej lásky. A aby v boji proti konkurencii uspel, musí na svoju stranu získať aj svojho staršieho brata Tima.​

SOBOTA 20:30 Markíza - Popoluška zo supermarketu

Maya pracuje v miestnom supermarkete a márne čaká na povýšenie, pretože jej chýba toľko potrebný vysokoškolský diplom. Všetko sa rozhodnú vyriešiť jej priatelia a vďaka novej identite, ktorú pre ňu vytvoria, Maya získa pozíciu, o ktorej vždy snívala. Tým ale jej ťažkosti ale nekončia.

NEDEĽA 20:30 Dajto - Dannyho trinástka

Danny Ocean sa snaží starému priateľovi pomôcť, avšak Banks všetky jeho pokusy odhalí a zmarí. O šesť mesiacov neskôr sa z hotela stane jedna z najvýnosnejších nehnuteľností v meste a tak sa Danny a jeho parťáci zídu, aby vymysleli svoj ďalší geniálny plán. Do týmu sa pripojí aj bývalý Dannyho nepriateľ, majiteľ kasína Terry Benedict, ktorý urobí všetko pre zruinovanie Banksa.​

Viac o téme: ThorBaby šéf
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu