Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Skvelé TV TIPY na týždeň: Vráti sa Bridget Jones a okúzli vás aj Kapitán Amerika či Doctor Strange

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube)

Ani tento týždeň nebude núdza o skvelé filmy. Stačí si len vybrať. Na obrazovky sa vráti Bridget Jonesová, porzieť si môžete aj slovenské a české novinky a o vrchol týždňa sa postará Doctor Strange.

PONDELOK 20:30 Dajto - Ghost Rider

Je to už dávno, co hviezdny motorkársky kaskadér Johnny Blaze uzvarel zmluvu s diablom, aby tak dokázal ochrániť ľudí, ku ktorým má najbližšie - svojho otca a detskú lásku Roxanne. Teraz si však diabol prišiel vybrať svoj dlh.

UTOROK 20:35 JOJ - Dieťa Bridget Jonesovej

Utrpenie najväčšej smoliarky v dejinách neskončilo. Bridget Jonesová je stále bez chlapa. Ako názov tretieho diela slávnej série napovedá, tým hlavným problémom bude tento krát neplánované tehotenstvo. Taká vec dokáže vykoľajiť i životom ostrieľanú Bridget, zvlášť keď úplne netuší, s kým to dieťa počala.

STREDA 20:30 Dajto - John Wick

Vlúpať sa mu do domu, ukradnúť auto a zabiť milovaného psa, to sa skrátka nemalo stať. Strední zlodejíčkovia to nevedeli, ale ich bossovia v podsvetí áno. A musia konať. A tak, keď sa John Wick vydáva na svoju drsnú vendetu, stáva sa zároveň terčom svojich bývalých kolegov - nájomných zabijakov.

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Kapitán America: Prvý Avenger

Steve Rogers je idealistický mladík, ktorý rovnako ako drvivá väčšina jeho vrstovníkov túži vstúpiť do armády, aby mohol Amerike pomôcť zdolať nacistov, keď sa jeho krajina zapojí do Druhej svetovej vojny. Lenže nemá ani najmenšiu šancu, pretože nemá miery, je neduživý a jediným jeho predpokladom je tvrdohlavosť, s akou sa necháva opakovane vyhadzovať od odvodových komisií. Tá vo finále rozhodne o tom, že ho vyberú ako vhodného kandidáta pre unikátny vedecký experiment, ktorý má Amerike produkovať Supervojakov.

PIATOK 20:30 Markíza - Babovřesky 2

Letná komédia Zdeňka Trošku je úsmevným obrázkom zo života na súčasnej dedine, ktorá s nadhľadom a komediálnou nadsázkou, tak trochu v duchu Slunce, seno... sleduje kopiace sa nedorozumenia a zhody náhod, ktoré poriadne zamotajú hlavu jej obyvateľom. V príbehu nechýba láska, žiarlivost, závisť, intrigy a najmä vtipné okamihy, v ktorých sa niektorí z nás aj nájdu. Príbeh začína tam, kde prvý diel skončil...

SOBOTA 20:35 JOJ - Doctor Strange

Stephen Strange je špičkový neurochirurg. Jedného dňa pri ceste z práce dôjde k autonehode, po ktorej stratí všetok cit v rukách a na prácu chirurga musí zabudnúť. Dozvie sa o pacientovi, ktorý sa zázračne uzdravil v Káthmandu. Vydá sa tam, nájde sídlo poznanie Kamar-Taj a presvedčí Prastarú, aby ho prijala a učila, no nie je to také jednoduché.

NEDEĽA 20:30 Markíza - Lovenie

Tridsaťpäťročná Eliška práve prežila šok. Priamo od oltára jej utiekol ženích. Pretože všetky svoje úspory utratila za svadbu, nemá na bývanie. Nezávidenia hodnú situáciu vyrieši jej matka, ktorá Elišku nasťahuje do bytu svojho nového priateľa. Má to ale jednu vadu, býva tam jeho syn Richard. Ani len netuší, čo všetko to rozpúta.

20:35 JOJ - Piráti Karibiku: Salazarova pomsta

V ďalšom pokračovaní fantastických dobrodružstiev sa kapitán Jack, ku ktorému sa šťastena opäť raz nemilosrdne obrátila chrbtom, ocitá tvárou v tvár bande smrtiacich pirátskych duchov pod vedením strašného kapitána Salazara. Jackovou jedinou nádejou na prežitie je bájny Poseidonov trojzubec, ale ak má mať šancu ho nájsť, musí presvedčiť k spolupráci Carin Smythovú, geniálnu a krásnu astronómka, a Henryho, tvrdohlavého mladého námorníka a člena kráľovského námorníctva. Jedine s ich pomocou to dokáže.

Viac o téme: Doctor Strange
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu