Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Najnovšie TV TIPY: Tešte sa na kultové filmy, ktoré nás nikdy neomrzia, i snímky posledných rokov

(Zdroj: Repro foto YouTube/Totalfilm.cz)

Začal sa nám nový týždeň a my vám s ním tradične prinášame vaše obľúbené TV TIPY. Tešiť sa môžete predovšetkým na kultové filmy, ktoré nikdy neomrzia, ale aj na snímky posledných rokov.

PONDELOK 20:30 Jednotka - Babička v mrazničke

Claudia má finančné problémy a prežíva len vďaka podpore svojej babičky. Keď pani jedného dňa náhle zomrie, vymyslí plán, ako aj naďalej poberať jej dôchodok. Práve vtedy sa však do nej zamiluje nepodplatiteľný príslušník daňovej polície a na scéne sa objaví aj vdovec, ktorý po smrti svojej manželky túži konečne sa dať dohromady so svojou dávnou láskou - Claudiinou babičkou.

UTOROK - 20:30 Dajto - Ohnivý kruh

Z mora sa vynoria obrovské príšery Kaiju a pustia sa do vojny s ľudstvom, ktorá si vyžiada milióny životov a ľudstvo na roky zaťaží. Pre boj s Kaiju bola vyvinutá špeciálna zbraň: masívni roboti nazvaní Jaegers, ktorí sú simultánne ovládaní dvomi pilotmi, ktorých mozgy sú prepojené neurálnym mostom. Lenže aj títo roboti sa tvárou v tvár nezničiteľným Kaiju zdajú byť takmer bezmocní.

Na pokraji porážky nakoniec sily brániace ľudstvo nemajú inú možnosť než obrátiť svoju nádej smerom k dvom nečakaným hrdinom: bývalému pilotovi a neskúsenému nováčikovi (Rinko Kikuchi), ktorí sa dajú dohromady, aby spoločne riadili slávneho, avšak zároveň zjavne zastaraného Jaegera. Spoločne budú čeliť hroziacej apokalypse.

STREDA 20:30 JOJ Plus - Pre balík peňazí

Príbeh profesionálneho bankového lupiča, ktorý chce kvôli láske zanechať svoj doterajší život a ukradnuté peniaze vrátiť štátu. Zapletie sa však do konfliktu s dvomi skorumpovanými agentmi FBI, ktorí ho plánujú o peniaze obrať. Nie je však nič nebezpečnejšie než poctivý zlodej, ktorého falošne obvinili a musí sa brániť. Profesionálny zlodej Tom ukradol z malých bánk viac než deväť miliónov dolárov, ale nikto nikdy nevidel jeho tvár. Jeho identita zostáva záhadou. Nič netrvá večne a Tom sa zamiloval, keď našiel ženu svojho života. Kvôli nej je ochotný vzdať sa svojho dobrodružného života a začať odznova.

Rozhodne sa prihlásiť FBI a vrátiť všetky peniaze štátu výmenou za nižší trest. Jeho úsilie však prekazia dvaja mladí bezohľadní agenti a on musí opäť utiecť, tentoraz pred falošným obvinením. Tom je skúsený profesionálny zlodej, ale city k svojej novej láske Annie ho prinútia zanechať zločinecký život a odčiniť staré hriechy. Predovšetkým nechce budovať svoj vzťah s Annie na klamstvách. Rozhodne sa prihlásiť FBI a odovzdať ukradnuté peniaze štátu výmenou za dohodu a čistý trestný register.

Keď zavolá na miestnu pobočku FBI, aby sa priznal a dohodol si stretnutie, agenti Baker a Meyers si myslia, že ide len o žart. Namiesto seba pošlú svojich podriadených Nivensa a Halla. Obaja mladí agenti sú šokovaní, keď zistia, že Tom je skutočný bankový lupič, a v jeho ukradnutých peniazoch vidia svoju vlastnú príležitosť - voľnú vstupenku do lepšieho života. Poctivý zlodej Tom sa znova ocitne na úteku, tentoraz pred falošným obvinením dvoch skorumpovaných agentov. Tak sa začína hra na mačku a myš, v ktorej sa dobro a zlo neustále prepletajú.

ŠTVRTOK 20:30 JOJ Plus - Indiana Jones a chrám skazy

Archeológ a dobrodruh Indiana Jones našiel pre čínskeho zločinca Laoa relikvie – pozostatky mandžuského cisára Nurhačiho. Lao Che však nedá Indianovi sľúbený diamant, ale pokúsi sa ho otráviť. Indiana utečie s Laovou milenkou Willie a pri úteku mu pomáha malý Číňan Shorty. Podarí sa im uniknúť z padajúceho lietadla a dôjdu do indickej dedinky, ktorú postihlo nešťastie – maharadža z Pankotu odniesol posvätný kameň, ktorý dedinu chránil.

Indiana Jones s Willie a Shortym ide do paláca a zistí, že sa tu konajú kruté obrady sekty Thugov s ľudskými obeťami. V bani pod palácom fárajú deti, odvlečené z dediny, a hľadajú ďalšie Šankrove kamene, ktoré sú tam údajne ukryté. Indiana chce kamene získať, ale chytia ho a donútia vypiť krv bohyne Kálí a stane sa nevedomým otrokom kultu, ktorý sa chystá obetovať Willie...

PIATOK 20:35 TV JOJ - Alita: Bojový anjel

Strhujúci príbeh o nádeji a predurčení sa odohráva v dystopickej budúcnosti. Kyborg Alita sa prebudí v neznámom svete a pátra po svojom pôvode a poslaní. Postapokalyptická budúcnosť, svet zničený technologickou katastrofou. Vedec nájde a opraví kyborga so srdcom a dušou dospievajúceho dievčaťa, ktoré v sebe objaví mimoriadne smrtiace schopnosti a hľadá svoje skutočné poslanie. Rok 2563, tristo rokov po Zániku. Mladá Alita sa prebudí bez spomienok na to, kto je, v realite, ktorú nepozná. Ujme sa jej súcitný vedec Dr. Dyson Ido, ktorý spozná, že Alita je zničený kyborg, ktorý vo svojej umelej schránke skrýva srdce a dušu dospievajúceho dievčaťa s pozoruhodnou minulosťou.

Zatiaľ čo sa Alita učí orientovať v novom živote a zradných uliciach Iron City, kyberdoktor Dyson Ido sa ju snaží ochrániť pred jej záhadnou minulosťou. Jej novým priateľom sa stane sympatický a ostrieľaný mladík na motorke, Hugo. Pomáha Alite získať stratené spomienky a zoznamuje ju so životom ich vrstovníkov. Vo chvíli, keď ju začnú prenasledovať smrtiace a skorumpované sily, ktoré riadia mesto, objaví Alita v sebe objaví kľúč k svojej minulosti - odhalí svoje jedinečné bojové schopnosti, ktorými by dokázala poraziť tých, čo dnes vládnu. Z obyčajného kyberdievčaťa sa stane bojový Anjel, ktorý spozná svoje poslanie. Ak sa jej podarí zvíťaziť nad silami zla, môže zachrániť svojich priateľov, ich rodiny aj súčasný svet, ktorý si zamilovala.

SOBOTA 20:30 JOJ Plus - Gladiátor

Rímsky generál Maximus opäť priviedol svoje légie k víťazstvu. Vojna je vyhraná a on sníva o domove. Neželá si nič iné, ako vrátiť sa k žene a svojmu synovi. Umierajúci vládca Marcus Aurelius má však pre neho ešte jednu úlohu. Žiada, aby sa generál ujal vlády. Commodus, dedič trónu, žiarli na vládcovu priazeň k Maximusovi a nariadi jeho popravu, vrátane rodiny. Maximus unikne smrti o vlások, ale ťažko zraneného ho zachránia otrokári. Dostane sa do gladiátorskej školy a v aréne jeho sláva zo dňa na deň rastie. Prichádza do Ríma, aby pomstil vraždu svojej ženy i syna a zabil nového cisára - Commodusa. Spoznal, že jediná moc, silnejšia ako tá vládcova, je vôľa ľudu.

NEDEĽA 20:30 TV Markíza - Ostreľovač

Hrdinom Ostreľovača je elitný sniper, ktorý sa ocitne v nezávideniahodnej situácii, keď je obvinený z pokusu o atentát na amerického prezidenta. V nerovnom súboji jedinca proti systému sa Mark Wahlberg vydáva v stopách osamelých bojovníkov, ktorí museli zužitkovať všetky svoje schopnosti k tomu, aby v tejto vopred prehranej hre prežili a zvíťazili.

Viac o téme: TV TipyOstreľovačOhnivý kruhGladiártorIndiana Jones a chrám skazy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu