Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Skvelé TV TIPY: Tešiť sa môže skutočne každý, nenechajte si ujsť obľúbenú rozprávku

(Zdroj: FB / HBO Latinoamérica, Tangled)

Tak tento týždeň si na svoje príde naozaj každý. Či už máte radi akciu alebo sa omnoho radšej pozriete na dobrú komédiu. Okrem toho si nenechajte ujsť ani obľúbenú rozprávku.

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Hrdina Max

Max je perfektne vycvičený armádny pes nasadený v Afganistane do predných línií. Potom, čo v akcii príde o svojho pána, je traumatizovaný Max poslaný späť do Spojených štátov. Jediný človek, ku ktorému si tú dokáže nájsť cestu, je Kylov brat Justin. Pri spoločnom riešení záhady, kedy zažijú viac napätia a nebezpečenstvo, ako je zdravé, sa medzi oboma rozvinie nečakané priateľstvo.

UTOROK 20:30 Markíza - Ta​xi 5

Sylvain Marot je parížsky superpolicajt, ktorý je prevelený do Marseille, kde je poverený úlohou dopadnúť gang talianskych lupičov. Spojí sily s Eddym, najhorším vodičom v meste, ktorý má ako jediný prístup k legendárnemu bielemu taxi.

STREDA 20:30 JOJ Plus - Skra​t

Mallory čoskoro príde na to, že ju podrazil niekto z kolegov. Zrazu je sama terčom vycvičených zabijakov, ktorí dokonale poznajú jej systém práce a vedia odhadnúť každý jej ďalší krok. Musí využiť všetky svoje skúsenosti z výcviku, aby pripravila dokonalú pascu, ktorá jej pomôže zachrániť si život, vrátiť sa domov k rodine a pomstiť sa všetkým, ktorí ju zradili.

ŠTVRTOK 20:30 Dajto - Smrtonosná zbra​ň 2

Policati Martin Riggs a Roger Murtangh sa púšťajú do boja proti pašerákom drog vedených juhoamerickým konzulom Ruddom. Ten sa policajtom len smeje, pretože on i jeho pištoľníci využívajú výhody diplomatickej imunity a sú tak pre policajtov značne nedosažiteľní. Z Riggsa sa znovu stane neľútostná smrtonosná zbraň, a tá sa zastaví až vtedy, keď budú všetci zločinci mŕtvi...

PIATOK 20:35 JOJ - Na​ vlásku

Keď sa očarujúci bandita Flynn schová v tajomnej veži, stane sa rukojemníkom krásne Rapunzel. Tá má hebké zlaté vlasy, dlhé neuveriteľných dvadsaťtri metrov! Tých dvoch čaká dobrodružstvo plné humorných príhod.

SOBOTA 20:00 HBO - Správny čas žiť

Vtipný a dojemný film o dospievaní oslavujúce priateľstvo, lásku a život. Snímka sa točí okolo Skye, energické dospievajúce dievčatá sužované nevyliečiteľnou chorobou, ktorá sa spriatelí s devätnásťročným hypochonder Calvinom. Calvin, ktorý sa bojí vlastného tieňa, pomáha Skye plniť jej výstredný zoznam úloh. Pritom sa učia čeliť a prekonávať vlastné obavy a nakoniec sa zamiluje do krásnej, ale zdanlivo nedotknuteľnej Izzy.

NEDEĽA 20:30 Doma​ - Miss špeciálny agent 2: Krásna a nebezpečná 

Agentka FBI Gracie Hartová sa stala po tom, ako zneškodnila atentátnika počas slávnostnej súťaže Miss Spojených štátov, senzáciou pre médiá. Vďaka tomu sa však už nemôže venovať svojej práci tajnej agentky a tak sa nechá prehovoriť, že bude štýlová tvár FBI v televíznej talkshow.​

Viac o téme: Na vláskuSkratTaxi 5
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu