Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Poriadne prekvapivé TV TIPY: Tešiť sa môžeš na najobľúbenejšiu komédiu, ale aj na horor

(Zdroj: TASR/Photo by Matt Sayles/Invision/AP)

Tak toto sú poriadne rozmanité TV TIPY. Na svoje si prídu azda úplne všetci. Milovníci komédie sa dočkajú najväčšej klasiky. Tešiť sa však môžu aj tí, ktorí milujú horory. Okrem toho sa mladá študentka zamiluje do svojho učiteľa a ešte omnoho viac.

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Slečna nebezpečná

Trochu bláznivá Stefanie Plumová je na tom biedne. Nemá prácu, nemá peniaze, nemá manžela a naviac, práve prišla aj o auto. Od svojho bratranca dostáva ponuku na prácu v jeho firme, ktorá chytá ľudí, ktorí sa nedostavili na súd. Jej prvým prípadom je Joe Morelli, šarmantný bývalý policajt obvinený z vraždy. Má to však jeden háčik - Morelli je jej kamarát z detstva.

UTOROK 20:30 Dajto - Da Vinciho kód

V Paríži bol zavraždený hlavný správca Louvru, Jacques Sauniére. Ešte než zomrel, stačil okolo seba naznačiť niekoľko symbolov a šifier. Policajný kapitán Bezu Fache povolá na miesto vraždy newyorského univerzitného profesora. V tomto filme sa začína  honba, v ktorej sa Robert so Sophiou stávajú zároveň hľadačmi legendárneho Svätého grálu, ale aj korisťou pre policajného kapitána a ešte niekoho - tajomnejšieho a mocnejšieho, niekoho, z koho má i samotný Vatikán husiu kožu.

STREDA 20:00 HBO - Vo štvorici po opici 3

Najskôr stratili ženícha v Las Vegas. Potom sa im podarilo to isté i s bratom nevesty. A tentokrát budú liečiť zlomené srdce po smrti najbližšieho. Šialenému Alanovi totiž zomrie otec a tak sa partička, ktorá takmer položila mesto hazardu na lopatky, vracia, aby mu vymyla mozog poriadnou dávkou alkoholu. Čo sa samozrejme zvrhne a odštartuje ďalšiu plejádu humorných situácií.

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Podoba vody

Zažite spojenie presahujúce slová. V prísne tajnom výskumnom laboratóriu v 60. rokoch si osamelá upratovačka vytvorí jedinečný vzťah s obojživelným tvorom, ktorého vedci držia v zajatí ako objekt výskumu. Nemá žena s ním.

PIATOK 20:30 Doma - Posadnutá učiteľom

Riley sa zúfalo snaží nájsť si priateľov potom, ako prešla na novú školu, kde je jej otec Chris učiteľom angličtiny. Keď sa zoznámi so samotárskou Kylou, čoskoro sa spriatelia. Riley v nej nájde dôvernú priateľku. Pevné priateľstvo sa ale vážne otrasie, keď Riley zistí, že Kyla je v skutočnosti posadnutá jej otcom. Podarí sa Kyle zviesť Chrisa a odstrániť všetkých, ktorí jej stoja v ceste? Alebo dokáže Riley zachrániť otca skôr, než bude neskoro?

SOBOTA 20:30 JOJ Plus - Marťan 

Pred šiestimi dňami sa astronaut Mark Watney ako jeden z prvých ľudí prešiel po Marse. Teraz ale asi bude prvým človekom, ktorý tam zomrie. Marka a jeho kolegov zastihla prašná búrka a on v nej skoro zomrel. Má k dispozícii len obmedzené zásoby. Musí nájsť spôsob, ako vyslať signál na Zem, že je nažive. V tom momente, keď sa mu to konečne podarí, začne NASA a medzinárodný tím vedcov neúnavne pracovať, aby dostali toho ,,Marťana".

NEDEĽA 20:35 JOJ - Mission: Impossible - Fallout

Keď sa misia s cieľom zabezpečiť ukradnuté plutónium príšerne zvrtne, sú Ethan Hunt aj členovia jeho tímu nútení nadviazať strategické partnerstvo s vražedným agentom CIA Augustom Walkerom a zabrániť atómovému útoku.

Viac o téme: Vo štvorici po opici 3
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu