Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najnovšie TV TIPY: Tešiť sa môžeš na najznámejšie rozpávky, ale aj na komédiu

(Zdroj: Youtube)

Tento týždeň vás čaká poriadne veľa úžasných rozprávok, ktoré musí rozhodneť každý vidieť. Tešiť sa tak môžete na klasický Madagaskar alebo Mulan. Okrem toho si nenechajte ujsť ani výbornú komédiu Manžel na skúšku.

PONDELOK 20:30 JOJ Plus - Madagaskar

Nasledujúca rodinná komédia je príbehom štyroch rozmaznaných zvieratiek zo ZOO v newyorskom Central Parku, ktoré už netúžia po tom, aby sa vrátili do divočiny. Lev Alex je kráľom tejto mestskej džungle a v ZOO je hlavnou atrakciou. Spolu so svojím najlepším priateľom - zebrou Martym, žirafou Melmanom a hrošicou Glóriou žijú po celý svoj život v pokojnom zajatí. Čo sa však stane, keď sa dostanú do divočiny?

UTOROK 20:30 Dajto - Krotitelia duchov

Tridsať rokov po tom, čo Krotitelia duchov ovládli svet, sa obľúbená značka vracia. Režisér Paul Feig prichádza so sviežou, akciou nabitou komédiou plnou veľkolepých vizuálnych efektov. Tešiť sa môžete na jedny z najlepších amerických komičiek.

STREDA 20:35 JOJ - Manžel na skúšku

Rozmaznaný, sebecký a nechutne bohatý playboy Leo poníži Kate, keď ju nevyplatí za upratovanie svojej výletnej jachty. Po nočnej párty na svojej lodi boháč spadne cez palubu a ráno sa prebudí na pláži s totálnou stratou pamäti. Nepozná ani svoju identitu. Kate sa rozhodne využiť jeho amnéziu a dá mu poriadnu príučku. Ako to dopadne?

ŠTVRTOK 20:00 HBO - Povolanie môjho otca

Emilovi je 12. Jeho otec je hrdina. Tvrdí, že je majstrom v jude, parašutistom, futbalistom a dokonca osobným poradcom generála de Gaulla. Teraz chce zachrániť francúzske Alžírsko! Fascinovaný a hrdý Emile sprevádza otca na veľmi nebezpečných misiách - sleduje, špehuje, posiela tajné listy. Emile prísne dbá na dodržiavanie rozkazov. Do svojho tajného boja dokonca naverbuje nového spolužiaka Lucu. Ale čo keď sú všetky otcove dobrodružstvá vymyslené a pre deti príliš nebezpečné?

PIATOK 20:35 JOJ - Mulan

Keď cisár Číny vydá nariadenie, že jeden muž za rodinu musí slúžiť v cisárskej armáde na obranu krajiny pred nájazdníkmi zo severu, Hua Mulan, najstaršia dcéra cteného bojovníka, zaujme miesto svojho chorého otca.

SOBOTA 20:30 Doma - Ladíme 

Zabudnite na muzikály zo strednej, tu ste niekde inde. Spieva sa tu ako o život.Ladíme! je komédia plná dobrej muziky, aká tu už dlho nebola. Nesnaží sa spoliehať iba na netradičné prerábky svetových hitov, rovnako dôležité sú pre ňu dobrý príbeh a sympatickí hrdinovia z "mäsa a kostí". 

NEDEĽA 20:30 Markíza - Lovci

Bojom zocelená žoldnierka vedie tím vojakov na odvážnej misii zachrániť rukojemníkov v odľahlej časti Afriky. Samantha O'Harová je žoldnierka, ktorá vedie skupinu vojakov na ich odvážnej misii zachrániť rukojemníkov v odľahlej časti Afriky. Misia sa však nepodarí a tím uviazne v divočine, kde musia bojovať o prežitie nielen proti neľútostným miestnym povstalcom, ale odrážať aj útoky rozzúrenej svorky krvilačných levov.

Viac o téme: Madagaskar
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu