Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Bohaté TV TIPY: Deadpool sa vráti v plnej sile! Nebudú chýbať ani rýchle autá či tajomný Účtovník

Deadpool
Deadpool (Zdroj: profimedia)

Aj tento týždeň bude plný skvelej zábavy, pokračovaní legendárnych akčných filmov i komédií a nebude chýbať ani poriadna dráma. Či sa radšej bavíte, bojíte, alebo máte radi akciu, určite si budete mať z čoho vybrať.

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Most špiónov

Svet na oboch stranách železnej opony sa prepadá do šialenej paranoje. Ubehlo už viac ako desať rokov od porážky nacistického Nemecka a ľudstvo ohrozuje studená vojna. Napätie medzi USA a ZSSR je skoro hmatateľné. Dokázal by jediný človek zastaviť svetovú vojnu? Príbeh inšpirovaný skutočnými udalosťami z čias studenej vojny v hlavnej úlohe s Tomo Hanksom. 

UTOROK 21:40 Joj - Rýchli a zbesilí 4

Automobilový pretekársky gang Dominica Toretta (Vin Diesel) sa zabáva v Dominikánskej republike a počas divokej jazdy kradne benzín z idúceho konvoja cisterien. Stratený syn Torettovho gangu Brian O´Conner (Paul Walker) zostal verný policajnému odznaku a pôsobí v Los Angeles ako agent v utajení. Znova budú revať motory, pneumatiky trhať asfalt a preleje sa aj zopár litrov krvi. Táto jazda nebude pre padavky!

STREDA 20:30 Dajto - Účtovník

Christian (Ben Affleck) je matematický génius, ktorý má lepší vzťah k číslam než k ľuďom. Pod zásterkou malomestskej účtovníckej kancelárie, pracuje ako nezávislý účtovník pre niekoľko najnebezpečnejších zločineckých organizácií na svete. S postupným sťahovaním slučky zo strany oddelenia pre boj s organizovaným zločinom ministerstva financií, prijme legálneho klieta. Čím viac odkrýva účtovné záznamy a približuje sa k pravde, tým viac začína stúpať počet mŕtvych...

ŠTVRTOK 20:30 Dajto - Dannyho dvanástka

Hlavnými hrdinami voľného pokračovania úspešnej lupičskej komédie je opäť Danny Ocean a jeho komlici. Uplynuli už tri roky odvtedy, ako Dannyho partia vykradla súčasne tri kasína v Las Vegas. A Danny Ocean má ďalší geniálny plán. 

PIATOK 20:35 JOJ - Volanie divočiny

Dobrodružný príbeh odvážneho psa a jeho nového priateľa počas zlatej horúčky na Klondiku, nakrútený na motívy slávneho románu Jacka Londona. V hlavnej úlohe sa predstaví Harrison Ford. 

SOBOTA 21:30 HBO - Deadpool 2

Pripravte sa na druhý príchod Wade Wilsona alias Deadpoola. V pokračovaní čiernej komédie sa musí vyrovnať so stratenou láskou a príchodom muža, ktorí chce zmeniť svoju minulosť i budúcnosť. 

NEDEĽA 20:30 Markíza - Miliónový hurikán

Súčasný a bývalý policajt bojujú so zlodejským gangom, ktorý chce počas obrovského hurikánu ukradnúť z evakuovanej budovy cenné obrazy.

Viac o téme: Ben Affleck DeadpoolVolanie divočinyÚčtovník
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu