Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bohaté TV TIPY: Začína sa najdrsnejšia reality šou Survivor! Čaká vás aj neuveriteľný útek z väzenia

(Zdroj: TV Markíza)

Aj tento týždeň bude z čoho vyberať. Nebudú chýba komédie, akcia a v utorok odštartuje najdrsnejšia reality šou Survivor Česko & Slovensko. Koniec týždňa bude patriť Danielovi Radcliffovi, ktorého uvidíme nielen ako Harryho Pottera.

PONDELOK 20:30 Joj Plus - Nejako sa to komplikuje

Romantická komédia o tom, že láska kvitne v každom, aj zrelom veku, a že rozvodom sa nič nekončí, ba práve naopak, iba sa začína. V hlavných úlohách uvidíte skvelú Meryl Streep, Aleca Baldwina a Stevea Martina. 

UTOROK 20:30 Markíza - Survivor Česko & Slovensko

Najdrsnejšia reality šou je konečne tu! Vysielanie sa muselo kvôli koronavírusu medzi súťažiacimi odložiť, no už je všetko v poriadku a drsná šou sa môže začať. Súťažiť budú známe i neznáme osobnosti. V reality šou budú proti sebe bojovať dva tímy, ktoré pôjdu tvrdo proti sebe. Ide totiž o postup a boj o najrôznejšie ceny vo veľmi náročných súťažiach. Víťaz si odnesie 100-tisíc eur. Súťažiaci si budú musieť poradiť nielen so svojími súpermi, nehostinnou tropickou džungľou, nedostatkom potravy a fyzicky náročnými úlohami, ale aj sami so sebou. Aby prežili, budú si musieť vlastnoručne postaviť bezpečné prístrešie, zaistiť si jedlo a vodu a naučiť sa zakladať a udržiavať oheň. 

STREDA 20:30 Joj Plus - Temné spomienky

V Amerike po 2. svetovej vojne žena, ktorá so svojím manželom obnovuje svoj život na predmestí, unesie svojho suseda a hľadá pomstu za ohavné vojnové zločiny, o ktorých sa domnieva, že na nej spáchal. Pokojná štvrť. Smrtiaca minulosť.

ŠTVRTOK 20:00 HBO - Les: Vidím ťa všade

Sedem príbehov. Sedem zdanlivo banálnych rozhovorov, ktoré však naberajú na intenzite a naliehavosti. Sedem psychologických rozborov každodenných situácií, ktoré tvoria antropologickú mozaiku dnešnej spoločnosti. Starý otec mlčí - je ešte nažive? Muž hovorí so skriňou - ale prečo? Neprítomní ľudia sa ako duchovia vkrádajú do životov a rozhovorov párov a rodín. Les – vidím ťa všade je návratom i odpoveďou k Fliegaufovej prvotine, ktorá so surovými dokumentaristickými postupmi rozoberá povahu ľudského bytia.

20:30 Joj Plus - My dvaja a magor

Snáď každý má nejakého šialeného kamaráta, ktorého neuveriteľné počiny bývajú ideálnou témou večierkov. Na takých exotoch je však nepríjemné, že na nich z času na čas môžete natrafiť a nedobrovoľne sa stať súčasťou ich príbehu. A niekedy to môže bolieť. Podobne neuveriteľným magnetom na katastrofy najrôznejšieho druhu je aj Dupree, hlavný hrdina čierne ladenej romantickej komédie My dvaja a magor.

PIATOK 20:30 Dajto - Križovatka smrti 2

Ambiciózny detektív a zároveň hlavný inšpektor Lee je pýchou hongkongskej polície. Je tvrdým a húževnatým policajtom, ktorý prejaví svoju perfektnú znalosť bojových umení až v momente, keď jeho protivníka delí od stretu so zemou iba pár sekúnd. Vyniká dokonalým zmyslom pre disciplínu, vlastnosťou, ktorú na ňom nemôže vystáť jeho kolega, detektív z Los Angeles James Carter. Pozrite si pokračovanie komickej policajnej dvojice, ktorá bude opäť riešiť nebezpečných zločincov.

SOBOTA 20:30 Markíza - Harry Potter a väzeň z Azkabanu

Trinásťročný Harry Potter nie je veľmi nadšený, keď musí tráviť leto u svojich vzdialených príbuzných. Správa sa vzorne a nevenuje sa žiadnym kúzlam, ale iba dovtedy, kým ich nepoctí návštevou príšerná teta Marge. Použije kúzla a rozhodne sa utiecť. Neskôr sa dozvie, že z väzenia v Azkabade utiekol záhadný a nebezpečný čarodejník Sirius Black.

NEDEĽA 20:35 Joj - Útek z Pretórie

Kľúčové je prežiť. Získať slobodu je víťazstvo. Neuveriteľný skutočný príbeh o najodvážnejšom úteku z väzenia všetkých čias. V hlavnej úlohe sa predstaví Daniel Radcliffe, ktorého všetci poznajú ako legendárneho čarodejníka. 

Viac o téme: Harry PotterSurvivor
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu